-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #121031 üzenetére
Épp erről regéltem priviben az egyik kollégának akitől vettem most P52s-t amire még valahogyan de van gyári gari.
Messze nem igaz az az általánosítás, hogy business classt SN-re megesznek csak úgy mindenhol. Én magam voltam olyan szituban, hogy egy akkor még EU-s UK 6430-at nem tudtam itthon kijelzőcseréltetni, mert nem volt ugye rendes számla mellé, aki pedig fel volt vezetve a BIOS-ban az egy valamilyen suli volt. Mindezt úgy, hogy ott ültem a székben és jött vissza az infó, hogy ha valami nem magyar gép volt, kell a számla. Szopóka
zsolti75: Popcorn berakva, ez jó beszélgetés lesz
-
vicze
félisten
válasz
westlake #103406 üzenetére
Nem tűnik újkeletű dolognak 1éves kell legyen a service bulletin.
"There is a sevice bulitin that states to replace the motherboard AND bottom shell. The bottome shell has been redesigned using foam instead of the hard plasic ridge under the drive enclosure. Customer service knows this. The problem affects certian serial numbers of T570, T580, P51s and P52s machines. My P51s was services a couple months ago under warrenty. The drive ribbon cable is backing out of the motherboard edge connector"Ha már megsértette az alaplapot akkor azt is cserélni kell.
-
vicze
félisten
válasz
westlake #102556 üzenetére
Minden "9gen" ilyen. Az integrált wifi a chipsetbe került, így mindenképp integrált kell legyen.
Most már mindegyik gép 8GB forrasztott + RAM slot. Elvileg van 16GB forrasztott, de sehol nem láttam még opcióban. P-ben maradt még 2 RAM slot.
A hangszóró is minden 9-esnélmilyen lett a Dolby Atmos miatt.Szörnyű, hogy a 15" mennyire "üres" már.
-
HSM
félisten
válasz
westlake #102556 üzenetére
Szépen lassan mindent utolér a költségcsökkentés.
Mondjuk a Wifi-t talán annyiból megértem, hogy:
-nem szokott tönkremenni
-jogszabályi megfelelési okokból nem is lehet benne elvileg akármilyen (ezért is a whitelist).(#102558) azbest: Hát igen, legalább ennyi szabadság megmaradt.
(#102560) westlake: Amúgy igen, nekem a T460s nagyon bejött szerelhetőségre. Pár csavar ki, és már minden ott van előttem, amihez kellhet hozzáférés, pillanatok alatt újra lehetett pasztázni, hűtőt kitakarítani és SSD-t cserélni.
És az általam nagyon nem kedvelt műanyag pattintgatások sem kellettek hozzá.
Nekem amúgy a masszívságával sincs bajom a vékonysága ellenére, a kijelző/fedlap lehetne kicsit masszívabb, de maga a gép rám jó benyomást tett, bár lehetett olvasni, hogy nem mindenkinek van jó tapasztalata vele.(#102562) FoxiestFox: Amúgy a 460-470-480 szériánál még elég jól el voltak szeparálva, volt az ultravékony S kiadás, valamint a nehezebb, vaskosabb, hagyományosabb kialakítású (belül rollcage, kívül műanyag), viszont a 490-nél már itt is ultrabook és még ultrabookabb a lehetőségek....
Nekem amúgy nem lenne bajom ezzel a nagyonvékony/nagyonkönnyű iránnyal, amennyiben az alap minimum bővíthetőség megvan (SSD, és legalább egy ram foglalat), és nem megy a használhatóság rovására. Viszont közben azért nyilván úgy látom lenne igény egy kicsit a régebbi szériákat idéző masszívabb kiadásra is.
-
-
azbest
félisten
válasz
westlake #85589 üzenetére
Úgy látom 2/23/2016-kor a T430 is kapott bios frissítést: 2.70
<2.70>
UEFI: 2.70 / ECP: 1.13
- [Important] Security fix addresses LEN-3556 USB provisioning may be allowed
when Intel AMT is disabled.
- (New) Updated the CPU microcode.
- (New) Updated the Computrace module to 945_VN. -
Chaser
legenda
válasz
westlake #85159 üzenetére
ez az, amit business class szintén egy gyártó sem engedhet(ne) meg magának, se a lenovo, se hp se dell se fuji se más senki
konzumernél próbálkozzanak, oké
sajnos pont ott vagyunk mint a politikában, nem arra kell szavazni ki a jobb, hanem melyik a legkisebb rossz, business classnál is máz ez van, nem azt vesszük ami a legjobb, hanem amelyik a legkisebb rossz, szégyen
anno nem tudom hány pixel hibás t60 lehetett, nekem eggyel sem sikerült találkozni használtan, újat meg nem láttam
azt is kasztrálni kellene aki kitalálta, hogy egy pixel hiba nem pixel hiba, ennyi annyi adott területen belül, volt erre egy hasonlat, ha 1m autóból egy megy veled szemben pályán többi párhuzamosan, hogy tetszik?aki ezt a baromságot kitalálta azzal úgy kipróbáltatnám
nem a gyártástechre kell mutogatni, oldják meg, ha nem megy akkor meg ne tereljenek
kb olyasmi ha hiányzik egy gomb a billzetről használható marad? az, tehát ha gyári hibás a billzet v hiányos az úgy teljesen jó, mert használható, x területen belül nincs y hiányzó gomb akkor mehet a vevőhöz....
/vagy tennének annyit, ha pixel hiba van egyezzenek meg a panel gyártóval, ne kelljen vele bohóckodni, valakinek megfelel, de adják olcsóbban - azon ne legyen pofátlan haszon csak minimális - belehalnának? nem -
Tamoo
nagyúr
válasz
westlake #84957 üzenetére
A hőleadása nem megfelelő (fagyás, leállás túlmelegedés miatt ... 80-90fokos CPU). Sűrített levegővel már volt fújva, az segített valamennyit, de szinte biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel belül. Ez teljesen vagy részben lehet a paszta, elégtelen kontakt miatt is.
Heat pipe betegséggel nem vagyok képben, erről mit kell tudni? -
-
soldi3r
veterán
válasz
westlake #83769 üzenetére
Szoval akkor eleg az FRU-ra hivatkozni.
Az adatokat nezve talan egy FHD AUO lenne a legjobb valasztas. Erdekes, hogy LGP-t nem ir a 530-hoz, pedig az 520-amban az volt.
Mit jelent egyebkent, hogy LCD ASM FHD AUO for CS? Ez valami gamer panel?(#83768) Tikakukac, Talan innen konnyebb, egyszerubb visszakuldenem az alkatreszt.
-
soldi3r
veterán
válasz
westlake #83744 üzenetére
Az FRU listaban sem lehet megbizni?
04W0430 N CMI 15.6"HD
04W1544 N AUO 15.6FHD
04W3260 N SEC 15.6"HD
04W3339 N LGD 15.6"HD AG
04W3341 N AUO 15.6"HD AG
04W3345 N BOE 15.6"HD AG
04W3346 N Samsung 15.6"HD+ AG
04W3471 N AUO 15.6"FHD AG
04W6848 N LCD ASM HD+ SEC for CS
04W6849 N LCD ASM HD+ LGD for CS
04W6850 N LCD ASM HD+ AUO for CS
04W6851 N LCD ASM FHD AUO for CS
42T0743 N LGD 15.6 HD+
42T0763 N AUO 15.6 HD+ -
válasz
westlake #83746 üzenetére
Igazad van, utánanéztem.
EDID dump progit is leszedtem, aszerint is LG. De én ezt abszolút nem értem, hogy akkor miért a másik profil jó hozzá, az LG színprofillal rosszabb, mint alapállapotban. Az AUO-sal pedig jó a kép, a kalibrált asztali monitoromhoz hasonlítva. Már azt is el tudom képzelni, hogy valamiért rossz EDID infó van a LCD-ben. Egyszer majd szét fogom kapni.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #83748 üzenetére
Na ezért foglalkozom csak X-es TP-vel
Kis szerencsével eleve klasszik törött és akkor kárt már nehezen teszek benne.
Jó, mondjuk ez esetünkben nálad nem hiszem opció lehet, de hát ilyen a popszakma. Egyébként volt T530 ami zsír újonnan volt ügyfél előtt és szét kellett kapni, majd utána lett "gyárias", alapból elcsusszant egy picit a helyén a panel. De ritka eset, az is kérésre volt, egyébként küldjük vissza, azt' majd megoldjá(to)k
-
válasz
westlake #83741 üzenetére
Hát én a gyártónak azért jobban hiszek, mint egy 3rd party programnak. Egyébként nem hiszem, hogy tudja a gép, hogy milyen kijelző van rákötve, ha csak a képet küldi neki. Persze legjobban a szememben bízom, az LG-s kalibrációs fájlokkal rendellenesen rózsaszínt képet kaptam, az AUO-s meg (egy TN-hez képest) nagyon jó.
-
Bocsek
aktív tag
válasz
westlake #83672 üzenetére
Semmi karc nem volt rajta, de gondolom egy fedlapcsere nem pénz annak az oltárán hogy újra el lehessen adni újként. A sokat állt verzió lehet, de fura hogy már a kereskedő beregisztrálná az eszközt.
Köszi a linket, lehet az lesz a megoldás, bár nem lenne gond a szervizeltetéssel gondolom, mert az edigital ászf-je szerint a vásárlás dátumától él a jótállás, a tmx rendszerében amúgy 2015.12.19-es vásárlási dátum szerepel, sajna járt már náluk a gép nem is egyszer. -
Tikakukac
titán
válasz
westlake #83653 üzenetére
Az a naivitás, ha valaki elhiszi, hogy ha 4 sorban átlag 2 bites szinten is leírná érthetően az MS mit művel meg a többiek is a privát szférával, akkor nem változna a helyzet. Ó pedig mennyire. Na ehhez lenne elég golyójuk? Na ugye, hogy nem.
Nyugodtan lehet írni és anyázni ezerrel, egészen addig amíg ilyen húzásokkal próbálja nokedlibe nézni a cég azokat akikből él én sem fogom többre tartani őket. Ez a helyzet sem lép előrébb így soha. Valóban pont.
OFF end, részemről mára ennyi.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #83648 üzenetére
Jajj, mi lesz akkor, ha M$ megtudja, hogy ki milyen weboldalakat nézeget!?
Ugyanaz, mintha telekameráznám a lakásodat és azt nézegetném. Mi lenne belőle? Hát semmi, még tapsolni is kéne hozzá. MS kussolhat, meg mindenki más is. Az én dolgom mit nézegetek és mikor és nagy pont.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74892 üzenetére
A revízió-váltott X-ek is tudják hidd el, nem egyet láttam már saját szememmel, bár ez annyira nem durva már
A 4k-s Y50 olyan bevilágítást tudott, hogy záridő cseszegetés nélkül fényes nappal fényképeztél fekete háttérnél egy kb. telisárgás-fehéres képet. És ez is 350 bruttó körül mozog. Jha és garimatricák defaultban legyalulva gyárilag, refurb gép parancsolj
Dell moncsimmal kapcsolatban jutott eszembe amúgy, mert ott első körben képet sem kértek a foltokról, másodjára pedig a nyilvánvalóan bright pixelre nem akartak cserét, pedig nullhiba gari van rá Ultrasharpokban. És hát lehet bugázok egy x230-at aztán tudjam mi a tök van arrafelé ha úgy lenne.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74888 üzenetére
Random bármire. De legyen mondjuk x220 vagy x230 sima vagy tablet IPS, mindegy. Azokból volt is rev váltás hivatalosan ha minden igaz, mert vállalhatatlanok voltak. Visszahívás asszem nem. Mondjuk ehhez képest a javított panelek is hát éppen hozzák a szintet, de azt mondom TN után faja.
Szóval ilyenekre. De ez csak egy konkrét példa volt, erről tudok mert ezt követtem másra nem akarok rálátni, elég volt ez is.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74885 üzenetére
Ha már úgyis aktív vagy: kijelzőknél a nem pixelhibás de mégis erősen bajos panelekről kép kell és aztán megy fentebb 1 szinttel a dolog vagy élből viszlát? Gondolok durva bevilágításokra vagy már idegesítő ghostingra. Kezdődnek a mókapanelek elterjedni, és a 4k-s Y50 kijelző után ez eléggé felpörgött bennem. Mert Telemax tesz rá, ezt tudom.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #74844 üzenetére
Rengeteg nagyon nem szép dolgot csinál(t) már eddig a Lenovo, nálam ilyenekkel már lentebb nem jutnak.
Az a baj, hogy rendes TP-ből magáneladás kb. nincs csak flottás céges, így ezekből hacsak nincs kirakva egy vitrines tartósan nyomogatni nem tudom meg nincs is értelme, persze alfánál meg egyéb helyeken megnyomogatom de kb. ennyi. Az idő eldönti, nem tudom mennyire lesz tartós az újféle műanyag.
"E" széria valszeg lesz kint rendes használatban, majd kiderül milyenek ez a hónap Dell-Acer-Asus trióé majd áprilisra berakjuk. -
Tikakukac
titán
válasz
westlake #70833 üzenetére
Igen, úgy volt, hogy nem lehet. Aztán kiderült, hogy nehéz volt használni a keresőt, van még belőle. Aztán meg jött a hidegzuhany, hogy a lerendelt gép balról csúnyábban néz ki, mint a legvacakabb x200-am, amit valaha is összekukáztam
Majd ma kiderül lesz-e szerencsénk. A 320k-s lottó
-
Tin
veterán
válasz
westlake #70823 üzenetére
ezekre gondolsz?
Lenovo ThinkPad T530, 15,6" FHD (1920x1080) AG, Intel® Core™ i5-3320M vPro (2,6/3,3GHz, 3M Cache), 4GB DDR3 1600MHz, 500GB/7200rpm HDD, nVIDIA NVS™ 5400M 1GB, DVD-RW, Intel 6300 2X2 AGN+BT4.0, WWAN ready, Intel 82579LM 10/100/1000, 720p webcam, 2xUSB2.0, 2xUSB3.0, D-Sub, mini DisplayPort, Ujjlenyomat-olvasó, 9 cell (94Wh) battery, 90W AC adapter, Windows 7 Professional / Windows 8 Professional 64 HUN/ENG preload, fekete
összesen 27 db van raktáron, és 243 600 + ÁFA
a konfigot elnézve érdemes lehet lőni egyet rá. ilyen konfiggal ennyiért tényleg jó áron van a gép.
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #70823 üzenetére
Attól függ. Múlthéten még volt harmincvalahány nagykerben, Aqua 313k-ért bármikor prezentálta eddig is. Hacsak nem került át oda mind. Mert akkor valóban ennyi volt és készvége kb.
Ja igen, feltéve, hogy mindegyik jó volt, legutóbbi taposóaknázás után ez már messze nem triviális
soldi3r: Na x220i na az érdekes lehet még nekem is. i3-ast akartam eddig is, de vagy nem volt vagy olyan drágán, hogy könnybe lábadt a szemem.
-
DarkChild
senior tag
válasz
westlake #67157 üzenetére
Én egy ilyet tettem bele, kiválóan megy vele.
Más: X240 tulajok, rá szoktatok néha nézni a proci hőmérsékletére...?
A napokban tettem fel egy AIDA-t, hogy kicsit átnézzem már a szenzorok jelzéseit, és meglepve tapasztaltam, hogy mennyire fel bír melegedni a benne lévő i7-es (4600U). Alapjáraton 45-50 fok körül van, de egy jó kis tömörítés közben pár perc után simán becsusszan 80 fok fölé (83 körül volt a max).
Ez még normálisnak számít (esetleg más Lenovo modellek esetében)...? -
Tikakukac
titán
válasz
westlake #67993 üzenetére
Ha egy konzumer alját ki lehet lőni 1-2 hét alatt, akkor tripla pénzért talán belefér egy kis sebesség. Szerintem.
A mit miért meg nyilván más tészta, ha nem kéri a Lenovo, hogy minden flottul és gyorsan menjen, akkor eléggé öntelt. Úgy a tökére fog lépni az üzleti részben a másik 2 nagy gyártó, hogy már csak a sikoly lesz meg belőlük és őszintén szólva nem fogok könnyeket hullajtani. Azt már régen megtettem.
Amúgy szerintem sem feltétlen a végsős humán rész a rossz. Hanem az, amelyik kigondolja a jövőt, ami ilyen irányban sötét.szerk.: Ráér, nem kell belenyúlni, őrölhetnek a malmok mostantól
A saját gép, mint olyan nekem porfogó, ha ez kész, még kap egy IPS-t, elcsodálkozom rajta és el is adom. Az elmúlt 5 napban 110 percet ment. Nincs időm saját laptopra, ez a harcihelyzet
Dhampir: Volt olyan is, hogy volt pénz, lett Ideapad. Éppen átállás volt 2-3 hónapig nuku szerviz és a gép beszippantott egy kis laphibát, se kép se hang. És bizony vett egy másik gépet és erősen per felé viszi a dolgot
Nem jobb az úgy sem sajnos.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
westlake #67512 üzenetére
De mindezt a te közrejátszásoddal?
Amúgy nem budapesti vagyok, úgyhogy necces lenne bevinni. Ingyen nézik meg legalább, vagy jósokezer forint/ megkezdett óra + áfa + rezsi + kaució + anyámkínja?Amúgy pont tőlük jött ki egy mester még a gari lejárta előtt, ő cserélte ki az egész keretet.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
westlake #56900 üzenetére
Érdekes? Nem érdekes. A pana sokkal jobb, ezt tudjuk, cserébe ugye felvásárlás volt, és azóta minden Sanyo lett, ennyi a titok.
Chaser: Felesleges is. Matrica elárulja, találtam 3 ilyen akksit egész ebayen anno, ritka, nagyon, főleg ezekhez a gépekhez. T60 és társaihoz van, az nem gond.
metal01: Hát sok mindent nem szabad ott se találnod, max az alufóliát és cső.
-
Francia91
veterán
válasz
westlake #50888 üzenetére
Mindössze azért írtam ezt a lehetőséget, mert jártam már úgy, hogy megjött az új venti, beszerelés után kapásból "Fan Error" üdvözölt. Eztán ismételt szétszedés során megnéztem a venti tengelyét, csontszáraz volt, hajszálnyit megkenegettem grafitos zsírral, és 2 éve hibátlanul megy...
-
Tin
veterán
válasz
westlake #50563 üzenetére
nem tudom megérteni, hogy te miért véded a lenovo-t ebben a teljesen védhetetlen ügyben, hiszen ha ez valóban egyedi eset, a csere jelképessége csak építené a márkába vetett bizalmat, ha meg szériahiba, amúgy is kutya kötelessége foglalkoznia vele.
ha egy üzleti gép garancia- és ügyfélkezelése lemegy odáig, hogy "miért nem olvasta az apróbetűt", akkor nem fogják venni. ezeket a gépeket munkára használják, nem pedig szórakozásra, és a felárral az ember elvárja, hogy ne szopassák a garanciális ügyintézéskor. kiesik pár napra a gép, és az ember máris bukta a gép árát.
ez olyan, mintha minőségi csavarkulcs törésnél a gyártó elkezdene azon pattogni, hogy nem rendeltetésszerűen használták.
mellesleg, minél jobban véded a lenovo-t ezekben az ügyekben, annál többen olvassák el, és annál több embernek lesz ellenérzése. de persze te tudod, a pixel méretű bogár belemászik, az nem garis, na ne nevettessél már... az egységsugarú iphone user beveszi, hogy megfelelően kell tartani hogy legyen térerő, de lenovo-t nem divatból vesznek az emberek...
-
mutyuru
aktív tag
válasz
westlake #50566 üzenetére
Bar nem olvastam el minden hozzaszolast, de a lenyeget igen. Nem hinnem, hogy itt az a fo kerdes teljesen zart vagy sem a kijelzo...
Van egy problema - bar ettol a gep hasznalhato -, de megis gondot okoz, amit a vasarlo nem tud megoldani. O fizetett a gepert es a garanciaert es elvitte a megfelelo helyre varva a megoldast. Nem cseret kert, hanem a bogar eltavolitasat. Ha ez maskeppen nem oldhato meg, akkor a szerviznek es a LEnovonak kotelessege megoldani a problemat, mivel itt nem esztetikai problemarol van szo. Egy olyan dologrol beszelunk, ami akar a kijelzo hibas osszerakasabol/illesztesebol is adodhat.
Ha a problemat csak a lenovo szerviz tudja elharitani, akkor ezt nekik kell. Mivel nem egy kis gyartorol beszelunk, hanem az egyik piacvezetorol, igy elvarhato a vasarlo ne csak addig legyen fontos, amig kifizeti a tobb szazezret a business gepre. Ahogy korabban fogalmaztak elottem, ha a Lenovo ezt sokaig folytatja, akkor gyorsan visszaeshet a renomeja.
Kesobb afele fordulnak az emberek, aki nem xarja le oket es rendes szervizt biztosit.Miert mondom ezt? Nalam egy szimpla csavar meghuzast kellett volna megcsinaljanak, mivel a kijelzo zsanerja elengedett. Ezt en is megtudtam volna tenni, de ha bena vagyok es eltorom, akkor repul a garancia. Mivel a szervizba a csako bena volt es eltorte a muanyag keretet, igy kellett varnom kozel masfel honapot, amig visszakaptam. Persze nem beszelve arrol mivel munkaeszkozom a gep, ezert majdnem 100 000t buktam egy uzleten a keses miatt. Ezt nem lehet bizonyitani es leverni a lenovon. Ezzel csak utalni akarok arra, amit feljebb irtam. Es meg mindig, amit a vasarlo nem tud megoldani az szervizes problema. Es itt a Lenvonak torekednie kellene a vasarloi elegedettsegre.
-
Tikakukac
titán
válasz
A kijelző nem zárt. De ha ki akar magával b@szni akkor csinálja csak úgy, hogy bemenjen bogár és por. Nekem a HTC-ben 4. kijelző van, mert beporosodott. Ki is cserélték minden alkalommal. Közben ugye szétnyírták a fél telót, így jelenleg egy komplett új telót nyúzok. Megérte nekik? Tippre nem. A kérdés inkább az: most akkor miért ennyire hülyék, hogy vágják a tökük alatt a fát?
-
-
metal01
őstag
válasz
Szerintem ez halott beszélgetés. Hagyjuk a témát.
Itt arról van szó, hogy valamilyen megoldást lehessen találni a kérdésre, és nem önfejűsködésről. Ha a te több százezer Ft-os gépeddel történne ilyen, akkor én is VÁROM a véleményedet...
Igen, volt már szerencsém panelt szétszedni. És azt is tudom, hogy nem garantált, hogy azt össze is lehet tenni úgy ahogy volt. Ezért várom a szerviz/Lenovo segítségét.
-
metal01
őstag
válasz
westlake #50564 üzenetére
Tehát véleményed szerint, ha egy prémiumkategóriás notebook paneljába - amely notebook pont azért prémiumkategóriás, mert az anyaghasználata, a szerelése és minden "fullos" -, belemegy egy vagy több bogár, és mászkál benne, majd bele is döglik, az nem releváns probléma a gyártó, és a szerviz szempontjából?
Tény, hogy a működésben nem okoz problémát, de esztétikailag nem is kicsit.
Az én véleményem szerint, ha összekarcolom a kijelzőt, vagy a palmrestet, vagy a fedlapot, vagy akármit, és esztétikai problémát okoz, az az én bajom. Mert én karcoltam össze, és KÜLSŐ "rongálás". De, ha egy teljesen zárt, összecsavarozott, ragasztott panelbe belemászik egy dög, és beledöglik, gyakorlatilag dead-pixel érzését keltve, hát... Nem hiszem hogy ez az "így jártam" kategória. Pláne, hogy 33k-t fizettem garanciakiterjesztésre a Lenovo-nak...
És ahogy az első erről a témáról szóló bejegyzésemben írtam, nem egyedi az eset. A LC tele van ilyen panaszokkal, és videókkal, képekkel.
-
Tin
veterán
válasz
westlake #50541 üzenetére
senki nem mondta, hogy gyártás közben került bele. azt sem, hogy annyira zárt, hogy nem mehet bele a bogár. és valóban, ez egy egyedi eset. ezeket senki sem vitatta.
megfelelő kezelés egy biznisz kategóriájú gép esetén? "elnézést uram, cseréljük a panelt"
vagy szerinted nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged