- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Köszi a válaszokat.
Mára meg működik minden, pedig este a hsz után csak lehajtottam, hozzá sem nyúltam
Nem igazán értem
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
T410-en egyik pillanatrol a masikra nehany billentyű nem működik. Hangerő plusz mikrofon gombok, delete, és lefele nyíl sem jó, egyelőre ezeket vettem észre. Viszonylag sűrűn előfordul, hogy a cde3 gombok nem mennek, de akkor a billentyűzet szalagkábelét megigazgatva helyre lehet hozni egy ideig, de most ez sem segített. Valami tipp esetleg, hogy mit próbáljak?
Köszi előre is
-
Bdanyy
addikt
Köszi a tippeket, thinkpadre kerestem lenovo helyett, így jóval kevesebb talalatom volt
sajnos nincsen olyan kallodo kabelem, de ha találok hozzá akkor lehet érdemes azt venni, mégiscsak új lenne.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
T410-hez szeretnék egy új(abb) tápot venni. Eddig Chasertől vásárolt 90-est használtam, szerintetek ez jó lesz? [link]
Most máshol nem találok gyárit, utángyártottal meg volt már korábban problémám, magára a gépre meg már nem szivesen költenék sokkal többet.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
A T410em használat közben egyszercsak nem érzékelte a töltőt. Gyári 90-es adapterem van, korábban egy cycle robot utángyártottat cseréltem erre, mert az nem tudta csak kikapcsolt állapotban tölteni az akkut. Jelenleg még megy a gép, kabe háromnegyed órát kibirna akkurol, valahogy meg tudom nézni, hogy a táp hibás újra, vagy a notival történt valami? Esetleg egy T500-as töltőjevel ki tudom próbálni, de jelenleg nincsen nálam.
-
Bdanyy
addikt
válasz
donjohnson #83477 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok biztos benne
Csak semmi usb eszköz nincs a gépen, más dolognál pedig nincsen hibaüzenet.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van egy T410-em, aminél úgy tűnik tönkrement a webcam. A drivert újra feltettem, nem javult meg tőle. Ennek a csatlakozója hajlamos a kilazulásra? (a billentyűzet hurcolás után mindig rossz pl, de elég megnyomkodni erősebben és utána jó)
-
Bdanyy
addikt
-
Bdanyy
addikt
most felment 62%-ra
Olyan mintha pont bekapcsolva nem akarna tölteni, kikapcsoltam pár percre, akkor ment feljebb.
-
Bdanyy
addikt
Mostmár csak 58%... Win 8.1-en vagyok, a power manager fel van telepitve, de már rég nem indul el, nemtom ez okozhat-e hibát. Tegnap telepitettem egy adag updatet.
A töltőáramkört valahogy tudom ellenőrizni, hogy működik-e? Mennyi a javítása kb?
-
Bdanyy
addikt
Megnéztem, akku nélkül is megy. Sőt ma még egyszersem játszotta el, hogy egy pillanatra kihagyott volna. Szétnézek
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Utángyártott töltőt kaptam a T410-hez mikor vettem, most kezd tönkremenni, úgy tűnik. Néha egy pillanatra mintha nem töltene, majd folytatja tovább (de kikapcsolt állapotban egyáltalán nem tölti az akkut, bekapcsolva is 40%-ról 60-ra 2 óra alatt).
Nagyjából kizárható, hogy az akkunak vagy a notinak lenne baja?
Van normális utángyártott alkatrész, vagy inkább vegyem meg 13k-ért a gyárit?
Köszi előre is.
-
Bdanyy
addikt
válasz
donjohnson #57462 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget
A régi ssdt meg lehet beteszem a dvd helyére, azt úgysem használom csak nagyon ritkán.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Van egy T410-em gyárilag 128gb-os ssdvel. Elég sűrűn előfordul, hogy az egér is szaggat, illetve teljesen alap dolgokra másodperceket kell várni (pl ahogy itt gépelek utólag látom), de utána meg megint gyorsan működik.
Nagyon idegesítő így használni, mitől lehet? Újraindítás stb nem oldja meg, olyan mintha véletlenszerűen valami teljesen leterhelné. Ez lehet az ssd miatt is? Nem trimes fw van rajta, olyan 60% körül volt mikor már vettem.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
T410 kopott touchpad gariban cserélhető, vagy amíg garis kb mennyiért cserélik? Elég jó, hogy az egész palmrest egyben van...
-
Bdanyy
addikt
Vicces, mert mikor néztem notit magamnak, volt hasonló sérült, bár ő jelezte előre.
-
Bdanyy
addikt
Nem működik egyik hangerőgomb, illetve a thinkvantage gomb sem (t410). A gép bekapcsolásakor a két mute led villan egyet, majd a hangszóró folyamatosan világit (ki sem tudom kapcsolni, tehát nincsen hangja a gépnek). A thinkvantage gomb sem működik, BIOS-ba sem tudok belépni. Ez mitől lehet?
-
Bdanyy
addikt
Milyen custom charge threshold a "legegészségesebb" az akkunak power managerben? Vagy elég az automatically optimize for battery lifespan?
-
Bdanyy
addikt
Valahogy meg lehet oldani, hogy a nem gyári is működjön?
(T410) Pont van nálam egy, de velem is kiveteti.
-
Bdanyy
addikt
Jelenleg jol bírja a 9 cellas akku a T410-ben, de ha újat kell venni, milyet ajánlotok? Csak a gyári bír ilyen teljesítményt?
-
Bdanyy
addikt
T410-be vennék az elhasznált 128-as samsung helyett egy gyorsabb ssd-t. Érdemes a helyére betenni (ehhez kell másik caddy?), vagy a ultrabayben is megfelelően gyors lesz?
-
Bdanyy
addikt
Meg lehet valamivel nézni az akku milyen állapotban van?
Ultranav középső gombja, vagy valami többujjas kombo használataval lehet középsőt kattintani?
Új ablak illetve ablak bezárása sokkal kényelmesebb úgy.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Jelenleg eszkozkezelo szerint ez van a gepben: mmcre28g8mxp-0vbl1, gyari 128gb-os 1.8-as Samsung ssd. Trimet tamogatja?
-
Bdanyy
addikt
Gyakorlatban milyen különbség van a 65w és 90w teljesítményű táp között? Mert kaptam egy kontaktosnak tűnő 90-est (néha pittyeg, hogy nem tölt, de bárhogy mozgatom nem múlik vagy sűrűsödik a pittyegés, nemtom mitől lehet, van hogy félórát csöndben van, mint vételkor, de van hogy fél percig másodpercenként szinte), de csak 65-ös gyárija van az eladónak, vagy 90-es utángyártottja.
-
Bdanyy
addikt
T410 lett végül, a hosszabb gari illetve a jobb állapot miatt
Ha jól láttam, volt mar szétszedve a 410s a kijelzoje körül, illetve a palmrest repedt. Viszont jóval nagyobb ä fényereje, és kisebb a súlya. A kettő összegyúrva jó gép lehet
-
Bdanyy
addikt
Köszi a válaszokat
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Melyiket vennétek?
Eladó Lenovo T410 Core i5 2,53Ghz/8GB/128 SSD/DVD-RW/14,1"/9 cellás akku/Win7 Pro/gyári garanciával
vagy
Eladó Lenovo T410s Core i5 m520 2,4Ghz/4gb/128SSD/14,1"/Win7 Pro/gyári garancia/1,8 kg
Átlagos használatra, se cad se játék, de jó lenne néha felkapni és vinni (ugye egyikben az akku bírja tovább, de a másik jóval könnyebb). Olvastam a képernyőhibájáról a 410s-nek, de picit arra dől a mérleg, az 1.8kg miatt leginkább. Amikor hurcolom, akkor sem kéne akkuról 3 óránál többet mennie.
Köszi előre is, délelőtt folyamán megyek megnézni őket, és elhoznám valamelyiket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest