- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Kiss67 #91425 üzenetére
Amiket is aprón is hirdetnek. erre gondoltam.
-
RoboGuru
tag
válasz
Kiss67 #91396 üzenetére
"Valaki a WiGig dokkra?
Senkinek nem volt még dolga ilyennel? 91000 hozzászólásból senki??
Hihetetlen !
Miről beszélgettek itt , hogy még ez nem volt beszédtéma??"
Te már itt a jövőről beszélsz, mi meg még a múltban a klasszikus thinkpadok közt derengünk!
Nem írtad melyik Thinkpad, milyen WiGig kártya van bent?
Elvileg a DELL ezt a kettőt támogatja:
Intel® Tri-Band Wireless-AC 17265 WiGig
Intel® Tri-Band Wireless-AC 18260 WiGig -
delibab
senior tag
válasz
Kiss67 #82302 üzenetére
Szia,
Köszönöm a segítséget!
A lényeg az ips lenne, nincs nagyon szükségem a fhd felbontásra, csak pl az x240 sem találtam sima ips panelt normális áron... A touchpad-t nem cserélném, inkább az érdekelne, hogy a t450/x250 lévő jobb e? Egyébként a win 8-10 már kezeli normálisan a fhd felbontást?
SNor : köszi Neked is!
-
kromatika
veterán
válasz
Kiss67 #80552 üzenetére
igen nekem is ez a furcsa,hogy nem nullázódott a bios.csak a fenti üzenet fogadott semmi más.csináltam azt is hogy mikor kivettem ,nyomtam a bekapcs gombot 1 percigg hogy teljesen áramtalan legyen a gép.biztos jó elemet vettem ki,a csuklótámasz alatti sárga műanyaggal van bevonva,és egy kis csatival van kapcsolatba az alap lappal.a ramok mellett.ezt érted backup battery-in?és kb 20 percre is kivettem már.lehet több időre kellene kivennem?
-
Tim82
félisten
válasz
Kiss67 #80400 üzenetére
Ez a hivatalos Lenovo doksi...
De oké, Fn+F5/F6 kellene gondolom akkor is, nem F5/F6 önmagában.
Ezért is a Hotkey Features Integration driver felel, nem olyan régen linkeltem, lehet, hogy újra kellene telepíteni, majd újraindítani. VGA drivert sem árthat. Mást nem tudok, ami okozhatja.
-
Tim82
félisten
válasz
Kiss67 #80396 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy az F5-F6 gombokkal kellene mennie, nem pedig az Fn+Home/Fn+End kombinációkkal?
totron: SATA a csatlakozó és 1,5k-tól tízegynéhányezerig terjedhet az ára, függően beszerzési helytől és minőségtől, ill. a házon lévő csatlakozóktól (alap: USB 2.0, de lehet mellé eSATA, vagy lehet USB 3.0 is pl.).
-
-
ielektros
senior tag
válasz
Kiss67 #51813 üzenetére
Szerintem mSATA II de nem hiszem, hogy aggodnod kellene emiatt. Nekem a W520-ban is mSATA II es tokeletes sebesseget produkal. En sajat tapasztalataim eddig azt mutatjak, hogy abban az esetben ha valakinek nem a tesztprogramokra valo nyaladzas okozza a katarzist hanem tenyleg a valos hasznalat a lenyeg, akkor nem fogja eszrevenni a ketto port kozti kulonbseget.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Kiss67 #46649 üzenetére
Az X60-on itt figyel, és esti írásnál használtam is, de mióta felkentem a világító bill matricákat (a magyar ékezetek miatt) azóta nem igénylem a használatát, mert jobban látszanak a betűk, mint előtte thinklight-tal.
Ennek az lehet az oka, hogy fényesre pötyögtem a gyári gombokat. Most pedig szép matt az összes, és a kijelző lehúzott fényerővel is tündökölteti. Persze beismerem, hogy ez sokaknak ótvar-gány megoldás, de még mindig jobb, (nekem) mint a már említett silány,süppedős magyar kiosztású. -
Tim82
félisten
válasz
Kiss67 #46647 üzenetére
Ami a fedél kialakítását illeti, eléggé minimális erőfeszítés megoldani azt, hogy legyen kialakított helye a Thinklight-nak is rajta (X41 és X61 tablet alapján). Amúgy meg egy convertible cuccot is (mint ezek) használhat a tulajdonosa gépelésre. De persze értem a logikát a Lenovo részéről, csak nem értek vele egyet.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Kiss67 #46051 üzenetére
Szerintem x220-nál ott van jelentősége az mSATA opciónak, hogy ezzel itt is megoldható a két meghajtó egyidejű használata...Tehát tényleg akinek kell az SSD+HDD (vagy keményebbek SSD+SSD
) párosítással mászkálhatnak. Ez eddig X -ek esetében nem volt megoldható...vagy csak részben.(Lásd CoreStore + X200 + Linux)
Ha ezért nem tudod beáldozni a WWAN-t akkor úgyis mindegy...
-
-
válasz
Kiss67 #46048 üzenetére
Elképzelésem sincs, milyen alkalmazási területre nem elegendő a sata2 áteresztőképessége egy kisméretű lapos esetében.
Tizedmásodpercek a böngésző megnyitásában? Még több darab virtuális gép és még mellé pár lemezintenzív program talán megfogja ennyire, de egyik sem ezen gép profilja.. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Kiss67 #45836 üzenetére
Gondolkodtam én is egy nvidiás T430-ban, de nem mertem bevállalni, mert nem tudom mennyire párosítja a drivereket a TVSU, kell-e paráznom minden frissítésnél hogy azután is menni fog az Nvidiára átkapcsolás, vagy majd csak az azutáni frissítésnél. Ha meg már integrált, akkor inkább 12", mint 14. De 1600x900-ban, _működő_ optimussal az se rossz.
ezsolti:
És mit mondtak, mi a hiba oka? -
fape
senior tag
válasz
Kiss67 #45290 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet még egyszer, nagyon bevált. Elvittem a Deltához a gépet és kicserélték garanciálisan a teljes billentyűzetet (nem egészen 5 nap alatt meg volt a csere és a gépet nem kellett otthagyni náluk). Mindenkinek csak ajánlani tudom a Deltát ( http://delta.hu/ ), nagyon korrektek, gyorsak és vásárló központúak.
Az biztos Alohához soha többet nem megyek és másoknak se fogom ajánlani. -
-
fape
senior tag
válasz
Kiss67 #45290 üzenetére
Köszönöm a tippet. Hétfőn be is nézek hozzájuk. Ha nem jön össze a gariba a csere meg kereslek, köszi még egyszer.
Közben találtam egy ilyet is: http://www.replacementlaptopkeys.com/servlet/Detail?no=24428 (Nekem egy IC41 típusú kéne) Rendelt már valaki tőlük? (Hátha a későbbikben is lesz még gondom :S)
-
jss
aktív tag
válasz
Kiss67 #45235 üzenetére
Nem USA, kicsit É-abra. Éppen ott szándékozok venni, de ez nem olyan egyszerű azért, mert látatlanban kell ugye kifizetnem előre. Kicsit félek attól, hogy nem tiszta gépet veszek és amikor felteszem rá a megfelelő programokat, azok mindjárt le is lövik a gépet (talán Intel AMT? nem vagyok benne biztos...).
Meg hogy mikor megérkezik, nem lesz olyan állapotú. Elvileg egy hónap múlva venném meg. -
jss
aktív tag
válasz
Kiss67 #45226 üzenetére
1. És melegedésben melyik a jobb, a C2D T400s, vagy a Core i T410s / T420s?
2. Jól tudom -e azt, hogy a két utóbbi géptipus a modernebb chipsetje miatt már tudja a kétszer akkora sebességű Express Card 2.0-t ?
3. Irtad, hogy a T410s ugyanolyan, mint a T400s külsőre. Semmi különbség nincs?
4. Ha olyan T4xxS-t sikerül vennem amiben nics FPR, később ez könnyen pótolható, vagy problémás? -
-
Surfym@n
senior tag
válasz
Kiss67 #45036 üzenetére
S vajon melyik fér a papírborítékba (ami a MBA mögött van)...
Erről jut eszembe az egyik örök klasszikus
-
audi100td
nagyúr
válasz
Kiss67 #14322 üzenetére
Es annak mi lenne az ertelme? Lehet utana felmenne pl. 7600-ra, de ez csak egy szintetikus benchmark, nincs sok köze a gyakorlathoz, kb. annyit er mint egy rendszerlemeznel a HD tune teszt, nyilvan ad egy iranyvonalat, de semmi több. Mondjuk figyelembe veve azt, hogy az 1066-os memoria CL7-es, az 1333-as meg CL9-es idözitesü, vegkepp minimalis lenne a különbseg, meg benchmark szinten is, ilyen tesztek miatt gepet fejleszteni meg eleve ertelmetlen dolog szerintem.
-
Dr. Akula
félisten
Mondom, nem mértem, csak ránézésre kb. ennyi. Fika idő alatt bejön, és utána már nincs matyizás se, mint vinyónál szokott. Hang, wifi, BT nálam mind kikapcsolva, mivel sokmindennel nem tudnám összekapcsolni úgyse, fölösbe meg ne menjen. Azt nem tudom hogy bekapcsolva rontana-e vmit az időn. Vistán se volt lassabb, Win7-et csak a TRIM miatt vettem hozzá, SSD-hez nem árt.
baliii:
Nekem ez kontakt hibának tűnik. Nem nagyon turkáltam egyik TP-m belsejében se, de ha már nem garis, érdemes lenne szétszedni, és megnézni. A touchpad külön NYÁK-on van, vagy az alaplap része? Van vmi csatlakozókábél ami esetleg félig lecsúszott, lötyög? Nincs rárakódott dzsuva az áramköri egységeken? Esetleg repedés (pl. eséstől, anyagfáradástól)? -
Dr. Akula
félisten
X200s-em van, SSD-vel, Win7-x64-el. Boot: kb. 5-10 sec (sose mértem stopperral), és ami a legfontosabb: amint bejön a desktop, minden ott van. Nincs homokóra, egyesével betöltődő ikonok, egyből használható.
Milyen SSD-vel teszteltél? Ugyanaz az SSD volt a Dellben és X200-ban, vagy másfajta? Nagyon nem mindegy, egy Jmicron és Intel közt annyi a sebességkülönbség mint lovasszekér és űrhajó közt. Random read/write (bootvinyón főleg ilyenek vannak) Intelnél 20-30 MB/s, Indilinxnél (OCZ Vertex, GSkill Falcon) 8 MB/s, Samsung (TP-kbe ilyet raknak) 2 MB/s, Jmicron meg 0.05 (readben kicsit jobb, de ennek már mindegy). Az se mindegy mennyire volt "lelakva" az SSD, valamint tud-e TRIM-et. Bár anno az Intel SSD-jénél "fedezték fel" a belassulást, ez mindegyiknél jelentkezik (technológiai sajátosság), ráadásul pont az Intelnél a legkevésbé. A TRIM pont ezen segít, amolyan defrag féleség.
-
Gondwana
addikt
XP-nek fogalma sincs, mi az a TurboMemory meg a ReadyBoost, tehát csak Vista/Win7. (bár állítólag az XP prefetchet is át lehetne bűvészkedni, csak konkrét megfejtést még nem találtam rá)
-
Köszönöm, de közben rájöttem mi volt a hiba..
Mint Ace Ventura kollégának, csak kicsomagolta a DRIVERS mappába, de onnan még telepíteni kellett
Egy kérdésem lenne. Eddig mindig ha kicsit merült az akksi és töltőre raktam, visszament 100%-ra a töltöttség, de most 98%-on áll és nem úgy tűnik, hogy innen menne feljebb. Még csak 3 ciklus van az akksiban. Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile (ARPG)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged