- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Think Pad T580 ba szeretnék nvme ssd - t a hdd mellé. A hdd keretben van m2 foglalat be epitve de ugy tudom ha hdd van a 2.5 keretbe be rakva, akkor oda nem fér m. 2 ssd màr. Van egy masik foglalat is talán wvan a neve nem tudom pontosan. Oda lehet e rakni nvme ssd_tés ha igen akkor milyen méretű kell? Tehát a cél hogy legyen a notiban hdd és nvme ssd is. Hogyan oldható meg? Köszi előre is
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Két kérdésben szeretnék segítséget kérni. 1
ét gép közül melyiket tartjátok jobbnak. lenovo Think pad T580 (i5 8350U ,FHD 16GB,256 GB NVME) vagy P51 (I7 7820HQ,FHD,16 GB,256 Gb nvme. és m2200 GPU.) Ritkán vágok zenét, böngészés, általános felhasználás. Grafikai munka nincs amire a P51 ki van hegyezve. Úgy látom hogy a 8 gen nek köszönhetően a cpu erő is majdnem azonos.és a 8 gen jelentősen energia takarékosabb. Játék sincs . 2: ezekben milyen tipusu ExpressCard foglalat van?ExpressCard 54 ? mert ezt akártyát akkor meg venném valamelyikbe.[link] köszi előre is a választ.
-
kromatika
veterán
Sziasztok segítséget szeretnék kérni két dologban is. 1.Win 8.1 re,Think Pad T540P nél hiába töltöm le és telepítem a power managert sehogy sem találom és nem működik.A store ból sem tudom le tölteni a vantage alkalmazást. 2.T530 hoz hol tudnék venni kijelző szalag kábelt?Köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.,Légyszi segítsetek hogy hogyan tudok be lépni biosba Think PAd T440S nél.Már több fajta notit is telepítettem,és beléptem a biosba,de itt hiába nyomogatom ujra indításnál az f1,f2,vagy f12 öt be tölt a rendszer.próbáltam ugy is hogy az fn gombot hozzá nyomtam az f1 hez. mit csináljak?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni.Adott egy ThinkPad P50 noti amibe 2.5 ös méretű SSD.t szeretnék tenni.De ehhez kellen egy műanyag keret ill egy HDD specko kábel.Erőől lenne szó.LENOVO THINKPAD MOBILE WORKSTATION STORAGE KIT[link] Tudnátok segíteni hogy itthon hol tudnék olcsóbban ezt venni?Ill a hdd keret is érdekelne.Köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Szisztok.Thinppad T540P notiban szeretném a gyári hd panelt FHD-ra cserélni.a kijelző már meg van.Milyen tipusu szalag kábelt kell vennem az fhd kijelzöhöz,és esetleg itthon hol tudnék venni?Köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.ThinkPad T540P nél melyik billel tudok be lépni a biosba,ill a boot menübe.A dell ,ill F2 öt hiába nyomom.Rögtön be tölt a rendszer az ssd -vel villám gyorsan.Köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Haverom kért meg rá hogy vegyek neki egy használt ThinkPad X230-at..Ahogy utána néztem,van TN és IPS kijelzős tipus is.Érdeklődnék hogy gyári szám alapján melyik az IPS ill TN paneles.Ill hogy Aidaval nézve,melyik gyártó panelje van a TN be ,illetve azIPS be?Köszi előre is.
-
kromatika
veterán
sziasztok.ThinkPad t540P notimban tönkre ment a web cam,éls a fülhalgato jack is kontaktos.van rá még 120 nam gari.pesten melyik szervízbe érdemes be vinni ahol garanciálisan javítják?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni. van egy think pad t540p notim.és nem tudok be lépni a biosba.hiába nyomok f2 vagy f12 öt.hogyan tudok be lépni?a másik dolog,hogy nagyon úgy néz ki hogy a web camera a mikrofonnal együtt nem müködik.eszközkezelőben hol tudom meg nézni?
-
kromatika
veterán
sziasztok.T430-ra mennyire jó a win 10?Minden működik win10 alatt,vagy inkább maradjak 8.1-en?köszi előre is.
-
kromatika
veterán
válasz
donjohnson #83487 üzenetére
kipróbáltam,de mikor újra be kapcsol nem ajánl fel választási lehetőséget,hanem normálisan indul a rendszer.
-
kromatika
veterán
sziasztok,think pad edge s430 nál nemtudok belépni a biosba.telepíteni szeretnék. hiába nyomogatom szorgosan indulás után,a delete,vagy f1,vagy f2,vagy f12,vagy f5 mindig a rendszer jön be ,és nem a bot menű.mit csináljak?
-
kromatika
veterán
Sziasztok..Segítségre lenne szükségem.Adott egy lenovo thinkpad edge s430 noti.Amiben be épített aksi van,nevezetesen ez[link]A gond hogy a noti jelenleg csak hálózatról üzemel.Az aku jelző ikon 46% án,és nem megy sem lejebb sem feljebb.Aida szerint az aksi elhasználódása 21%.Forumon mondták,hogy próbáljam,meg kivenni,az aksit,majd bios reset.Utána hálózatról törölni az eszközkezelőben az aksi drivert,majd visza az aksi.De ez sem hozott sikert.Mi lehet a gond?Sajnos ilyen aksit sehol nem találok,viszont találtam olyat amit a dvd helyére be tudok akni.szerintetek ez jó lenne at enyémbe?[link]
-
kromatika
veterán
válasz
rgeorge #80563 üzenetére
Ugy marad a kijelzőn látható üzenettel és nem megy tovább a gép.nincs lefagyva mert a think lighet tudom állítani.arra vár a bios hogy think vantaget nyomjak.de hiába nyomom nem történik semmi.és a rendszert meg nem tudom ujra rakni mert nem enged a biosba.márt raktam be másik vinyót is amin van rendszer avval sem lép tovább a noti
-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox #80554 üzenetére
Igen termeszetesen.
-
kromatika
veterán
válasz
Kiss67 #80552 üzenetére
igen nekem is ez a furcsa,hogy nem nullázódott a bios.csak a fenti üzenet fogadott semmi más.csináltam azt is hogy mikor kivettem ,nyomtam a bekapcs gombot 1 percigg hogy teljesen áramtalan legyen a gép.biztos jó elemet vettem ki,a csuklótámasz alatti sárga műanyaggal van bevonva,és egy kis csatival van kapcsolatba az alap lappal.a ramok mellett.ezt érted backup battery-in?és kb 20 percre is kivettem már.lehet több időre kellene kivennem?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Adott egy Think Pad T500-as.Ami indításkor ki írja hogy interrupt normal start uppres te blue ThinkVantage button. Win 8.1,64 bit, van fent a notin.Hiába nyomom a Think Vantage gombot bekapcs után,nem történik semmi.Sőt indításkor a biosba sem tudok belépni sem F1,sem F2,sem delete gombok használatával.használatával. Mindig ez az üzenet fogad.Áramról lehúztam a notit majd vissza az sem segített.Sőtt a bios elemet is kivettem 10 percre majd vissza ,de ez sem hozott eredményt.Usb-ről sem botol.Légyszi segítsetek,hogyan tudom elérni hogy induljon a rendszer,vagy legalább a biosba belépni tudjak,hogy újra rakjam a notit.köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok szert tettem egy t500 ra.ati vga val.és p8600 al.olvastam hogy lehet alul feszelni a procit.tudna valaki segiteni hogyan kell?mit mire kell allitani a biosban?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni.ThinK Pad T430 hoz milyen gyári aksik vannak,mi a tipus számuk?Ugyan ez lenne a kérdésem Think Pad L440 esetében is.Köszi előre is.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.TP T430-ba msata ssd-t lehet rakni a memoria foglalat meletti slotba vagy m2 való bele?Köszi előre is a választ.
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Segitséget szeretnél kérni.Think Pad T431S notimon biost szeretnék frissiteni,mert a régi 2013 -as van fent.A gyári oldalon fent van a 2015 ös bios is,de nem lehet le tölteni mert az irja hogy file not fund[link].Sem a bot fájlot ,sem az update utiliti nem működik.Mi ennek az oka és honnét tudnám le tölteni.Előre is köszi a segitséget.Jó lene egy letöltési link.
-
kromatika
veterán
válasz
Francia91 #76648 üzenetére
Egyszerű a válasz, mert ezt szeretem.Én meg azt nem tudom meg érteni,hogy miért ne használnék egy újabb,számomra jobb rendszert,csak azért mert egy gyártó ilyen hülye dolgot alkalmaz,és nevetségesnek tartom hogy a felső kategóriába sem képes egy megalkotott saját programot ,működő képessé tenni egy már nem is frissen kiadott win 8.1 el.Főleg úgy hogy a gyári oldalon kompatibilisnek irja win 8-al. Gáz...Tikakukac
eked is köszönöm a választ,megnéztem a tápot 65W-os.
-
kromatika
veterán
Köszi.De sajnos nem megy 8.1 alatt. és én azt használok.DarkChild:neked is köszönöm a választ.Hát mit mondjak,sajnos nem csak az anyag minőség,hanem már a support sem a régi a Lenovónál.Hiába a felső Thinkpad kategória.na mind egy ,azt hiszem előbb utóbb Dell Latitude 6430 fogja váltani a T430-at.köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
kromatika
veterán
válasz
Tikakukac #76641 üzenetére
Köszi a választ,mondjuk ezt Tp reszerol akkor is baromsagnak tartom.Fent emlitet gyártók ezt sokkal jobban meg oldották főleg ebben a felső kategóriában.Azt hogy kell a kako ezt sem értem hiszen ugyan evvel a procival volt szerelve a dell es aho is.Légyszi akkor magyarz el hogyan allitsam be pm_ el mert azt sem tudom mi.elore is köszi.
-
kromatika
veterán
válasz
Tikakukac #76624 üzenetére
Ne haragudj de a ThinkPad T430 mióta gamer noti.És irtam hogy Del Latitude és Hp Elite Book notikon nem volt ilyen.Tuti a táp miatt van csak nem tudom hogy nagyobb táp megoldaná ezt.Fél gőzön 1600 körül megy igy a proci..sutszi:Azért csinálom mert kb 5 barátomnak ment tönkre az akuja.mert bent volt gépben.és mindig hálózaton volt.Kb két évés gaj.Ez a legrosszab az akunak.És azt tartom értelmetlennek ha hálózatról megy a gép és bent van az aksi.esetleg más válasz?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.ThinkPad T430 notim az esetek nagy részében itthon használom hálózatról,és hogy kíméljem az aksit ,ki veszem,és havonta egyszer meritem majd töltöm.Olvastam égen hogy ha a noti hálózatról üzemel akkor csak fél gőzön megy a proci terhelés esetében is.(nálam is így van aida tesztnél is ,nálam is az i5 3320 fél gözön megy)Állítólag a lenovó azért oldotta ezt meg így hogy ne hogy túl melegedjen,vagy fel rpbbanjon a táp.Ezt nevetségesnek tartom,Del latitudet,és HP Elite Bookot használtam hónapokig tápról,ott teljes gőzzel is mehet a proci,még sincs baj.van erre valami megoldás,bios beállítás vagy bármi,ami ezt a nevetséges korlátozást felül irja?Köszi a segítséget előre is.
-
kromatika
veterán
sziasztok.adott egy thinkpad t410 aminek a zsanérnál van holt játéka.maga a kinyitás feszes csak van holtjáték.meg lehet ezt avval oldani hogy meghúzok valami féle csavart?szét kell ehhez szedni a notit?ha igen tudna nekem linkelni valaki egy videót hogyan kell csinálni?
-
kromatika
veterán
sziasztok. segítséget szeretnék kérni..lenovo t510 es bépembe tisztitás folyamán megszakadt a touch padot az alap lappal összekötö szalag kábel.ami a palmrestet köszi össze az alap lapi csatlakozóval.a barna szinű vastag kábel.
a csatlakozo ép maradt,csak a folia szalag kábel tört meg.a billenytüzet mivel más fólián van tökéletesen működik.tudnátok tippet adni hol tudok ilyen szagkábelt venni?vagy ez csak kompletten a palmresttel együtt létezik?
-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox #64339 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.T430-ról tervezek váltani T530-ra.Nagyon jó a gépecske,megvagyok vele elégedve,de mivel szinte allig hurcolom a notit,a T530 nekem előnyösebb lenne.530 -ből létezik full hd kijelzővel szerelt model?
-
kromatika
veterán
sziasztok thinpad esetében a waranti chek azt irja a garancia tipusára hogy ZW1.ez mit jelent pontosan?
-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox #62781 üzenetére
értem.és esetleg a többi kérdésre valami segítség?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Most cseréltem le T420-at T510-re.nagyon megvagyok vele elégedve.lenne pár kérdésem.1:miért van az hogy az Aida a gyorsítotár és sebesség mérés tesztnél,22% overlock-ot ir,és a core i5 520M[link] procinál 2933MHZ-t ir,(22x133)szorzóval.Tehát max turbón megy a proci.Sima netezés közben is a cpu-id 2600 és 2900 közöt váltogatja az mhz-t pedig a biosban be van kapcsolva az intel speed .És már looad default beállítást is betöltötem.2
eltelepítettem a power progit,de a biosban sehol nem találom hogy engedélyezzem.és a programok között sem találom.Hol találom,és hogyan mit tudok vele beállítani? 33.hogyan kell a procit alul feszelni?biosban mit ,hol,és mennyire kell állítani?előre is köszi a segítséget.
-
kromatika
veterán
Sziasztok.ThinkPad T420 notim cseréjét tervezem.Nagyon jó gép,teljes mértékben magvagyok vele elégedve,csak mivel ritkán hordozom,és asztalinként használom,nagyobb méretű kijelzöre lenne szükségem.T510 menyire bevált széria?Mennyire gyengébb az integrált vga-ja,a második generációs i3,vagy i5-tól? Illetve Dell vagy HP üzleti kategóriából mit ajánlanátok ezen a szinten?Előre is köszönöm a szakértő választ.
-
kromatika
veterán
sziaztok.vettem egy thinkpad t420-ast.nagyon jó vasnak tünik.lenne pár kérdésem.előre is elnézést ,de elég tapasztalatlan notebokk szinten.
1.Honnét és hogyan tudom ellenőrizni hogy még mennyi gyári gari van a notira?2.melyik billentyűvel tudom bekapcsolni a bill világítást(van egy fehér fényű lámpa a gép bekapcsolásakor a veb cam melett ez fel is villan gondolom ez az) sehol nem találam ezt a gombot.3.mire szolgát a kék szinű think vantage gomb? köszönöm előre is,ha esetleg van valami össze folglaló irás a tinkpadok használatáról,bill kombinációkról azt is szivesen fogadom.
-
kromatika
veterán
syiasytok melyik ay a program amivel megtudom nézni hogy a T400 am aksija hány % ban van elhasználodva?
-
kromatika
veterán
ja és a hd 3000 elég a full hd filmek lejátszásához?
-
kromatika
veterán
sziasztok.szeretnek használtan lenovo gépet venni.ThinkPad ban gondodom.és sajnos 80 körül van rá.régebben volt t400 am ami core 2 procival volt,és nagyon megvoltam vele elégedve.lenne pár kérdésem.mi a különbség a T400,T410,és T420 ,és T500 .között. találtam és már eggyeztettem is egy hirdetéssel.szerintetek ez nagyon jó áron van?[link] Előre is köszönöm a segitségeket.
-
kromatika
veterán
-
kromatika
veterán
nagyon szépen köszönöm a választ.most utána néztem teszteknek,és a t61 ben lévő proct erősebnek irják,a hp lévönél,.akkor biztos az abban lévő apu jobb a t61 lévö vga-nal. a ram terén et jó hir,azt hittem csak max 2x2 gb ig bövithető.a modbiosszal kifejezés mint jelent?bios frissitést?ha igen akkor azt honnét tudom letölteni és hogyan csináljam?
-
kromatika
veterán
sziasztok.sikrült vennem használtan nagyon jó áron egy Lenovo ThinkPad T61p-6460D8G [link]notit.amiben Quadro FX 570 M vga van,és core 2 T9300 proci van 2gb ddr2 ram társaságában.mind e mellett 15,4 es full hd kijelzö.Lenne pár kérdésem.1:jobb gép e ez a mostani notimnál?[link] 2.Meddig bővitheti ez rammal,és mennyi mhz-t vegyek?jelenleg 1x2 gb van benne.3:ki kapcsolható e ebben a notiban is szükség esetén a vga ,mint a t400 esetében,és ha igen hogy?végül pedig rakhatnék e bele ssd-t,tudja e a noti a sata 2 -es sebességet?elöre is köszönöm.
-
kromatika
veterán
válasz
FoxiestFox #60045 üzenetére
köszönöm a választ.
-
kromatika
veterán
sziasztok.Segítséget szeretnék kérni.Mi a különbség a Lenovo Thinkpad T61 és a T61 P között?Hardveres különbség valamint ha van a váz és felépítésbeli különbség is érdekelne.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged