-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
donjohnson #124976 üzenetére
Igen, ezt tudom, ha más nem lesz, akkor keresek egy 4K-sat, de gondoltam hátha esetleg van más opció is
Mint gép, amúgy tetszik, nem cserélném le, max a kijelzőt.
-
P52s-be lehet nagyobb fényerejű kijelzőt tenni? (FHD, nem érintős van benne)
-
-
T480S-hez milyen memóriát érdemes venni? (16 GB modul)
-
válasz
donjohnson #122057 üzenetére
köszi. Olcsóbb volt a gép, mint ez a dokkoló
Akkor marad az egy kijelző.
-
-
-
T480S-ről szeretnék Win11 alatt 40AY dokkolón keresztül 2 monitort használni: HP ZR30w (2560*1600) és Dell U2913WM (2560*1080), és bármit csinálok, a 30"-os csak 1280-as felbontást kap. Ha a Dell-t lehúzom, akkor persze megvan natívan a 30"-os is.
Ha mindkettő DP, ha az egyik DP, a másik HDMI, akkor is.Hol a hiba?
-
-
T480s-be megéri egy Samsung 980 PRO SSD-t venni vagy jó a sima is? Esetleg egy WD is jó? (nem videóvágás / renderelés hanem hétköznapibb felhasználásról van szó, csak nem akarok túllőni a célon, hogy feleslegesen vegyek egy gyors SSD-t, amit nem tud a notebook "kihajtani")
-
-
A T570 billentyűzete jó a T590-be? Ha nem, akkor legalább a billentyűket le lehet pattintani és áttenni?
-
válasz
vicze #114140 üzenetére
Csak OEM-ek csinálnak már értelmetlen fix kábeles töltőket.
Lehet, de ha beütöm, hogy Lenovo töltő, csak fix kábeles töltőt lehet venni.Linkeltek töltőt, nem tetszett.
Tetszett, csak elbizonytalanodtam egyetlen vélemény után (más nem írt), mert beírtam a keresőbe, hogy T590 és az a Baseus töltő, és az 1. találat egy reddit topik volt, ahol valakinek a T590-én használva elfüstölt az a töltő.Bármilyen NaGa töltő jobb lesz bármelyik gyárinál.
Rendben, 2 vélemény több mint az egy, akkor meg is rendeltem -
válasz
vicze #114136 üzenetére
Feleslegesen pörögsz
Azért pörgök itt, hogy valaki megmondja, amit nem tudokA Lenovo töltők, kulönösen a kompktak, meg a szarabbak közé tartoznak
Na ez már segít, akkor a Yoga töltőt dobjam?az utángyártott piacon van jobb és tartósabb is
Nevet vagy linket kérek, többet is, az a lényeg, hogy ne madzag-adapter-madzag legyen hanem csak adapter+madzag -
válasz
Picco #114133 üzenetére
T590 I7 8665U, 32GB, 512GB, WWAN, Nvdia MX250.
Bárhol keresem a neten, mindenhol 65W-os töltőt írnak csak és nekem is az van mellé, ebben a datasheetben is 45/65W-os töltőt írnak.
Teljesítményre jó ez, csak az a kérdés, hogy mondjuk a T590-nek kell-e valami újabb PD szabvány, amit a Yoga töltője még nem tud
-
válasz
btudos #114087 üzenetére
Értem, köszönöm, de mégis jobb lenne egy Lenovo töltő, nem egy Baseus
Esetleg valaki tudja, hogy ez a Yoga töltő jó-e T590-hez is?
-
T590-hez vennék a hagyományos madzag-adapter-madzag töltő helyett adapter-madzag töltőt, szóval ilyet:
Ezt találtam csak Lenovóból, ismeri valaki, jó lesz ez, bírja a strapát Thinkpades szemmel nézve vagy nagyon consumer?
-
-
X230-hoz szeretnék új monitort venni, ez a maximum felbontás az Intel (HD 4000) szerint:
DisplayPort 1.1 = 2560x1600 at 60 Hz
HDMI 1.4 = 1920x1200 at 60 Hz
DVI (Single-link) = 1920x1200 at 60 Hz
VGA = 2048x1536 at 75 HzViszont rádugtam egy 4K (3840 x 2160) kijelzőt és működik a belső kijelzővel egyidőben is. 24Hz, de működik. Ez hogy lehetséges?
-
-
-
válasz
Tim82 #112179 üzenetére
Köszi! Az LP125WH2-SLT1 panel is ghostingol?
Hm, közben ezt találtam:
SLT1 is known to not have any ghosting issues.
SLB3 has some very slight ghosting problems (it took me 2 weeks of use before noticing that on mine)
SLB1 has more noticeable ghosting problems...
Hát, ha ő 2 hét után vette észre, talán nem annyira gond. -
X230 TN kijelzős-be ez a panel megfelelő?
Ha igen, kell valami alkatrész még vagy én is ki tudom cserélni? -
-
Az X230 alap TN kijelzője kevesebbet vagy többet fogyaszt egy ugyanolyan de IPS kijelzőhöz képest? Vagy mindegy, nem számottevő a különbség?
-
Van egy X230 i7-em, eddig szépen ment, pár napja egyik pillanatról a másikra úgy belassult, hogy egy weblap is 10mp volt. Mintha folyamatosan super pi-t számolt volna, az ablakokat is alig lehetett mozgatni. Viszont semmi nem volt terhelve feladatkezelő szerint.
Vettem egy nagyon gyors új ssd-t, komplett újratelepítés.
Ugyanaz! Már majdnem kidobtam a gépet, hogy biztos valami hiba van vele, amikor egy másik töltőre tettem a gépet. Hibátlan, gyors.Zárlatos volt a régi töltő...
-
-
X230-ba 2.5" vagy inkább mSATA SSD-t vegyek vagy mindegy? (egy gyorsabbat szeretnék)
-
-
Ilyen autós+hálózati autós töltőt (41R4538) használt valaki hosszabb ideig?
Megbízható? (gyengének tűnik több helyen is)
Nem melegszik túl a nyári melegben? (nagyon vékony) -
-
-
Az X230 trackpad bal gombja alig reagál, mintha kosz ment volna alá. Ez is kipattintható mint a billentyűzet gombjai? Ha igen, van trükkje vagy simán csak brute force?
-
-
-
A Lenovo csinált végre egy normális töltőt (kicsi + USB), de slim tippel, hogy lesz ebből centerpin?
Alig pár átalakítót találtam a neten, de az is mind majdnem a töltő ára.Nincs valami pár dolláros átalakító vagy csak nem találtam meg?
-
-
Van az X230-amhoz egy már nem forgalmazott FSP Twinkle 65-öm, amit imádok használni, de a kábel kitört belőle közvetlen a töltő után.
Én próbáltam szétszedni, de nem tudom, semmi repair tutorialt nem találtam. Tudtok helyet BP-n, ahol meg tudják javítani? (hátha ők tudják, hogy hol nyílik) -
-
-
X230-as töltőcsatlakozója 2 éve lötyög, de most már a töltést is csak akkor veszi, ha balra le van feszítve a kábel.
Aliexpresszről érdemes venni egyet vagy csak eredetit?
Videó alapján nem rövid munka a cseréje, de ahogy nézem laikus is megpróbálhatja, nem?
-
Elveszett az "U" billentyűm X230 világítós billentyűzetről. Hol tudok venni bele egy újat? (a laptophwponthu-nál nincs)
Még az IPS kijelzőt akartam megkérdezni, de használtam a keresőt és letettem róla
-
válasz
Chaser #88231 üzenetére
LG-LP125WH2(SL)(B3) ez is, mégis azzal kezdi a leírást, hogy "Not IPS"
Ez kiírja, 80dollár szállítással kb, biztosítással, 3 év garival.
Szóval az a lényeg, hogy nem kell vacakolni mint régen a ccfl-ekkel, hanem csak egyszerű panelcsere és kész?
-
LTN125AT02 jó X230-ba, ugye? A neten ahol árulják, ott azt írják, de ebay és társait azért fenntartással kezeli az ember.
Ha addig TN panel volt benne, kell valami plusz alkatrész vagy csak csere? -
-
-
Az X230-ak töltőcsatlakozója gyárilag mozog-lötyög? Azt hittem egyedi hiba, de egy másikon is ugyanígy lötyögött.
Bezzeg mindkét X301-esünkön atombiztos, pedig 5 évvel régebbi gépek. -
-
válasz
Tikakukac #88176 üzenetére
Sonyval van gond, a Samuval van gond, Asusból pár ultrával is van gond
Ezeket az a csoda utazótöltő abszolút nem tölti, amit én ajánlottam az meg 95%, hogy tölti, akkor meg nem értem hol a gond.Szokásos mondókám: havonta essen csak be egy gép amit nem tudsz tölteni és nem kapsz mellé töltőt ügyféltől, garantálom felmarod a parkettát. Szoktuk.
A leírás alapján " X200-hoz nincs lapos/konnyu tolto?" utazó töltő töltőt kerestek, nem szervizbe mindent töltőt, így szerintm felesleges leverni ilyesmit egy utazótöltőn, hogy havonta egyszer nem jó a csingilingi notebookhozOlcsóbb, kisebb, egykábeles, több a garija, ha kell, tölt mást is, szerintem nem egyedüli üdvözítő megoldás mindenkinek a Lenovo megoldása, vannak hátrányai.
-
válasz
donjohnson #88174 üzenetére
Nem csak én mondom, hogy tetszik és ha nagyon muszáj, más gépeket is tölt. A nagyobb verziókon meg mindenféle hókuszpókusz nélkül van USB.
És 3 év garisak. -
válasz
Tikakukac #88172 üzenetére
X301, X61, X230, X220, T420, T400s mind hibátlanul ment vele, nem értem hogy nem töltené bármelyik másikat.
Cégnél is van jópár embernek, a teljes spektrumot tölti mindenkinél.Nekem is volt ilyen Lenovo-s utazótöltő, jó drága volt, az autós részét nem használtam, se az USB-t soha, ellenben nem praktikus a sok kábelével és jó nehéz cucc.
-
válasz
donjohnson #88089 üzenetére
FSP Twinkle-t hogyhogy nem ajánljátok? Olcsóbb, kisebb meg praktikusabb mint ez.
Én évek óta használom. -
válasz
MrSealRD #87992 üzenetére
Nem akkuról kell mennie egész nap, csak úgy, áramról. Nem vágok videót és nem játszok, de 10-12 órát folyamatosan be lenne kapcsolva, ezt kellene hőguta nélkül bírnia.
Az X301-emben igaz már rég volt paszta cserélve, de átmelegedett nagyon az egész a nap végére, a feleségemé is. -
Az i7-tel szerelt X230-esek hogy bírják? Nem termelnek túl sok hőt? Bírnak egész napos meneteket?
-
-
X301 háklis a memória típusra vagy bármilyen belevaló DDR3-at megeszik?
-
Nem mindegy, hogy egy hivatalos helyről származó drivert tesz fel az ember némi rásegítéssel, mert csesznek aláírni, vagy egy internet bugyorból származó darabot.
Nem a kókányolással van bajom, hanem a származási hellyel.Közben a 2. linked bejött, az jó is lenne (hivatalos driver csak rásegítéssel), de nem 8.1 tették fel, nincs infó, hogy azon vajon jól megy-e
-
Az első link jól hangzik, de ide hiába jutok el, telepíteni nem tudom (linkeken semmi, nincs egy telepítés gomb vagy semmi sehol, hiába adom hozzá, kosár megtekintése link se megy, kiüríti az egész kosarat.
A 2. link nem megy az oldal.
A 3. link nem igazán tetszik, mediafire-ről nem szívesen telepítenék unsigned drivert.
-
Windows 8.1 alá X301-re hogy lehet opengl-t varázsolni?
A Windows 7 64b driver (7xd658ww) Windows 7 módban, rendszergazdaként sem települ.
-
-
-
Valahogy rá lehet venni az X301-et, hogy hagyja abba a töltést pl. 80%-on? Hiába van bedugva, ne töltse 100%-ra (kímélési célzattal)
-
-
-
X301 ad ki hangot Displayporton át?
-
-
Lenne egy X301, amiben nincs SSD, így csak pendrive-ról tudok egy linuxot indítani.
Milyen linuxot és ahhoz milyen szoftvert tegyek rá (a legegyszerűbb változat kellene, akár parancssor is), hogy az akku állapotát (elhasználódottságát) ki tudjam nyerni? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest