- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
1amarr #90097 üzenetére
Köszönöm szépen! Threshold 40-80% között mit értesz pontosabban? Tehát ezt a tartományt rám bízod? 95%-ot néha én is neheztelem, de szerintem akkor nálam egy 40% lesz beállítva. Nagyon ritkán viszem valahová a gépet, s ha netán lemenne 94%-ra, nem akarom, hogy már azonnal tolja vissza 100%-ig az akkut.
Nagyon régen az akksikat le kellett meríteni. Ez most már tévhit a Li-Ion akksiknak köszönhetően, ugye? -
-
1amarr
tag
válasz
1amarr #89710 üzenetére
Na hát ennyit erről. Ilyet se tapasztaltam még. Eladó előbb közli, hogy egyébként a táska már nem tartozik az ajánlathoz, mert azt már odaígérte időközben másnak, majd amikor ennek hallatán indítok egy az eredeti, táskás árhoz kepesti 80%-os ajánlattal, vérig sértve ajtót mutat. Úgyhogy nem lesz 365XD-m
-
vikcsi
senior tag
válasz
1amarr #82790 üzenetére
Nekem az előzőek is már kevésbé tűnnek masszívnak képek alapján, habár nem volt hozzájuk szerencsém. A jó kis gumis bevonat meg a van benne anyag érzés azért kell... most az, hogy akár 20 dekával nehezebb lenne, nem tudom kit zavarna, hisz annyi fícsör van benne...
Szomorú hírek
-
kmisi99
addikt
válasz
1amarr #82255 üzenetére
Lehet meglennék kövezve, de nekem eddig jó tapasztalatom volt ebayes akkukkal. Barátnőm gépében 1 éve teljesít szolgálatot, még a kapacitása s romlott, és még rendeltem pár ismerősnek pár éve, egyik se panaszkodott. Persze tudom veszélyesebb, elfüstöl leég a gép a ház a család és hasonló dolgok.Amiket mindig mondanak róla.
Bár drága thinpadbe lehet én se vennék, de most egy régebbi gépnél had ne költsem eredeti akkura a gép vételárának a felét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged