- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Richard #102764 üzenetére
Kikapcsolás alatt mi értesz, meg is várod, amíg a gép kikapcsol és villog párat a bekapcsoló gomb? Vagy csak elindítod a kikapcsolást és lecsukod?
Az említett "Gyors rendszerindítás bekapcsolása" a Windows hybrid bootot kapcsolja ki.
Amit leírsz az úgy hangzik, mintha kék halállal belefagyna a kikapcsolásba és újraindulna. Ez megmagyarázná miért indít el programokat.
-
válasz
Richard #102764 üzenetére
Nekem is volt olyan problémám, hogy nem lehetett kikapcsolni a gépet, mert kikapcsolás helyett alvó állapotba ment csak le.
Donjohnson kolléga megoldási javaslata orvosolta a problémát
(Hogy miért indít el programokat induláskor, azt sajna nem tudom.)
-
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Richard #96942 üzenetére
Azért, mert a magyar posta kimegy és elvisz tőled egy csomagot még nem leszel előrébb
Ha 10-szer gariztatni a gépet, megértem, az már 15k. Minden más esetben szívesen fizetek 1500 forintot, de legyen kész a gépem 1 hét alatt.
Amúgy ott is van onsite, nyilván kellő zsetonért. Dellnek itthon vannak alappilérei. A 3 év nagyon régóta alap, Latikra pedig az onsite.
-
válasz
Richard #95253 üzenetére
Megoldódott..
Kivettem a kettes akkut, és a biosból kikapcsoltam az egyest. Így volt pár órát, majd tegnap reggel vissza tettem a másodikat és bekapcsoltam a gépet. Természetesen 100%-on volt mindkettő. Tegnap este kikapcsoltam, benne mindkét akkuval és ma reggel örömmel látom, hogy mindkettő 99%, és nem szívott le az egyikből 25%-ot!
Hogy mitől volt ez jó kérdés
-
azbest
félisten
válasz
Richard #95246 üzenetére
még egy-két tipp:
- win alatt a fast startupot letiltani, bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy a memóriában tárolja-e vagy háttértáron, de az is lehet, hogy is-is [link]
- neked melyik kiépítettségű t450-ed van? Amelyikben van beépített akku is vagy csak külső akkus? Nem mindegyikben van belső akku. Gondolom külön kéne jelezze a lenovo vantage őket. [link]
Ha kettő van, akkor nem ment tönkre az egyik? Bár gondolom csak nem meríti a másikat.
- esetleg próbáld meg, hogy ha a külső akkut gép kikapcsoláskor leveszed és úgy teszed félre, akkor legközelebb, amikor visszateszed és használod, akkor úgy is merült -e. Szóval, ha gép nélkül is merül az akku, akkor talán valami pusztulás az akkuban.Egyébként a belső akkut is egyszerű lehúzni, a szerelési útmutatók úgy is kezdődnek, hogy a biosban át kell billenteni hogy kapcsolja le a belső akkut, akkor lekapcsol a gép és úgy szétszedni, áramtalanítva. Lehúzni az akkut, mielőtt alkatrészeket cserélget az ember. Aztán szerelés után összerakáskor nem elfelejteni visszadugni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch 2
- Airsoft
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged