- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#90527) Orionhilles: es tenyleg, mar emlekszem erre.
(#90529) Tim82: ha a matrica alatt tenyleg matricara gondolsz, akkor ne faradj. Az X200-ban nincs webcam es egy gyari takarolemez van a helyen. Hogy a kijelzokeret kialakitasa ilyen gyarilag vagy be lehet helyezni valamit a kiszerelt kamera helyere, na azt nem tudom. Eppen erre vagyok kivancsi.
-
törölt tag
-
törölt tag
X220-bol kiszerelt webcam helyet lehet potolni? Gyari megoldasra gondolok, nem barkacsra. Az i5 es i7 kozott jol gondolom, hogy nincs akkora kulonbseg 100%-on porgetett CPU eseten sem, hogy erdemes legyen a nagyobbra vadaszni? Mert hogy itt nincs 4c/4c vs 4c/8t, mint desktop vonalon.
-
törölt tag
Tom Hanks mar 1998-ban ThinkPad-t hasznalt.
-
törölt tag
Arat tekintve gondolom dokkolo nelkul is mukodne. Es miert ne menne(?), egy dokkolo nem tartom valoszinunek, hogy egy ilyen mutatvanyhoz barmit is hozzatenne. Ennyit talan mar nem erne meg a dolog, de azert nem vetem el. Viszont nagyon kivancsiva tettel, hogy ez miert/mitol kerul ennyibe? Fentebb irta egy forumtars, hogy igy meghajtva egy monitort, az erezhetoen CPU-ba kerul. Ez a magas ar es az eroforrasveszteseg mar tenyleg megkerdojelezi nalam a kivitelezest. Az olcso kinai atalakitok rangatjak meg a CPU-t, vagy az osszes, beleertve a StarTech megoldasat is?
-
törölt tag
Szeretnek rendeleni billentyuzet matricat (X200 keycaps 13mmW/14mmH), de amilyen kell, pont olyan nincs. Te melyiket venned? 11.5mmW/13mmH vagy 12mmW/12mmH? Sosem hasznaltam matricat, az elteresek vannak akkorak, hogy egyiket se venned meg?
-
törölt tag
válasz
Orionhilles #89478 üzenetére
DP vagy mDP szerintem hot mindegy, mert a ketto ugyanaz. Kabelveg kerdese az egesz. Csodas, hogy csak az X220-on vannak meg ezek a csatlakozok. Biztos, hogy nem fogok penzt adni olyan gepert (raadasul 2x annyit), mint aminek a kijelzojenek a sormagassaga 768. CPU nem letkerdes, a taskok nem igenyelnek tobbet, az X200 meg a WQHD videokat is konnyeden jatsza es bar a 16G RAM opcio vonzo (egyedul ez vonzo), de a kijelzo felbontas + slim keyboard mindet elb#sz.
-
törölt tag
Egy jovobeni project kapcsan egyetlen opcio maradt, amivel kivitelezheto lenne, hogy ket darab 1080p monitort kossek az X200-ra. USB 3.0-as ExpressCard eletkepes opcio? Varazsolhato ily modon USB 3.0 az X200-ra/ba? USB 3.0 to VGA vegett. USB2-n ugyanis csak 800x600, ami kijon az adapterbol.
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #88099 üzenetére
Akkor hagyom a rakba. A lenyeg az lett volna, hogy vekonyabb legyen, de ugy hogy nem lehet nehezebb. De nehezebb es mocsok draga is, ugyhogy nem is olyan vastag a 65-osom.
Amugy az en 42T4420-as toltom csak 348g kabelekkel egyutt. Az emlitett slim a weblap szerint meg 400g kabelek nelkul(?). Mindenesetre nem lehet konnyebb, hiszen 90W.
-
törölt tag
válasz
donjohnson #88089 üzenetére
Lattam Tim82 postjaban ezt az ajanlatot. Kisebb nincs, csak 95W-os slim tolto?
-
törölt tag
Szeretnek egy US-en billentyuzetet venni az X200-hoz. ALPS vagy NMB, meg nem dolt el. Biztosra akarok menni utobbiak kapcsan. Van valahol valamilyen FRU adatbazis, ami alapjan ez egyertelmuen kideritheto?
-
törölt tag
válasz
Orionhilles #87658 üzenetére
Bosegesen. YT megy. 1080p mkv fileok szinten.
-
törölt tag
válasz
metal01 #87654 üzenetére
Az, hogy nem volt gondod vele, meg nem jelenti azt, hogy nincs gond vele (claims R. S.).
-
törölt tag
válasz
#59070464 #87650 üzenetére
Az orajellel kapcsolatos kerdest elvileg visszavonom, a tobbi all. Az egyetlen logikus magyarazat, hogy a Linux figyelembe vette, hogy csak par szazalek volt az akkuban. Igy hogy nem engedi 1600 Mhz fole, gyorsabban feltolti. Elvileg. Most charged az akku es AC-val es nelkule is stabilan 2400 MHz-en dolgozik a CPU stress teszt alatt. Ha nem terhelem, akkor 800/1600/2400 MHz kozott. Persze 800 MHz a jellemzo. Holnap lemeritem es csinalok meg egy probat.
(#87652) Tim82
Nem futtatok malware-t, onszantambol. -
törölt tag
P8600. Akku a gepben, eppen tolti. AC adapter ra van dugva, max cpu freq. 1600 MHz. Ha lehuzom az AC-t, akkor felugrik 2400 MHz-re. Mindez termeszetesen maximalis (100-100%) terheles alatt. Forditva megertenem, de igy: WTF?
Ha van ket akkum, egyik mar merul, kivehetem mukodes kozben es kicserelhetem egy masikra? A gep ilyenkor mukodne, ebbol kifolyolag pedig az AC adapter log ki belole, hiszen ellenkezo esetben sleep-ben is lekapcsolna. Ez rosszul esik az akkunak?
Mi a best settings TrackPointra? (speed/sensitivity) Nekem most eppen 180/120-al kellemes, kevesbe zsibbad a mutatoujjam, mint default es nem is suhanok el semmi folott.
(#87651) metal01
Mi az a PM? -
törölt tag
Elsosorban X/T/W ThinkPad, masodsorban Dell, HP uzleti gepek full szerelesehez PH1-es muszeresz csavarhuzo mellett adodhat olyan eset, amikor kisebb/nagyobb meretre lesz szukseg? Szeretnek valami igazan jot venni, de foloslegesen szetteket nem vennek meg.
-
törölt tag
Reggelre eltunt a postom. Ugy latszik Chaser csokos.
(csak vallalna fel, aki torolte
)
Szerk.: ahogy elnezem es ha jo a matek, meg harom post lett torolve utanam. Akkor mar mehetett volna az a post is, amikor Chaser uzleti szempontbol dicserve van, ha mar toroljuk azt, amikor szidva van.
-
törölt tag
Ezerszer meg akartam mar kerdezni. X200-nal a keyboard kozepen nagyon masszivak a gombok. Bal oldalon bar nem annyire, de ott sem igazan panaszkodhatnek. Viszont az ins, del, home, end, pgup, pgdn, es ugy az enter kornyeken hullamos es erzetre is erezhetoen rosszabb a gombok lenyomasa. Fura, hogy csak ez a terulet, a kurzor gombok mar teljesen stabilak. Masnal is ilyen?
-
törölt tag
Nem feltetlen neked szanom, de ennek kapcsan a fenti eredmenyeimet egeszitenem ki azzal, hogy az X200 legalacsonyabb IDLE homersekelete 34-35°C kozott van. Ez egeszen pontosan ugy nez ki, hogy boot utan ezen ertek fole nem megy a CPU homerseklete. Ha bongeszek es nyitva felejtek 25-30 tabot Firefox-ban, 39-40°C kozott all meg.
-
törölt tag
válasz
newmoonlight #87317 üzenetére
Megfazott? Kuldok neki lekvar izu aranypasztat.
-
törölt tag
Nem volt homero a helysegben. A ket paszta kulonbsegere voltam kivancsi, amit sikerult szemleltetni. Ehhez a szoba homerseklete lenyegtelen informacio. Ha a tesztet ket kulonbozo napon vegeznem, akkor nyilvan szamitana. Ugyanabban a helysegben, ugyanazon az asztalon tortent a meres. Ugyanazok a processek futottak a hatterben. Csak harom terminal volt nyiva:
stress
,lm_sensors
,top
.HDD/SSD nincs a gepben, de nem is biztos, hogy szamitana, foleg egy 28-29 fokos SSD, hiszen az epp a gep masik oldalan van a CPU-tol a legtavolabbi ponton. Egy feltoltott akku volt a gepben (talan ez sem szamit), termeszetesen AC-rol mukodtetve.
-
törölt tag
Thermal Grizzly Kryonaut stress (
stress --cpu 2
) teszt
egy X200-as hazban, P8600-as processzorral:thinkpad-isa-0000
fan1: ~3300 RPM
temp1: 67°C (-3°C)
temp2: 41°C
temp4: 65°C
temp5: 26°C (-5°C)
temp7: 25°C (-5°C)
temp9: 45°C
temp10: 49°Ccoretemp-isa-0000
Core 0: 68-69 °C (-5°C)
Core 1: 68-69 °C (-3°C)* Ezek a Kryonaut-al mert eredmenyek. A zarojeles ertekek pedig azt jelzik, hogy adott szenzorral hany fokot nyertem a korabbi allapothoz kepest. Ahova nem irtam semmit, ott ugyanazt mertem.
Nem tudom milyen paszta volt rajta korabban (talan fungi tudja), de frissnek tunt es nagyon konnyen letorolheto volt. Nem mondom, hogy sporoltak vele, de vekonyan volt kenve. Szokasomtol elteroen ezuttal nem sporoltam vele. Ez a huto nem egy tokeletesen sima Alpenfohn Matterhorn, brutal rogzitessekkel. Mindket esetben 20 percig futott a terheles. Ot perc utan nagyabol elerte a maximalishoz kozeli ertekeket, nyolc perc utan pedig mar nem igazan tortent valtozas. A thinkpad-isa-0000 altal kozolt homersekletek szenzorai nem tudom hol vannak elhelyezve, mit mernek, ezzel egyelore nem foglalkoztam. Osszegezve 5000 Ft-ert nyertem 3-5 fokot es lehet placebo, de en tenyleg ugy erzem, hogy a palmrest es a keyboard kevesbe meleg.
Nem mondom, hogy megerte, de nem is bantam meg.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #87221 üzenetére
Nem gondolom, hogy egy workstation owner meggyozheto.
-
törölt tag
Mindent kikuztam az X200-bol.
Akku nelkul: 1096g
Akku 6-cell 56.2Wh: 323g
Akku 6-cell 63Wh: 329g
AC adapter 65W: 348g
Samsonite Network 2: 359g (pant +61g)A borzalmas hangszoro +5g, az SSD keret +22g, egy 850 Pro 256GB SSD +47g lenne. Nincs benne WWAN, WLAN (se antenna, se kabelek), bluetooth, webcam es a palmrest fingerprint reader nelkuli.
Mar csak akkor lesz konnyebb, ha a wacom S-PVA panelt AFFS-re cserelem (-30g).
-
törölt tag
Vettem macis pasztat az X200-hoz es a cooler korul teljes felujitast vegeznek. De ezt kesobbre hagyom, addig is kitesztelem a jelen allapotot valamilyen stress test-el. A csapagyazast mivel erdemes kenni? Valami long lasting premium cuccot keresek. Esetleg van valamilyen ceramic?
A cooler pasztazashoz tudomasom szerint ki kell szedni az alaplapot. A masik kerdesem ehhez kapcsolodik, mert billentyuzet csere is lesz. Ehhez mennyire kell szetszedni a gepet? Erdemes lenne ezt is megvarni?
-
törölt tag
válasz
newmoonlight #87178 üzenetére
A Mac errol szol.
-
törölt tag
Van barmi trukkje, hogy az X200 ultrabase CD/DVD drive-t mukodesre birjam? X200 rajta a dokkon, AC bedugva, toltes rajta keresztul mukodik. Ethernet szinten. A CD/DVD drive LED-je nem vilagit Mukodni kellene automatan (gondolom en) vagy valamirol nem tudok? Pld. valahol egy titkos kapcsolo (poen), BIOS-ban tiltasi lehetoseg (most nem tudok rebootolni), vagy OS fugges (Linux-on vagyok).
-
törölt tag
Kineztem ket Samsonite taskat az X200-hoz (Network 2, Ergo-biz), de sajnos nem csak ebben a topicban olvastam rosszat a gyartorol, hanem a halott notebook taska topicban is. Nem vagyok taska guru, lehet ezert is hittem, hogy egy top brand-rol van szo. Masik problema, hogy sok gyartonal ez a meret halott es 11.6 inch utan csak 13.3 inch-hez ajanl termeket. Milyen markakat lenne erdemes listara venni? Ha pedig lehet hinni a specifikacioknak, mar ami a taskaba helyezheto maximalis notebook meretet illeti, akkor kulfoldi rendelestol sem zarkozom el. Ebben a topicban persze nem nagyon szeretnek elmerulni ebben a temaban.
-
törölt tag
Tikakukac: a definicio kerelem teljesen jogos. A falak tipusa legyen mindegy, mert nem nagy tavolsagbol erdekel a sebesseg, hiszen most a mert maximalisra vagyunk kivancsiak. A router tipusa fontos, ha nem stock fw van rajta, akkor annak megjelolesevel. Szolgaltato altali maximimalis sebesseg megadasa szinten hasznos lehet.
Tim: ac WLAN csalas, 2010-ben meg nem volt ac.
Maradjunk az abgn adaptereknel, 2.4 GHz-en. Link sebesseg legyen mindegy, marmint barmilyennel be lehet szallni a tesztbe, kinek kedve van hozza. A T500/5300 es az X201/6200 erdekel! Majd ha nagyon raersz.
-
törölt tag
Akinek van kedve WLAN sebesseget merni 2006-2010 evjaratu gepekkel, azt szivesen fogadom. Lehetoseg szerint WLAN adapter tipus megjelolessel.
-
törölt tag
válasz
LattilaX #87033 üzenetére
Olyan webshop-ban nezelodnek, ahol kifejezetten hasznalt uzleti notebookkal foglalkoznak (tobbiek majd segitenek kik az ajanlottak). Ezek rendre kulfoldi cegek levetett gepei. Elonye, hogy tobb darab kozul valogathatsz kedvedre es akar 6-12 honap bolti garanciat is kapsz melle. Hatranya, hogy dragabb, mintha innen a hardveraprol turelmesen kivarnal egy szepet.
-
törölt tag
válasz
LattilaX #87029 üzenetére
Ezek tukreben, ha 4:3-as kijelzot szeretnel es eleg az 1024x768, akkor X60/X61, ha nagyobb felbontasra vagysz, akkor X200-ig mennek el. Ez utobbi 8GB RAM-ig is bovitheto akar es a P8xxx-es sorozat is boseggel elegendo. Premium
IPSAFFS panellel is fel lehet szerelni. "s" vegu (energiatakarekos) tipusokat kerulnem, az X200-as uj 9-cell akkuval elmegy 8-9 orat is. Ja igen, en csak X-es gepekrol tudok beszelni, tehat ezek 12.x inch-esek.Szerk.: ha 14 inch, akkor nem szoltam. Fentiek megfeleloje ebben a meretben azt hiszem T60/T61, illetve T400.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #87023 üzenetére
Magaslabdat feldobtam latom.
-
törölt tag
(#87019) Gondwana
TP-Link TL-WN722N USB WLAN adapter vajon gyorsabb, mint barmelyik internal WLAN adapter egy X200-ban? Tavolsag nem szamit, szoban belul maradnank. Router: TP-Link TL-WR1043ND V3 OpenWrt-vel.
-
törölt tag
Ujra erdeklodni szeretnek X201-as kartyaolvaso beszerelese X200-ba kapcsan (SDHC to SDXC upgrade). Nem a nagyobb meret erdekelne, hanem a nagyobb sebesseg. A kerdesem az lenne, hogy a bus sebessege az201 kartyaolvasojanak mar UHS-I vagy csak High Speed? Csak a 32+GB meret miatt (SDXC) nem foglalkoznek a cserevel.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #86994 üzenetére
HTML5 Video Everywhere! extension es problem solved. Mindent villam gyorsan jatszik a P8600, pedig a preferred video quality higher opcion.
-
törölt tag
Mi melegszik az X200-ban kozvetlen ctrl es az alt kozotti reszen (express card slot folott) a palmrest-en? CPU nem lehet, az a WASD kornyeken tanyazik. Telen majd jol jon, de most nyar van es bar a szoba huvos, de a kezemnek kellemetlen, hisz akkor is tamaszkodok, ha nem gepelek. Egyebkent mindenhol mashol hideg a gep. BIOS verzio: 3.22-1.07.
Az alabbi videoban 3:17-nel lathato a meztelen kis teste:
https://www.youtube.com/watch?v=-85SSvVxhWwNincs benne HDD, SSD, WLAN, WWAN, Bluetooth, webcam, speaker, fingerprint reader, express card slot ures. WLAN es BT hianyaban is offon van a kill switch. Csak az van a gepben, ami kell a mukodesehez. BIOS-ban minden tiltva van, csak az ethernet es az USB van engedelyezve. Kindoz problema kizarva, Arch fut WM-el (pendrive-rol) es egyetlen Firefox van nyitva, eppen amiben gepelek. A P8600-as magok terheltsege ennek megfeleloen 0-2% kozott ugral es 39 fokosak. CPU cooler szerintem 1-es allasban mehet, mert nincs hangja, azaz 1900 RPM korul forog. 2x4GB 1333 MHz-es Micron memoriak vannak a gepben, amik a chipset korlatai miatt 1066 MHz-en futnak. Egy darab 6-cell akku bent van mindig, UPS-nak hasznalva. Nincs otletem.
-
törölt tag
válasz
Tikakukac #86885 üzenetére
Egyiknek sem tudjuk a valos korat, sem azt hogy ez ido alatt mennyi uzemora kerult belejuk. Szerintem mindket panel CCFL hattervilagitasu. Az enyem biztosan. Az osszehasonlitasnak annyi ertelme volt, hogy kivancsiak voltunk milyenek egymas mellett, nem a delta E ertekeket akartam szemre megmondani. A latott T60 IPS aggalyomnak pedig azert adtam hangot, mert nem igazan ertettem mi okozta a latottakat.
-
törölt tag
Lehetosegem volt osszehasonlitani egy T60 IPS-t az en X200 PVA paneles kijelzommel. Hamar arra jutottunk, hogy az X200-on sokkal jobbak a szinek. A PH foruma azonnal megmondta az igazsagot, a T60 nagyon sargaba huzott. Az utobbi evekben ezeket a monitorokat hasznaltam kalibraltan: Dell U2515H, U2713HM es U2311H, szoval belem egett, milyenek a szinek a PH-n es az X200 szinei eleg kozel jartak hozza, mig a T60 nagyon tavol.
Vajon X200 PVA-ja ennyire jo vagy a T60 IPS-e marad el az elvartaktol? Esetleg mar oreg a T60-as panel? Bar ez nem indokolna azt a kisse tulzoan melegbe huzo tonust.
Egyebkent az X200-as PVA kijelzom also savjaban egyenletes vastagabb feheres bevilagitas (szembol alig, de oldalrol nagyon is lathato). Ez teljesen normalis ennel a panelnel vagy velhetoen csak ez enyem ilyen? Ez sajnos karcos, wacom-os. Azert kerdezem, mert meg megy a filozas egy PVA vagy AFFS kozott.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #86835 üzenetére
Nem tudom ki mit csinal a gepekkel, ha az nem otthon van, de en ugy vigyazok ra, hogy elkepzelni sem tudom, a sok szallitastol hogy repedhet meg egy jo taskaban.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #86735 üzenetére
BIOS password reset-hez hw-es beavatkozas szukseges, nem kell cserelni az alaplapot.
-
törölt tag
Semmi, benéztem a topicot.
(sorry)
-
törölt tag
Hűtőkről beszélgetve bevillant, amin már filóztam a múltkor, amikor említve lett egy típus kapcsán, hogy többféle hűtővel lehet felvértezni. X200-hoz is létezik többféle hűtés?
-
törölt tag
válasz
newmoonlight #86660 üzenetére
-
törölt tag
válasz
totron #86497 üzenetére
Na jó, de ha hetek óta használom és nincs gond, akkor nincs gond. Igazából csak érdekességből futtattam le a nem tudom milyen verziójú memtest-et, ami nem indult el. Majd csináltam egy pendrive-ot a latest verzióval és az futott pár órát. Nekem ez elég az mellett, hogy a gyakorlatban semmi problémám.
-
törölt tag
Ez a panel, amire csatlakoztatom a kijelzőt. Azonban a mikrofon ezen található (már ha az a szürke bigyó az volna... ami nagyon esélyes, mert a kijelző kávát rászerelve pont ott van két apró lyuk). Sosem lesz rá szükség, leszerelném végre. De hogyan? Built-in mikrofon csak itt található, ha nincs kamera a gépben?
Gondolom ez a kamera kábele. Szerencsére nincs a gépemben ilyesmi. Az a kábel esetleg megszüntethető? A kijelzőpanel cseréje is sokkal egyszerűbb lenne. No meg minek menjen oda kábel, amire sosem lesz szükség?!
-
törölt tag
Több héttel korábban vettem az X200-ba 2x4GB RAM-t. Mivel tökéletesen működött, nem is csináltam memtest-et. Azonban most elindítottam a Trisquel GNU/Linux-t és a menüben volt memtest. Gondoltam éjjelre elindítom. Nem, hogy hibát dob, hanem azonnal reboot-ol, amilyet még nem láttam. Több alkalommal nekifutottam, ugyanaz. Ha elindítom a Trisquel-t telepítés nélkül, tehát live, akkor elindul, tehát a pendrive megfelelően van elkészítve. Alapvetően nem használom ki a 8GB-t, de a disk caching végett többször láttam már 6GB feletti használatot és a rendszer mindig stabil volt. Szerintetek? Ez a TP mégsem szereti ezt a 2x4GB-t? Tudom ez nem a Linux topic, de úgy gondoltam, hogy elsősorban ebben a topicban teszek próbát. Ha a gyakorlatban stabil a rendszer, akkor is aggaszt a memtest probléma. Másik live Linux-al holnap majd még kipróbálom, amíg érkezik okos válasz.
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #86233 üzenetére
Ez nem abc sorrendnek tűnik.
Postodban mi alapján állítottad sorba azokat a szériákat?
-
törölt tag
válasz
stranger2006 #86180 üzenetére
-
törölt tag
Próbáltam tájékozódni X60 hűtés kapcsán a topicból, több-kevesebb sikerrel. Az X60 hűtése annyiban marad el az X200-tól, hogy az X60-ban a BT/WLAN körül a palmrest hajlamos melegedni? Hangra (IDLE hangtalanságra) egyeznek?
-
törölt tag
T5600 (2M, 1.86 GHz) és T7200 (4MB, 2.00 GHz) között úgy látom, hogy 10-15% difi van real world. Mindössze annyi a különbség köztük, mint amennyi a zárójelben van, legalábbis papíron. Ennek ellenére. szerinted megéri olyan X60-ra vadászni, amiben a T7200 van a T5600 helyett? Ha jól tudom a T7200 a legjobb CPU, ami lehet X60-ban és a T5600 a második.
-
törölt tag
Az X200s mitől könnyebb az X200-tól 250g-al?
Az X200s 4 cellás akkuval elmegy 4.5 órát és azzal együtt mindössze 1.1 kg.
(fele egy T400-nak) -
törölt tag
válasz
FoxiestFox #85973 üzenetére
Csúnya gondosz hárombetűsek.
Majd veszek egy BBB-t, meg egy olcsó TP-t, amin flashelek libreboot BIOS-t. Ez az X200 annyira rendben van (leszámítva a kijelzőt), hogy nem ezt brickelném, ha nem muszáj. Egyébként nem csinálok semmi olyat, csak élvezem a moddolást.
Amit majd venni akarok:
- AFFS kijelző
- US keyboard (NMB)
- új 6, esetleg 9 cellás akku -
törölt tag
Itt a kép az X200 mikrofonjáról.
Ez a zöld panel elég széles, ennek másik felén csatlakozik rá a kijelző. Feltételezem azt a zöld a penelt ebből kifolyólag nem lehet csak úgy kiszedni (hacsak nem két panelről beszélünk, amik egymásra csatlakoznak). Ráadásul egy szalagkábel lóg ki belőle (épp látszik a képen - nem az a széles, hanem a csavar helye felett), ami emlékeim szerint a kijelző felső közepéhez fut fel és keresztezi (ragasztva) az alaplap és a kijelző közti szalagkábelt. Hülye kérdés, de ezek nem lehetséges, hogy rá vannak ragasztva? Szeretném úgy kivenni, hogy később azt vissza lehessen építeni. Bizonyára nagyon untok már, de nem akarom annyiszor szétszedni, ezért inkább kérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged