- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #113034 üzenetére
Bakker, ez nem jutott eszembe
-
havri1
félisten
Volt tegnap kis időm foglalkozni a kikapcsolós w520-al. Újrapasztáztam, de nem az lesz a baj. 68 foknál kapcsolt le..forró az egész borda, szerintem tökéletesen átadja a hőt. AIDA alatt akkor kapcsol le, amint a GPU-t is ráküldöm. Szerintem az fosta el magát.
Le lehet tiltani a dedikált gpu-t, és csak az intelt használni valahogy? Kipróbálnám úgy is.
-
havri1
félisten
Fura, mert most tpfan szerint 78 foknál járt, mikor kikapcsolt. Hm..
-
havri1
félisten
Sajnos jól fekszik fel. Ah...Keresek, hátha van aprón bontva.
-
havri1
félisten
Hali!
W520 elkezdett kikapcsolni használat közben. Néztem, melegedik.
Szétszedtem, kifújtam, újrapasztáztam cpu/gpu. Idle lejjebb ment, most 70 helyett 60, de aida terheléssel 97 ig felmegy, és lelövi ismét. Veti 5000rpm. Mi a fene lehet?
BIOS defaultot nyomtam, hátha el lett valami állítva, de ugyan az..
-
havri1
félisten
Kaptam egy 90W-os tápot, ezzel tökéletes az x220, megy maxon
Újraraktam, friss win meg minden. Előzp winen volt egy fan vezérlő app thimpkadhoz, amivel maxra tudtam pörgetni a ventit, alapból nem pörög annyira. Kellene ez az app. Nem ugrik be valakinek mi a neve?CPU fan controll vagy mi, de nem találom neten..
Megvan -
havri1
félisten
válasz
turbokappa #110719 üzenetére
Szerintem pont ugyan az van mint nálam. Kevés a töltő. Amúgy nem vágom, miért kell 2 fajtát is kiadni, miért kell ezzel szívatni a usert.
-
havri1
félisten
Üdv!
Adott egy x220, aminek teljesen halott az akksija. Nincs is rá szükség, amolyan plex szerverként üzemel. Viszont a halott akksi miatt - vélhetően - 0,8GHz -en működteti a procit, olyan rohadt lassú, mint az állat..Természetesen tápról. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni, hogy hálózatról menjen teljes delejjel?
-
havri1
félisten
Helló!
Hoztak 2 régi t500-ast, hogy a 2ből egyet rakjak már össze. Kap egy SSD-t még.
Egyikbe belepakoltam a másik ramjait, de a cpu elég sovány..gondoltam nézek bele egy elérhető legnagyobbat aprón.
Érdemes szerintetek? Hol tudom megnézni, mi a max támogatott cpu ebbe?
P8600 van benne.. -
havri1
félisten
Van egy régi x220 i5 2520M procival. Nem megy 3.0GHz fölé, pedig Intel honlapján 3.2Ghz - et ír turbó módban. Azt tudom, hogy csak teljesítmény centrikus energiaséma alatt él a turbó, de ezen nincs, csak kiegyensúlyozott.
Miért? Lehet köze ahhoz, hogy majdnem teljesen halott az akkumulátor?
Kellene a kakaó, videókat kódolok rajta. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Az X220-on (i5-ös) tényleg van 1 USB3.0 port?
2 fekete és egy sárga port van rajta ha jól emlékszem, de a sárgába se gyorsabb emlékeim szerint a külső meghajtó (3.0ás a meghajtó). Vagy csak benéztem volna?
A 3.0 nem kék jelölésű? -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
Tikakukac #96115 üzenetére
Megbombáztam kérdésekkel, és feltételekkel az eladót, kíváncsi vagyok mit válaszol
Német ebayen valóban jobbak a feltételek, arra kacsintok inkább.
Az árakat nézve meg a gép értékét, kicsit már elbizonytalanodtam. Lassan anny az új akku, amennyit a gép ér.
Jó lenne egy jó állapotú Panasonic cellás akksi valakitől, ellenne vele még az asszony pár évig. -
havri1
félisten
Üdv!
X220-hoz szeretnék venni gyári vagy jó minőségű akkumulátort. Tud valaki webshopot, üzletet, akárkit, akitől lehet venni mostanában?
Ebayen 10e körül találtam, +áfa ha megfogják.
94Wh 8.4Ah Genuine 9-Cell 44++
-
havri1
félisten
innen szedem most össze külön külön ami kell. Power manager driver, + manager, USB3.0 ami fontos. Meg szeretném azt a menüt, ami régen volt a kijelzőn. Nem tudjátok mi annak a neve? Ami pl Fn+F5-re kiadta a wireless dolgoknak a kapcsolóit, a hangerő meg a fényerőnek egy képernyő csúszkát. Nem találom..
W520 még mindig (visszaraktam a W7-et, borzalmasan összevesztünk aW10-el
)
-
havri1
félisten
Win7 alatt a system update miért nem szedi le a power managert? Nem is látja..külön kellett rakni.
-
havri1
félisten
W520-on lefrissült a win10 erre az újabbra, és azóta, minden restartkor előugrik a kijelzőre az érintős billentyűzet..wtf?!
Hogy a francba lehet kilőni, nem tudja valaki? -
havri1
félisten
válasz
MrSealRD #94279 üzenetére
Egyetértek. Fordítva ülünk a lovon.
Minden alaplapnak, notebooknak van egy memória kompatibilitási listája, ahol pontos ram típusok fel vannak sorolva, amivel garantálja a gyártó a működést.
Ennek alapján rendelted? Utánaérdeklődtél az eladónál ez ügyben?Példa. Passat, 1.9PDTDI. Vezérlés csere. Felcsapom a netet, webshop, rendelek hozzá vezermuszíj feszítőt. Megérkezik, beszerelem, csörög, csattog. Persze, mert 3 felé létezik belőle. Webshop hibája?
Ugyan már. Ébresztő!Ettől függetlenül, általában minden gond nélkül vissza szokták venni, pont az említett esetek sokasága miatt.
-
havri1
félisten
Mi az a modbios?
-
havri1
félisten
válasz
Tikakukac #94206 üzenetére
Tudom, én is sok ügyet ismerek, sokáig vittem az ebay-es topicokat. Elég sok ügyben kellett segíteni. Persze lehet már azóta változott sok minden. Én a hivatalos verziót írtam, mert volt ilyen is, hogy csak akkor kapta meg a pénzt a vevő, amikor a TN szerint megérkezett az eladóhoz vissza a termék.
De mint írtam is, általában az eladók - főleg ha tudják, sarasak - egyből refundolnak.. -
havri1
félisten
válasz
#11620608 #94203 üzenetére
Azt azért tudd, hogy hivatalosan 2 verzió létezik ha eBay/paypal dönt:
- nem kaptad meg (egyértelmű, pénz vissza)
- megkaptad, de nem a leírásának megfelelő (hamis), sérült a termék.Utóbbi esetben, ha a javadra döntenek, vissza KELL küldened, és visszaáll az eredeti állapot (termék ott, pénz itt). (amúgy ha hamis a termék, és az eladó tudja, akkor általában nem várja meg a Case végét, ugyanis a hamis termékekre nagyon rá vannak állva, törölhetik az accját, sokkal többet bukik. Az esetek nagy részében, ha az egész procedúra előtt írsz neki, hogy sajnálod, de ez egy hamis termék, és kénytelen vagy az eBay segítségét kérni... Szoktak egyből refundolni) Ebben az esetben érdemes a paypal visszaküldési procedúráját kihasználni, egy évben max 12 alkalommal, alkalmanként 9900ft-ig megtéríti a postaköltséget.
Bővebb infó eBay / paypal topic.
-
havri1
félisten
Hali!
Akik használnak W520-ast, nem tapasztaltak nagyon halk hangerőt úgy általában mindenhol?
Bő 1 év használat után most jöttem rá, baromi halk. Jacken is, hangszóróján is. Minden maxon persze.
Valakinek esetleg tipp, mi lehet? X210 kb dupla olyan hangos, vagyis ez fele olyan halk. Filmet nem tudok rajta nézni, csak ha az MPCHC-ben 300%-ra tolom az erősítést. -
havri1
félisten
Köszi!
-
havri1
félisten
NVS 5400 as dedikált GPU kb milyen erős lehet? Van olyan, vagy esetleg erősebb mint a Q1000M?
Ehhez tudnám viszonyítani..gyerek nyaggat egy gépért, de játszik vele. Az enyémen jól mennek azok a játékok, amivel játszana.
Kerestem teszteket, de nekem így nem nagyon mond semmit.E szerint erősebb, valós lehet?
-
havri1
félisten
Köszi, majd kiszúrta a szemem..
-
havri1
félisten
W7 alatti powermanagerben nem találok akkumulátor kalibrálást. Létezik, hogy csak W10-ben van?
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Szerintetek mivel lehet a gond az alábbi problémánál?:
Windows 7 alatt tökéletesen működik az ODD helyére betett 320GB HDD. (e-bayes átalakítóval).
W10 alatt viszont random (10-ből 3x kb) indulásnál (első gépindításnál) egyáltalán nem látja, nem is villognak a ledek, semmi. Ha kihúzom majd vissza, életre kel. Vagy sima restart, és jó.
Már csak ez az egy dolog van, ami nem működik jól W10 alatt, és máris tenném vissza, mert csak újabb, jobb.
A gép még mindig a jó öreg W520. -
havri1
félisten
Hali!
Windows 7 esetében, a System Updtae által talált driverek jobbak, mint a win updtae által telepítettek?
Érdemes ráereszteni?
Köszi! -
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91898 üzenetére
Hm, neked méri a gpu-t is? Arra is tud vezérelni?
-
havri1
félisten
válasz
Pubszon #91896 üzenetére
Eddig 82 fok fölé még nem ment, bár csak ~10 perce fut a játék. 3864 rpm mellett már 96 fok is volt ilyenkor. (5100 rpm-et ez nem tud vélhetően, mert a 128-as beállítás is 4827, ami a 64 is)
Most ilyennel tolom:// profile "Smart Mode 1"
// Celsius: // Fahrenheit:
// change values and number of items for your needs
// !!!! "Level" FAN 0 > 80 -> switch to Fahrenheit !!!!
// Level=50 0 // Level=122 1
Level=60 1 // Level=140 2
Level=65 7 // Level=150 3
Level=75 64 // Level=158 3
Level=80 64 // Level=175 7
Level=90 64 // Level=195 64 -
havri1
félisten
válasz
Pubszon #91890 üzenetére
Ezzel a konfiggal 80 fok max a CPU, és 3864 rpm fölé nem megy a venti, valahogy tolni kéne rajta nekem.
Amúgy felraktam a 0.61-est, amiről képet küldtél az előbb.(#91889) azbest : Persze, de jelen esetben a cpu alig dolgozik, a GPU meg maxon, és így jobban melegszik. De mivel a CPU "hűvös", nem pörgeti meg a ventit annyira, amennyire kellene, és a GPU meg melegszik, mivel közös a hűtés ahogy mondod.
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91886 üzenetére
Igen, főleg úgy, hogy a legújabb verzió szvsz bugos, mert ez amit a kolléga linkelt, jól működik.
(#91883) Pubszon: Köszi, megkaptam, tesztelem. Azt már most látom mi a baj ennél. hogy a cpu hőmérsékletéhez viszonyít mindent, tehát annak alapján állít. Esetemben úgy látom, a GPU melegebb mint a CPU ezen a játékterhelésen, így a TPFC tartja a 70-80 fokon a CPU-t, ehhez a hőmérséklethez elég a 2500-3800RPM, viszont ilyen fordulat mellett a GPU simán felmegy 95 fokig is esetenként. Nekem fordítva kellene. Úgy látszik erős 3D terhelésnél kell a 4800rpm. Érdekes, mert AIDA stress (gpu kipipálva) nem terheli a GPU-t ennyire, de egy játék igen.
Itt tartok most
-
havri1
félisten
válasz
Sensei #91878 üzenetére
A TPFC-t nemrég próbáltam először, eddig még nem volt a gépen.
Eltávoltva (így használtam kb egy év) volt rossz a hűtés. Pontosabban lehet nem rossz, csak nekem sok. Egy hete kezdtem el rá felfigyelni, amikor véletlenül észrevettem. A venti sosem ment még fel 3864RPm fölé, csak ma, amikor állítgattam a TPFC-t, viszont ez is csak ideiglenes (smart2), mert du már ez is hagyta 92 fok körülre a GPU-t, és 92-re a CPU-t, miközben 3864 RPM-en a venti.
Nem jövök rá, az iniben mit és hogyan kellene állítani, kaotikusan működik ez az app nálam.
Lehet nem is jó filet állítok, hiszen alapban úgy van ez állítva, hogy 72 fok felett maxon pörgesse a ventit, és mégsem teszi.(#91877) Pubszon : Nem tudnád ezt a conf filet átküldeni? Hiába állítok akármit, nem viselkedik aszerint :/
A Te adataid alapján nekem az jön le, hogy 80 foknál állítja a 7-es-t, ami 4600RPM. Akkor 90 fokon mit állít a 64?
Viszont itt azt írták az előbb, hogy 128 a max érték , már nem vágom
Vagy ezek nem a hőfok és fokozatot jelölik? -
havri1
félisten
Feladni kényszerültem, nem értem a dolgot.
TPFanControl.ini fileban az alábbi van jelenleg, számomra az jön le, hogy 77 foknál (gondolom ez cpu) 128 -ra teszi, azaz max.
Akkor most hogy lehet, hogy csak 3846 rpm, és 92 fokos a cpu? Switchnek meg 92 fokot ír az app?
Nem jó helyen nézem a conf filet?MenuLabelSM2=Smart Mode 2/ Label for Icon Menu, must be terminated by '/'
Level2=22 0 // Level2=70 0
Level2=33 1 // Level2=90 1
Level2=38 2 // Level2=100 2
Level2=44 3 // Level2=110 3
Level2=55 7 // Level2=130 7
Level2=66 64 // Level2=150 64
Level2=77 128 // Level2=170 128 -
havri1
félisten
Oké, köszi, próbálkozom a beállítással, úgy néz ki, magasabb fordulaton teljes terhelés mellett is 80 fok körül tartja a cput és a gpu-t is, kicsit megnyugodtam.
Egy dolgot nem értek, hogy ezt gyárilag a TP vezérlője miért nem tudja? Simán megfőhet a gép tőle, vagy csak nem értük el azt a hőmérsékletet, aminél ő rákapcsol. Lehet 112 fok -
havri1
félisten
válasz
Tikakukac #91867 üzenetére
Nem mondom, hogy értem. Mi nem öntanuló?
Mivel bizgeráltam bele az eredeti vezérlésbe?
90 foknál miért csak 75%-on tolja a ventit? Soha az életbe nem ment nekem még a mai napon kívül 3846rpm fölé.
Ha kérhetem érthetőbben, hogy hogyan tudom beállítani úgy a gépet, hogy 4800rpm-el menjen akár fixen, akár manuálisan, mondjuk cpu 80 vagy gpu 80 fok felett.(#91868) FoxiestFox: No, ilyesmire lennék kíváncsi. lehet nem azonos a verzió a szoftverben, nekem semmi ilyenre nincs lehetőségem, hót fapad a szoftver: [kép]
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91865 üzenetére
Az a gond, ez a tpfc most megint visszavette 3800-ra, és már 90 foknál tartok, cpu 82. És nem váltja feljebb. Valahogy kellene egy kapcsoló, hogy fix 4800rpm, és kész. Nem értem, miért nem veszi feljebb, ha majdnem megsül, holott tud pörögni bőven?
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91863 üzenetére
Igen, köszi, ez fent is volt, csak nem értem, hogyan működik. Manual módban 0-7 között lehet megadni. A 7-es érték 3800RPM.
Smartban ugrik fel 4800rpm-re csak.
Viszont a CPU meg nem kapja meg a 35X szorzót, csak 32X-t. Miért? -
havri1
félisten
Milyen programmal tudom a hűtőventilátort maxolni 4xxx rpm-re?
Szétszedtem, újrapasztáztam, és tesztelem. Burkolat nélkül már egész jó
De a venti 38xx rpm fölé nem akar menni. -
havri1
félisten
válasz
Francia91 #91834 üzenetére
Íme. Akármit csinálok akksiról, 149x Mhz a max, holott láthatjátok, be van állítva, hogy min-max 99% lehessen. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de kb, mintha HDD lenne csak a gépben, olyan "lassan" nyitja az ablkokat, végzi a műveleteket. Elszoktam már ettől
Inkább csak a furcsaságok zavarnak, de lehet hülye vagyok...Szeretem, ha minden pöpec. (jól szétcsúszott a kép, 2x vágtam be, de a lényeg látszik)(#91836) azbest: Igen, értem amit mondasz. Tiszta, ma szét is volt szedve (alig volt benne por), porszívóval azért hetente 1x ki szoktam szívni a lamellákból.
Visít hangosan terhelés alatt a hűtő, és erősen löki is kifelé. Forró levegőt fúj erősen, az asztalt is felforrósítja, a gép bal oldaláról nem is beszélve. Idle halk, szinte a HDD hangját hallani csak a rackben. -
havri1
félisten
válasz
Chaser #91833 üzenetére
800-1400Mhz között ingázik.
És hiába állítom az energiagazdálkodásnál, telepről minimum 50-vagy 100, ugyanaz, 800-1400mhz
Amint bedugom a tápot, felmegy 2800Mhz-rre a cpu, és megtáltosodik a gép, még win alatt is.W520 igen.
Pont most tettem fel a CPUZ-t, mindjárt tesztelem.
-
havri1
félisten
Igen, CPU nem vészes, ( mint kiderült ) inkább a 96 fokos GPU aggaszt. Bár lehet kár volt megnézni ezt, eddig nem érdekelt, most ezzel ébredek
Most kapott egy szűz Windows 7-et (rohadjon meg a rendszer helyreállítás, csináltam mentést Win7 alól, rendszerkép, és nem sikerült neki visszaállítani...tolhattam újra. Ugrott a W10 és a W7 is wáhááá), levettem 99%-ra energiagazdálkodásnál (maradt a kiegyensúlyozott, eddig teljesítménycentrikuson használtam). Szedem le a játékokat a kölöknek, és kipróbálom megint.
Igazából itt a TurboBoost és a nélküli hőmérsékletekre leszek kíváncsi.
Legjobb az egészben, hogy öcsém most vesz Y700/520-at gamert, és viszi magával nyáron Iraq-ba, ahol nappal helyenként 50-60 fok lesz a kinti hőmérséklet. Előre félek.Szerk.: Sose használtam igazából akkumulátorról, most azzal működik, mert így kényelmesebb. Az egy dolog, hogy a GPU-t így nem használja 3D-ben (nvidia), de maga az egész gép mi a franctól lassul ennyire be? A winben lépkedés, oldalak betöltése a ffoxban, meg úgy minden. Mit vesz még vissza? CPU-t ennyire lebutítja?
-
havri1
félisten
válasz
Francia91 #91824 üzenetére
Köszönöm!
Most rakom vissza a W7 mentést, futok ott is pár kört, tesztelek, bár kizárnám a szoftveres hibát.
Bár a diablo 3 baromira akad most W10-en, holott régen vígan ment. (de ez lehet patch miatt, régóta nem játszottam, sokat javítottak rajta, simán elképzelem, hogy erősebb hw kell már neki) -
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91822 üzenetére
Egyelőre a turbo módot szeretném kikapcsolni a cpu-n, mert azért az odaver rendesen a hőnek. Csak nem találom sehol..
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91814 üzenetére
Paszta nem említendő kategória egyelőre
Nem sokat, pont annyit amennyi elterült rajta. Venti? Na majd lemérem, visít azért eléggé amikor forró. -
havri1
félisten
Köszi srácok, nekiesek.
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
Ez normális szerintetek?
Intel(R) Core(TM) i7-2640M CPU @ 2.80GHz
nVIDIA Quadro 1000M (Lenovo)Játék alatt:
(#91794) MrUniversum: Hogy mi az optimális? Fogalmam sincs. Valahol egyszer olvastam, hogy a líthiumos akkumulátoroknak a 60-80% között az ideális tartomány. Eddig úgy néz ki, bevállt, telefonnál is, notinál is.
Az biztos, a túlmerülést és a folyamatos 100%-on tartást nem szeretik. Úgy a meleget és a hideget sem.Másodikra sem tudom a választ
-
havri1
félisten
válasz
FoxiestFox #91778 üzenetére
Egy próbát megér.
Maga a driver, amikor néztem, egész széles palettát támogatott, végül a driver nem is kellett most.
T400 se mai darab (W520 is régi már), azon is ment nekem, W10 alatt is. Aztán jött egy időszak, X220 - nál is, amikor nem ment, akkor álltam vissza W7-re. -
havri1
félisten
válasz
lakkusjj #91775 üzenetére
Eddig úgy néz ki okés a dolog.
És úgy látom, ezt is frissítették, legutóbb mintha csak a maxot lehetett volna állítani, most már a minimumot is be lehet.
Remélem nem felejti el.
Egy hibát vettem észre a W10 alatt, hogy az optikai meghajtó helyén lévő HDD-met néha nem mountolja fel, restartolni kell a gépet. W7 alatt nem volt ilyen gond, mindig látta. -
havri1
félisten
Hali!
Sokáig W7-eztem (tökéletesen működik minden), és most teszek egy próbát az új W10-el.
Kérdésem az lenne, hogy a W520 powermanager működik már W10 alatt? Gyakorlatilag amiatt álltam vissza W7-re, mert ez az egy nem ment jól. Mindig elfelejtette a beállított értékeket, és 100%-ig töltötte az akkumulátort. -
havri1
félisten
Soha nem használtam mikrofont pc-n, így nincsenek ezirányú tapasztalataim.
W520 és X220-al most próbáltam, iszonyat halk.
Rögzítőeszközöknél, mikrofon tulajdonságoknál mikrofon max-ra húzva, erősítés max, és így is ló...
Van esély még valamivel tolni rajta?
Hw hibát kizárnám, 2 különálló gép.. Vagy ez ennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest