- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
isukim
csendes tag
Urak!
- Mi a különbség a 32w3436 és a 42w3437 FRU-s modulok között?
- Bármilyen optibay berakható a Thinkpad-okba? Ha nem, miért?Köszi előre a válaszokat!
-
isukim
csendes tag
válasz
donjohnson #79704 üzenetére
Na, erről beszéltem!
Tehát aszondod, hogy nekem csak a kioldógomb hiányzik, ettől függetlenül be tudnék rakni valamilyen bóvitót?
És ebben az esetben hogy venném ki? -
isukim
csendes tag
válasz
Tikakukac #79706 üzenetére
Irtam én hogy valami baja van? Én azt irtam ,hogy hiányzik a slot, amibe beledugnék ilyen-olyan kártyát.
Persze, nézegethetem, de ha beledugok egy USB 3.0 bővitőt, aztán:hopp, egy másik Expresscardot, biztos, hogy az elózót ki se tudnám venni... Hogy miért? Nézd meg a képet: nincs kioldógombja...
-
isukim
csendes tag
válasz
FoxiestFox #79697 üzenetére
<Upsz, tényleg kedves? Akkor bocs, annyira nem ismerlek...
Csakhát a többiek negyon lelkesen kedvesek voltak...
És milyen hálát remélsz tőlem?
<Puszis szmájlit nem találok... De mindegy is, még azt hinnék, homi vagyok...> -
isukim
csendes tag
válasz
FoxiestFox #79690 üzenetére
Igen, értem! De ha lenne a "bóvitó" melletti lukon valami kioldógomb-féle, fel se tettem a kérdésem/képet...
Próbaképpen beraktam egy Expresscard-utánzatot, "beesett"... Ráadásul kétszer olyan vastag...Egy újszülöttet minden izgat: engem a kékgomb! Mert csak Thinkpadokon van, sehol másutt. Te vén vagy ebben hozzám képest, de a szöveged alapján tuskó is. Nincs harag?
-
isukim
csendes tag
Még egy kép, amire szeretnék választ kapni:
A többire meg utánanézek, köszönöm.
-
isukim
csendes tag
válasz
FoxiestFox #79674 üzenetére
Sejtettem...
-
isukim
csendes tag
Ja és a lenti kép rendben van? Nem kene benne lennie valaminek?
-
isukim
csendes tag
Mi az a kék gomb a ThinkVantage felirattal? Megnyomon, nincs semmi látható reakció...
-
isukim
csendes tag
T500, Win7 64bit
Hogy lehet váltani a videokártyák között?
Nagyon láma vagyok, és megköszönném a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- NBA és kosárlabda topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest