- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SNor
tag
válasz
donjohnson #83398 üzenetére
Én pl sokszor elküldöm aludni a gépet, de nem csukom le a kijelzőt. Amúgy nekem is a bekapcsoló gombos megoldás jutott eszembe, mint alternatíva. Most kíváncsiságból megnyomtam a bekapcsoló gombot, de nem csinált semmit. Pedig PM szerint aludnia kéne. Sebaj.
@Tim82: Az adatptive keyboardot nem kukázták már/még? Én elsőre is hátast dobtam mikor megjelent. Az alap koncepció nem volt rossz, mondjuk fizikai gombokkal.
@metal01: Igen ez egy x1 gen3-as billenytűzete, de ahogy nézegetem, az összes '16os gépnek hasonló lesz az kiosztása.
Egyszer úgy meghallgatnám azt aki tervezte ezeket, hogy miért. Még egy rossz hír, szerintem még nem volt.
N
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 27% számla! ThinkPad X13s 1,06 kg Notebook! 13.3" / 16GB 4266MHz / Snapdragon 8cx! BeszámítOK
- Asus TUF A15 FA507 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Hp 820 G3 16gb ram 256 ssd,1080p érintőkijelző
- Vector GP77 13VG 17.3" QHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo ThinkBook 15 G3 - R5 5500U - 15,6 FHD IPS - 8GB / 512GB SSD - Ujjlenyomat - SK bill
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest