- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #88694 üzenetére
újabb kellemetlenség az E560-al. kicseréltem az optikai meghajtót egy hdd-re ultrabay-ben és egyszerűen nem jelenik meg windows alatt a hdd. bootoláskor hallom, hogy felpörög, de amint belép a windows-ba, elhallgat és nem lehet elérni az eszközt.
bios-ban próbáltam keresni "always on" vagy valami hasonló beállítást, de nincs semmi állítási lehetőség a power menüben ehhez kapcsolódóan.
sajnálom a dolgot. -
jjeahh
nagyúr
válasz
donjohnson #88808 üzenetére
Ha valaki alszik mellettem le kell takarnom a ledet és csak úgy kapcsolhatom be
. Annyira nem gáz, a kijelző-kontraszt bibit asszem sikerült megoldani, csak most kalibrálhatom újra...
Amúgy mit is kell nyomni, hogy bios-ba lépjek? -
törölt tag
válasz
donjohnson #88503 üzenetére
Köszi.
-
scream
veterán
válasz
donjohnson #88465 üzenetére
Nem tudom, nem használtam a régi kijelzővel.
Csak elég karcsúnak érzem az 1-1,5 órát.
-
scream
veterán
válasz
donjohnson #88438 üzenetére
Köszi, ezeket én is megtaláltam.
De nem értem, ha whitelist-es a típus, ami bele lett rakva akkor miért kell így cseszekedni vele, hogy menjen?
-
havri1
félisten
válasz
donjohnson #88255 üzenetére
Felpörög a CPU rendesen Turbóban 3500-ra is, csak azt nem értem, ha mindent maxolok, fixálok, miért esik le mégis a szorzó 8-ra 35 helyett?
W520 amúgy, és a nagy töltő van hozzá, 170W.
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
donjohnson #88174 üzenetére
Nem csak én mondom, hogy tetszik és ha nagyon muszáj, más gépeket is tölt. A nagyobb verziókon meg mindenféle hókuszpókusz nélkül van USB.
És 3 év garisak. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
donjohnson #88089 üzenetére
FSP Twinkle-t hogyhogy nem ajánljátok? Olcsóbb, kisebb meg praktikusabb mint ez.
Én évek óta használom. -
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #88139 üzenetére
Ebbe HDD-t nem lehet tenni, M.2 SSD-t eszi csak. Most egy picit jobb a helyzet, de nagyon nem olyan pattogós, mint amilyennek lennie kéne.
-
kraftxld
félisten
válasz
donjohnson #88120 üzenetére
A repcsin jött mellettem
Céges, aztán persze itt rottyan meg, igaz leginkább csak a gyerek tolta a youtube-ot rajta, én T420-al nyomom.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #88120 üzenetére
Most egy E6430-al szopókáztam be, az Dán volt és bizony garizáshoz kértek már első alkalomra is minden papírt és teljes honosítást. Meg kellett seftelni a dolgot. Agyrém. Csoda, TP-k még ennyire lazán átmennek a dolgokon.
-
válasz
donjohnson #88092 üzenetére
Kösz.
-
válasz
Vajon mennyi egy ilyen reális használt ára manapság? Gondolkodom én is egy X220-on, csak nem vinnék vele egy téglát..
-
törölt tag
válasz
Lattam Tim82 postjaban ezt az ajanlatot. Kisebb nincs, csak 95W-os slim tolto?
-
wwhy
veterán
válasz
donjohnson #87771 üzenetére
Beállítások hol vannak
telepítettem, de Settings vagy hasonlót nem találok
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #87001 üzenetére
Ha driver el van kefélve, akkor nem enged HD fölöttet megjeleníteni, hibás erre elapozni.
Everest nem téved. Amit ki tud olvasni az az is.
hito: Yoga vackokhoz nem értek, de parts lookup sn alapján. De ez nagyon erősen HD-nak tűnik.
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #87001 üzenetére
Mondom, hogy nem ért hozzá, és nem is nagyon lehet ilyen szívességekre megkérni, hamar elveszíti a türelmét. Ezen kívül én is kíváncsi voltam egyéb dolgokra is a géppel kapcsolatban, amit egy jobb gomb, képernyőfelbontás nem fog nekem leközölni.
Egyébként az hogy fordulhat elő, hogy téved?
-
WiZARD
addikt
válasz
donjohnson #86683 üzenetére
Sajnos nincs valasztasi lehetoseg, csak ez a fos van. Eljen a multi... Akkor marad, hogy megszokom. Idiota titkositas es biztonsag maniajuk miatt az se megoldas, hogy sajat ssd-t belerakjak
-
válasz
donjohnson #85934 üzenetére
Az US is jó? Mert töltő nélkül ebay-ről harmadannyiért megjön.
-
válasz
donjohnson #85934 üzenetére
Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #85924 üzenetére
A gépnek mindegy, de bár fakóak emlékeim, de x200-ból is volt több billzet beszállító, tehát lazán lehet, sőt, hogy pattinthatod, csak majd pattan le vele a mechanika kis pöcke is.
-
válasz
donjohnson #83868 üzenetére
Régi hsz,de nagyon hasznos!
2 órája próbálom megoldani a BT problémámat T510 és Win10 alatt,csak ezzel sikerült. Ahogy bekapcsoltam TPfancontrollal,egyből megjelent az eszközkezelőben is a Bluetooth.
És működik,egyből feldriverezte magát. -
venember83
nagyúr
válasz
donjohnson #84870 üzenetére
Nem, nem, szó sincs procicseréről. Jelenleg egy i5 3320M van benne. Csak kicsit melegnek találom az aktuális helyzetet, s gondoltam, hátha lehet valami jobb hűtést implementálni.
-
metal01
őstag
válasz
donjohnson #84267 üzenetére
Eddig az 1.37 volt fent. 1.46-ról downgradeltem pár hónapja. Az 1.37 lekezelte az 1600Mhz-es RAM-ot 1600-nak. Valamint a ventiszabályzása is jobb volt. Most feltettem az 1.48 (legújabb) BIOS-t és cumi, mert vissza nem lehet már lépni. És valóban ott van a leírásában, hogy innen már nincs vissza. (Csak nem vettem észre). Ezzel a BIOS-szal sincs gond, de a RAM és ventiszabályzás miatt kicsit jobb lenne az 1.37...
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #83958 üzenetére
a t420-adban nvidia is van gondolom. a t430 meg sima inteles.
Az optimusos meg tud hajtani 4 kijelzőt is, mivel 2 gpu dolgozik. Lenovo pdf az optimusos dokkolós kijelzőkről [link]
A sima intel max 3 kijelzőt, de max 2 órajelet tud adni. A valódi dp-nek nem kell órajel. Ha átalakítózni kell, akkor olyan átalakító kell, ami maga biztosítja az órajelet. Elvileg az eyefinity-hez valók ilyenek. Aztán, hogy valójában mi igaz abból, amit a kínaiak ráírtak már más kérdés
A sima dp-hdmi átalakítónál csak egy szint illesztő áramkör van, mert a legtöbb modernebb dp csati ki tud adni hdmi jelet is (dp++), csak a jelszinthez kell illesztés. A hdmi, vga, dvi igényel külső órajelet, amit a butább átalakító a gpu-tól vár. A komolyabb átalakító gyakorlatilag saját framebufferbe redereli a képet és a kimenetnek megfelelő fajtát generál belőle, saját órajelgenerátort használva. Sajnos még a dp-vga adapterek közt is sok olyan lehet, aminek kell a külső órajel (tippre dp-hdmi szint illesztő + hdmi-vga adapter van bennük).
Elvileg linux alatt meg lehet azt csináltni, hogy ha két egyforma monitor van rákötve, akkor azonos felbontáson osztoznak az órajelen. Úgy buta adapterrel is marad egy órajel a belső kijelzőnek.
Ezeket sok oldalnyi idevágó fórum átnyálazása után vontam le
A mini-dp -> 3in1 dp/hdmi/vga adapteremet szét tudtam szedni és a chipet megnézve kiderült, hogy csak szintillesztős. képek: [link] [link]
A mini-dp->hdmi+vga -ba is szívesen belenéznék, hogy 100% tudjam milyen képességű, de még nem jöttem rá, hogy nyílik ki sérülésmentesen.a 4337 dokkoló kapcsán egyébként nekem kellemes meglepetés volt, hogy a dp és dvi kimenet független. Azt hittem, hogy azok ugynannak a kimenetnek különböző alakú változatai. A 4338-nál ugye 2x dp+dvi van, azt hittem az tud csak két független digitális kimenetet.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
donjohnson #83945 üzenetére
Köszi, és egyszerre mehet mindkét megjelenítő ?
-
Francia91
veterán
válasz
donjohnson #83781 üzenetére
Persze! Eleve egy inaktív SIM volt benne eddig, azzal működött is a GPS része rwndesen. Amióta elkezdte ezt az anomáliát, próbáltam a telefonom SIM kártyájával is, ami előfizetéses és mobilnetes, de azzal is ugyanezt csinálja.
-
válasz
donjohnson #83706 üzenetére
Sima hatost vettem. Gyári új, 23 volt. Amúgy szerencsém volt, de horror áron megy...
-
válasz
donjohnson #83662 üzenetére
..akkor is
Az éjszaka úgy világított, h a gép ki volt kapcsolva.
-
westlake
félisten
válasz
donjohnson #83659 üzenetére
Egy X1 Carbon-om van (Gen3), de nem használom. Nem vagyok notebook-os ember. Munkahelyen PC-n dolgozok, itthon pedig PC-n csinálok mindent.
-
Tinuszka
tag
válasz
donjohnson #83582 üzenetére
köszi
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #83599 üzenetére
Köszönöm.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #83597 üzenetére
Nem csak ott, thinkpads.com-on is, ott finoman jelezték, hogy csináljam meg rendesen a leragasztást.
Azóta jó is, újraindítás után sem tűnik el a wifi. Mind a 20., mind az 51. pint leragasztottam, elvileg az 51. pin kell a BT rész működéséhez, de azt még nem sikerült megoldanom.
Csak hogy itt is meglegyen az utókornak: mini PCI-e wifi WLAN WWAN modulok lábkiosztása.
Ami egyébként tökre jó a 7260AC-ben az N6205-höz képest (a még ugyanazzal a routerrel is picivel jobb sebesség mellett) az az, hogy azonnal elmegy vele sleepbe az X220, ha lecsukom a fedelet; N6205-nél úgy 15-20 másodpercig gondolkodik, pörgeti egy kicsit a ventit és utána alszik el.
Kíváncsi leszek, hogy egy ugyanilyen adapter hogyan viselkedne egy Linuxos gépben - az X201-ben is kellene cserélni, ha már lassan átállok az itthoni hálózatban az AC-s eszközök használatára.
-
mustang28
tag
válasz
donjohnson #83517 üzenetére
-
kromatika
veterán
válasz
donjohnson #83487 üzenetére
kipróbáltam,de mikor újra be kapcsol nem ajánl fel választási lehetőséget,hanem normálisan indul a rendszer.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #83477 üzenetére
Hááát pedig szerintem az
-
Bdanyy
addikt
válasz
donjohnson #83477 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok biztos benne
Csak semmi usb eszköz nincs a gépen, más dolognál pedig nincsen hibaüzenet.
-
SNor
tag
válasz
donjohnson #83398 üzenetére
Én pl sokszor elküldöm aludni a gépet, de nem csukom le a kijelzőt. Amúgy nekem is a bekapcsoló gombos megoldás jutott eszembe, mint alternatíva. Most kíváncsiságból megnyomtam a bekapcsoló gombot, de nem csinált semmit. Pedig PM szerint aludnia kéne. Sebaj.
@Tim82: Az adatptive keyboardot nem kukázták már/még? Én elsőre is hátast dobtam mikor megjelent. Az alap koncepció nem volt rossz, mondjuk fizikai gombokkal.
@metal01: Igen ez egy x1 gen3-as billenytűzete, de ahogy nézegetem, az összes '16os gépnek hasonló lesz az kiosztása.
Egyszer úgy meghallgatnám azt aki tervezte ezeket, hogy miért. Még egy rossz hír, szerintem még nem volt.
N
-
Giovanny
őstag
válasz
donjohnson #83264 üzenetére
Nincs sajnos,ma szereltem M.2 SSD-t,és megnéztem,de utólag is beszerelhető,nem nagy ügy,remélem
-
hito
nagyúr
válasz
donjohnson #83138 üzenetére
Annyira nem zavart, hogy telepítsem, de most határozottan tetszik, hogy halkabb
Nem tudom, hogy működik-e. Megnézem a napokban.
-
Giovanny
őstag
válasz
donjohnson #83130 üzenetére
Néztem partsLookup szerint nincs olyan sajnos,de vennem kell egy M.2 SSD-t,és akkor megnézem hogy mi a helyzet oda bent.
-
Giovanny
őstag
válasz
donjohnson #83128 üzenetére
Hát engem is nagyon meglepett a dolog
Kellemesen csalódtam,Dell E7450 és T450s között variáltam,de nem bántam meg a vételt.És még egyszer köszönöm a segítséget!!
-
Giovanny
őstag
válasz
donjohnson #83126 üzenetére
Köszönöm,akkor rakhatok vagy 2 ssd-t,vagy wwan és m.2 ssd(rendszer) ?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
donjohnson #83120 üzenetére
Nem reagál, hiába nyomon hosszan, vagy egy percig kb.
Vegyem ki az akksit? -
levente88
csendes tag
válasz
donjohnson #82830 üzenetére
Koszi szepen!
-
SNor
tag
válasz
donjohnson #82788 üzenetére
Szerintem 1 lesz benne, viszont DDR4, és abból van 16Gb-os modul (jó DDR3-ból is van talán, de ritka mint a fehér holló). Kb mint a yoga 260-ban.
-
1amarr
tag
válasz
donjohnson #82785 üzenetére
X260: Borzalmas... Ezek a kerekített vonalak elveszik az élét (sic!) a jól ismert Thinkpad formanyelvnek. Nem sugározz elpusztíthatatlan munkagép-külsőt, inkább tűnik egyszerű netbooknak, a hatalmas kijelzőperem miatt is.
Eközben: http://www.dezeen.com/2016/01/04/richard-sapper-industrial-designer-dies-aged-83-obituary/
-
válasz
donjohnson #82783 üzenetére
Most vadászok 220-ra
-
btudos
nagyúr
válasz
donjohnson #82785 üzenetére
Ezüst Thinkpad, na ne...
X260-ban vajon sikerült két csatornára forrasztani a memóriát, vagy nyakon csapják ezt is, mint az elődöt?
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #82783 üzenetére
bocs, inkább ezt a linket rakom be: notebookcheck-en több az infó az új gépekről.
-
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson #82751 üzenetére
Nem tudom pontosan, hogy milyen volt (80 vagy 90 Watt?), de amit láttam, azzal meg se mozdult. A saját tápjával simán elindult.
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #82720 üzenetére
a több adat pontosabb értéket ad, de nem nagy különbség van közte, ha a háttérben nem használja más a gépet nagyon. Szóval hasonló értéket kell kapni 100 és 500 vagy több adattal is.
-
válasz
donjohnson #82714 üzenetére
Nem állítottad 100-ra.
Én úgy csináltam, mint azbest.
-
Bunt
csendes tag
válasz
donjohnson #82693 üzenetére
Próbáltam, nem segít. Igen sokan vagyunk az éterben, de épp ezért próbáltam olyan 40MHz-es sávot találni, ami "kevésbé" foglalt (13. csatorna és 40MHz alatta).
De mondom, ugyanott, ugyanakkor egy régi kommersz Asus Broadcom chipes régi wifi lazán jön stabilan min. kétszeres, de van, hogy 4x-es le és feltöltési sebességgel!!!
Lehet, hogy hardvergond?
Ti milyen drivert használtok 6205-höz?
Win7 eredeti 64 bites drivert tudnátok linkelni?15.17.0.1 Intel drivert használok most.
-
Aethelstone
addikt
válasz
donjohnson #82693 üzenetére
1 db. wifi van a 6-os csatornán a szomszéd házban. Én az 1-esen.
-
jss
aktív tag
válasz
donjohnson #82640 üzenetére
HD Sentinel kivallo irja, 95%-os. A teljesitmenyt pedig 100%-osnak.
Viszont van valami furcsa a T420s-el. Olyan forro a szellozonel, hogy nem tudom rajta tartani a kezem. Nagyjabol tuzforro. a proci egyaltalan nincs terhelve. Az SSD-t 36 fokosnak irja.
-
jani0114
tag
válasz
donjohnson #82588 üzenetére
Köszönöm. Mert attól tartottam ha veszek olcsón angol nyelvű laptopot, nem lesz meg a hosszú Í helye a széles Shift alatt, meg ilyenektől.
-
vikcsi
senior tag
válasz
donjohnson #82501 üzenetére
Billentyűzetet ha leveszed, akkor nem látszik amúgy?
-
thgergo
tag
válasz
donjohnson #82497 üzenetére
Úgy tűnik hogy van benne processzorfoglalat nem csak BGA, úgy hogy igen.
-
válasz
donjohnson #82482 üzenetére
Akkor csak jót mutattam.
-
edk-
őstag
válasz
donjohnson #82271 üzenetére
Igen, találtam én is ilyet, de másik, szintén lenovós oldalon meg írja a 90W-os Ultrát.
Elég nekünk a Pro, csak menjen. A meglévő Ultrát használjuk a 440-eshez.
-
RoboGuru
tag
válasz
donjohnson #82271 üzenetére
A nagyobb teljesítményű Ultra Dock esetén megint csak írja. A Basic-nél is, nem hiszem hogy a csatolófelület más lenne a 90W-os szériánál.
-
stork13
aktív tag
válasz
donjohnson #82223 üzenetére
Köszi szépen!
Akkor nézek bele valamit. -
jss
aktív tag
válasz
donjohnson #81877 üzenetére
Igen, probaltam. Lehet, hogy valami driver problema? A chipset driver es a vga driver biztosan fent van.
Amugy a videofile 1080p.
A kep beszaggat, mindenfele zold pixelesedes foltok jelennek meg.
Es teny, hogy videolejatszaskor a proci terheles 90-98%. -
Gondwana
addikt
válasz
donjohnson #81594 üzenetére
(... már amennyiben normális egy olyan széjjelqrt túlbonyolított kódolású több letakart objektumot is tartalmazó PDF, ami egy mezei görgetésnél 60-80-100% CPU-terhelést idéz elő, de egy mezei PDF amiben csak szöveg van és még 80486-on se akadozott, ne fűtsön már annyira...
Szerk.: X201, tehát rokon, csak kisebb hűtéssel, i7-tel, Opera12, gropuokat is összeszámolva kb. 35 tabbal 37°C az egyik mag, 40°C a másik) -
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #81440 üzenetére
Megnézem
De hátha mást is érdekel.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #81414 üzenetére
Szétszedhetetlenek, mindenképpen szét kell vagdalni őket.
-
válasz
donjohnson #81414 üzenetére
Valahogy nekem is ez a sejtésem
Akkor már inkább kísérletezze ki, hol van megtörve a kábel, aztán forrassza össze a kettőt -
törölt tag
válasz
donjohnson #81221 üzenetére
Köszi
Tikakukac: Igen, egyébként többek közt ezért is akartam mindenképpen 50-est.
Azt amúgy azért tegyük hozzá, hogy ez a gép kb olyan vastag, mint a T410 alsó része (képernyő nélkül ugye), ahhoz képest szerintem elég elfogadható a kialakítása és masszivitása is.
Inább a gyári minőségellenőrzés lehet az, aminél spóroltak mostanában, mert amúgy szerintem nem rossz.Az meg megint más, hogy az utóbbi 2-3 év felhozatalából kb semmit nem lehet már találni, ami jobb volna. Dell topik pont ettől van tele, hogy az E7450 mennyire gáz az elődhöz képes, nem bír el olyan feladatokkal a CPU, amikkel az előző és az azelőtti széri simán. Ráadásul ott még azzal is meg kell közdeni, hogy ők az 50-es szériában kivették az M.2 SSD támogatást, tehát egyetlen darab meghajtód lehet a gépben
Persze ott a slot a gépben, de 2242-es PCI-E csatlakozós, nem kapni bele SSD-t, és a hivatalos fórumon is írta egy admin, hogy nem támogatják.
Ezért (meg a kinézet miatt) is vettem TP-t újra. -
válasz
Nekem 431s-em van ami 95%-ban a 440s széria ... hát eddig volt 1 top cover és kijelző cserém és most lesz billentyűzet cserém 2 éve használom (napi 12-14 órát) más gond nincs
... nem tudom mi legyen a következő notebookom jövőre kéne vennem újat... nincs ötletem ...
-
Chaser
legenda
válasz
5 év múlva meglátjuk mennyire voltak rendben
Amikor már az elején horror sztorik vannak nem túl sok jót sejtet. Nincs értelme békebeli IBM-hez hasonlítani őket, de az elég gyászos hogy 1-2 konzumer hozza azt a szintet, sőt van ami le is hagyja.
-
Tikakukac
titán
válasz
Amikor az eladók beszélnek le a 40-es ThinkPadról és a márkaszervizben a felvevő sorolja, hogy milyen bajuk és mennyi jön vissza, akkor talán egy picit lehetséges, hogy ez megalapozott is és nem csak a vakvilágba sikoltozunk.
-
Dhampir
félisten
válasz
donjohnson #80950 üzenetére
Valóban.
(A Laptopsystemnél most L540 is akad "százasért", Intel® Core™ i3-4000M-el.
)
-
Chaser
legenda
válasz
donjohnson #80757 üzenetére
Gyönyörű jószág
Ótós' töltőhöz van 16 és 19V-os fejem, x30 szériáig minden lenovohoz jó úgy
-
Wolfskin
őstag
válasz
donjohnson #80733 üzenetére
köszi!
-
metal01
őstag
válasz
donjohnson #80666 üzenetére
Ha volna
Szerk.: Ha valakinek van esetleg Pesten és kipróbálhatnám valamikor érdekelne a dolog. Hátha tényleg az a baj :/
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #80567 üzenetére
Igen, arra. Ez az egy mini PCI-e LTE modem van, amit EU-ban használni lehetne.
X230-ban a frissebb BIOS-ok támogatják, X220-ban csak whitelist-mentes BIOS-szal megy (+ azt hiszem, alapból csak két antenna van az X220-ban általában, a GPS-hez kellő harmadik hiányzik).
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #80564 üzenetére
Kár, hogy X220-ba méregdrága az LTE modem.
-
Kiss67
senior tag
válasz
donjohnson #80414 üzenetére
Köszönöm, majd végig olvasom.
-
RoboGuru
tag
válasz
donjohnson #80280 üzenetére
A thinkpad logo eltűnéséig eltelt idő itt az érdekes. Az utánna lévő az tényleg az SSD + OS. Vagy a 4177-es alaplap vagy egy spéci bios tudja ezt, nem tudom.
-
vikcsi
senior tag
válasz
donjohnson #80233 üzenetére
Valami érezhető hatása lesz egy bios frissítésnek?
tudom hülye kérdés, de tényleg, milyen pluszt adhat...
-
Madycsa
tag
válasz
donjohnson #80233 üzenetére
Köszönöm!
-
Vegha
senior tag
válasz
donjohnson #80048 üzenetére
ALapvetően én is ezzel kezdeném, de előtte inkább kérdezősködtem. Hát akkor kipróbálom.
-
metal01
őstag
válasz
donjohnson #80053 üzenetére
Nem nem. Akkuról is megfüleltem. Kifejezetten a jobb oldalon az USB-nél hallani. Ugyanaz, mint az előbbi linkben leírtak.
-
Razermazer
őstag
válasz
donjohnson #80038 üzenetére
Nem meglepő single channel vs dual channel, T500-ban azért annyira nem venni észre ha csak single-be van benne ram. Winrar az egyetlen, ami jobban szalad single channel módban.
Minden másban sokkal jobb a dual channel -
isukim
csendes tag
válasz
donjohnson #79704 üzenetére
Na, erről beszéltem!
Tehát aszondod, hogy nekem csak a kioldógomb hiányzik, ettől függetlenül be tudnék rakni valamilyen bóvitót?
És ebben az esetben hogy venném ki? -
válasz
donjohnson #79704 üzenetére
Most hogy nézem, tényleg.
Nincs bent neki a modul.
Éppenséggel nekem a T61p-ből maradt egy ExpressCard-SmartCard-olvasós darabom, az valószínű jó lenne bele.
Mondjuk lehet, hogy az CardBus és SmartCardos, dunno -
metal01
őstag
válasz
donjohnson #79184 üzenetére
Sokkal könnyebb telefonon mobil nézetben olvasni, navigálni (bármilyen oldalt). Pont arra van kitalálva. Nem mellesleg desktop nézetben (a több tartalom letöltése miatt) mobilnetről böngészve nem kicsit nagyobb az adatforgalom. Az meg nem hálás dolog.
Lusta voltam átváltani desktop nézetre és/vagy az URL elé és után tenni a megfelelő karaktereket. Miért kell ezen fennakadni?
-
RoboGuru
tag
válasz
donjohnson #79016 üzenetére
A T420 esetén úgy látszik az 1.46-al bezárult. Mondjuk lehetne gyorsabb, meg Ivy Bridge támogatás
. Amúgy így is teljesen jó.
-
Tikakukac
titán
válasz
donjohnson #79016 üzenetére
2-2.5 alatt sikerült összehozni a rendes driver pakkolást Win8-hoz, én aludnék még rá. Úgy 730-at mondjuk
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
donjohnson #78902 üzenetére
Köszi!
HD sentinel szerint oké (az enyém). A két gépben más a winyók felállása, de mindkettő ugyanazt csinálja mégis. Arra gondoltam, hogy esetleg valami TP-n jelentkező frissítési marhaság. chkdsk-t még megnézem -
metal01
őstag
válasz
donjohnson #78889 üzenetére
Világos, thx!
-
Scooter
tag
válasz
donjohnson #78599 üzenetére
Köszi, sajnos nem túl jó hír. Nemigazán számítottam most erre a kiadásra.
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
donjohnson #78337 üzenetére
Nem kell "sokan kérni" elég ha megbeszélitek a topicgazdával és ha megvan a megegyezés akkor szóltok.
Mint ahogy most is történt.
-
Tim82
félisten
válasz
donjohnson #78337 üzenetére
-
törölt tag
válasz
donjohnson #78120 üzenetére
A lényeg, hogy kb. 1,5 óra alatt feltöltődött 0-ról 60 % -ra a másik töltővel. Az 65 wattos, az enyém meg 90-es. Kikapcsolva volt végig, hogy még véletlenül se legyen túlterhelve semmi.
-
brd
nagyúr
válasz
donjohnson #78120 üzenetére
Mert elfelejtettem, hogy Lenovo-nál a gép fel tudja ismerni a töltő típusát.
-
degas2428
tag
válasz
donjohnson #77891 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
donjohnson #77409 üzenetére
Hmm, így már meggondolandó néhány régebbi Preci is. Engem csak az tart vissza, hogy nincs bennük Intel grafika, csak dedikált, az meg folyton fűt. Szeretem, hogy a W500 csendes, és hideg.
-
Wolfskin
őstag
válasz
donjohnson #77278 üzenetére
köszi, kipróbáltam, de ez a 420-as driver le sem fut rajta, hiányzó hardverkomponensere hivatkozik. letöltöttem a t410s intel driver legújabbat, de az se ment fel: a telepítő néhány komponenst nem tudott telepíteni, ezért leállt. marad így, nemsokára kész lesz az asztali gépem, akkor jó lesz. így meg buktam 10 cm-et a képből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest