- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
utgyuru #99324 üzenetére
Hwmonitor és adj neki. Ha a venti fordulatszám emelkedik, de a magason sem bírja a hűtést, akkor hőcső csere. Ha berreg vagy nem megy és néha eldobja a fordulatot, akkor venti.
Csere meg leginkább alkatrész függő. Ha gyárigyári kell az szép summa lesz. Kínából a szinte tutira gyári sorról jövő olyan 10k magassága. Berakni nem tétel, 30 perces műveletből megvan. Fél óra munkadíj 3-8k között mozog, erősen hely és számlafüggő
-
ghost364
senior tag
válasz
utgyuru #94402 üzenetére
Nekem ilyen van (konkrétan a legolcsóbb). Eddig elég jól működik, egyedül az oldalán lévő nagyon erős kék led zavaró pl. este filmnézéskor, de leragasztottam és így teljesen jó.
-
azbest
félisten
válasz
utgyuru #94402 üzenetére
ebayen simán rákeresel, hogy " Lenovo Thinkpad T430 12.7mm 2nd SATA HDD SSD Hard Drive Caddy Adapter" és a kínálatból választol egy olyat, ami passzolónak tűnik. 12.7-es és jó ha az eladó is írja a t430-cal. Például talán ez [link]. De nem próbáltam ezt az eladót még.
6 dolcsi körül már vannak. Régebben én is vettem hasonlót 1500 forintért, azóta is jól megy. Épp a napokban rendeltem mégegyet, ott nem figyeltem eléggé és nem volt a t430 a hirdetés nevében, lehet másik fajtát kapok. A t430 főleg azért számít, hogy szerepeljen benne, hogy a takarólemez is passzoljon a géphez, ne legyen hézag. Univerzálisat azért nem érdemes, mert két féle caddy bekötés létezik és jobb esetben jumperrel állítható, rosszabb esetben nem jó thinkpadhez. Nameg az univerzálisnál az előlapot is át kell szerelni az optikáról, aminél egyszerűbb, ha eleve olyan előlaposat rendelünk.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
utgyuru #70126 üzenetére
Ezt a töltési metódust szerintem a legtöbb noti tudja csípőből. Vagyis 95% felett nincs töltés, csak akkor ha ezt elérte vagy alá ment kisülés üzemben, ill. önkisüléstől. A li-ion akku nem szereti ha mindig 100%-on, vagyis magas feszültségen van. Én a Power Manager-ben 60 és 85% közé állítottam a töltés kezdete-vége határokat. Nekem sokat van töltőn, ezért.
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
utgyuru #70126 üzenetére
Nem, alapjáraton úgy működik, hogy 95% alatt kezd csak el tölteni. Ha kicsit jobban beleásod magad, megadhatod te magad, hogy hány %-nál kezdjen tölteni, és hány %-nál álljon meg a töltés. Ezzel az eljárással meghosszabbítható az akku élettartama, főleg, ha ritkán használod akkuról, akkor nem érdemes 100%-on tartani.
szerk: Power manager telepít, ha még nem tetted meg, ott Battery fül/Battery maintenance-nél találod a beállításokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest