- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
piconuevo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy egy T400-as Thinkpadba milyen SSD-t ajánlanátok? Alapvetően elégedett vagyok vele, de mivel sok pozitívumot olvastam róla így gondoltam megérne egy próbát Előre is köszi!
100% sureno
-
Peet91
aktív tag
válasz F.B.I. #62897 üzenetére
Hát azt alapvetően neked kell eldönteni, hogy a 4:3-as vagy a 16:10-es képarány jön be jobban. Nekem ami nem tetszik az x61-ben, hogy pici nyomorított enter és backspace billentyűje van, viszont majdnem másfél centivel keskenyebb mint az x200, és a kijelző körüli műanyag keret is vékonyabb. Az igazság az, hogy az x61 már korosnak számít, szerintem az x200 időtállóbb, plusz árban sincs köztük akkora különbség. A gyári sata II support, és a ddr3 memória miatt is logikusabb döntés az utóbbi, már csak az olcsóbb upgrade miatt is. (fent írtam hogy elég borsos 4 giga ddr2-es memória) Ja igen felbontás esetén is az x200 felé dől a mérleg. 1024x768 vs 1280x800. Én inkább x200-at vennék, vagy x201-et
[ Szerkesztve ]
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
F.B.I.
veterán
Még egy kérdés: az R400-nak van valami komolyabb hibája vagy teljesen vállalható, akár egy HP 6930p Elitebook-al szemben is?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm a választ fiúk, akkor ráfekszek egyre alfánál.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Peet91
aktív tag
válasz F.B.I. #62887 üzenetére
Én win7-et telepítettem x61-re, azzal boldog. Szerintem jó a 4GB, mert gördülékenyebb lesz a multitasking. A 720p-t simán elviszi, azzal tutira nem lesz gondod. Akksiból a nálam járt példányban utángyártott hátra kilógós volt, a power manager sípol érte, hogy hát a lenovo nem vállal érte garanciát, hogyha az utángyártott akksi megöli a gépet, vagy a macskát, vagy szövetkezik az illuminatival, de én kellemesen csalódtam benne, mert folyamatos wifi, és windows update-elgetés alatt (ez olyan 50-70%-os folyamatos procihasználatot jelentett) SSD-vel simán eltekergett 3-4 órát. Ja igen, az SSD javallott, mert bár alapból csak SATA 1-et visz, de már ott is hálás a váltás, nagyon kis pattogós gépet lehet csinálni belőle.
Más kérdés hogy 4 giga ddr2 az ~10k, de ez sajnos benne van a pakliban.
-
scarbantia
aktív tag
válasz Beethoven #62875 üzenetére
T9300-at vegyél bele, az ár/érték arányban szerintem a legjobb. 8-10e Ft körül szokott lenni, max. 11e.
2.5Ghz, 6MB L2 cash, és újabb mint a T7xxx-es sorozat, kisebb csíkszélesség, hűvösebb vele a géped. (nekem legalább is vagy 10 fokkal jobb lett (T7500-->T9300), most egy T9500 van benne, de csak mert szembejött egy olcsó ajánlat, amúgy sok különbség nincs, inkább csak árban) -
lakkusjj
aktív tag
válasz F.B.I. #62887 üzenetére
Telepíthető rá (más kérdés, hogy szerintem kínszenvedés használni, remélem ezért a kijelentésért nem esnek nekem páran), a Lenovos szoftver támogatása gyér a rendszernek, főleg régebbi gépeken, memória 2gb elég netezésre, akkuból csak eredetit, a nagyobb (talán 8 cellás) akkuval 5-6 órát elmegy
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Kis segítséget kérnék: X61 készülékre telepíthető a Win 8.1 vagy csak szenvedés lenne belőle? Bővíthető 4Gb-ra vagy felesleges, elég neki a 2 is? Esetleg 720p-t elviszi? Valami típushiba, amire érdemes figyelni? Akkumulátor mennyit bír alap netezéssel (új, utángyártott aksival ha van tapasztalata valakinek)?
-
metal01
őstag
Erről a billentyűzetről mi a véleményetek? 1, 2.
FRU (42T3284) alapján Chicony. Viszont nem agyonlyuggatott. Érdemes ilyet újonnan venni? Vagy van valakinek jó állapotban lévő (nem fényesedett) magyar T60/T400 billentyűzete jó áron?
Szerk.: Ez az ami nekem eltört (a jobb kurzor), és ugyanilyet tud a Lenovo is újonnan szerezni.
[ Szerkesztve ]
-
tamas.nick
aktív tag
-
Sajthy
csendes tag
Sziasztok, egy X230-asba (2306) szeretnék memóriát bővíteni.
A Kingston ajánlott KTL-TP3C/8G DDR3, 1600MHz, Non-ECC, CL11, X8, 1.5V, Unbuffered, SODIMM, 204-pin
és a tervezett KVR16S11/8 DDR3, 1600MHz, Non-ECC, CL11, 1.5V, Unbuffered, SODIMM
között van érdemi különbség? [link] és [link]
A google barátom több találatot hozott arra, hogy működik benne.
Érdemes költeni a system specific memóriára, vagy vegyem meg nyugodtan a standard memóriát?
Köszönöm, István
-
werszomjas
addikt
-
kmisi99
addikt
válasz FoxiestFox #62879 üzenetére
Számítási teljesítménynek nem tudom mennyinek kellene lennie de linx program alapján olyan 13-4gflops single channelben
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kmisi99
addikt
válasz FoxiestFox #62877 üzenetére
Már azonnal kezdéskor szar mikor még 60 fok körül van a cpu max 75 ig megy. Próbátam, hogy kikapcsolom az rmclockot és alap feszen megy de úgy is ilyen volt.
-
félisten
válasz kmisi99 #62873 üzenetére
Használsz valami CPU-feszültségtekergető programot?
Első lépésben kapcsold ki, ha igen, mert a P8600-hoz elmentett feszek nem biztos, hogy elegendőek a mostani procidhoz.
Amúgy pedig nem szabadna ilyet csinálnia.
Esetleg akkor, ha túlmelegszik a proci, és throttlingol. De akkor BF3 alatt is csinálná. -
Grafirka
őstag
válasz kmisi99 #62867 üzenetére
...ez tenyleg erdekes.A CPU szintetikus teszt kb.annyi amit emlitettel. (~ 10K pont).Nem tudom mire velni. HDD rendben van?
Az aida nem kene 2,4 mutasson.Ezen a gepen amitrol irok ( W500) gyakorlatilag ugyanaz a hw,) volt legalabb 4 - 5 aida64 vezio es mind pontosan felsimertek 2533 mhz.
[ Szerkesztve ]
-
Dalion
tag
Sziasztok!
TPFC-ban level 2-re váltáskor ugye felpörög a ventilátor 2700 rpm-re, de miután lehűlt a processzor már bőven a level 1 szint alá, még mindig 2700-as fordulaton megy a venti. A programban ez esetben nem hőfokhoz van kötve a fordulatszám szabályozása?
-
Tikakukac
titán
válasz Beethoven #62863 üzenetére
i3-at mondjuk hát nem tudom hogyan és honnan olvastad de az úgy nem.
X9000 belemegy, mondjuk a gép értéke biztos duplázódna, értelme szerintem nulla.
Első reális, kérdés pont ezt mennyiért szerzed be.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Grafirka
őstag
válasz kmisi99 #62864 üzenetére
Bocs nem sertegetni akrtalak a GMA kerdessel, egyszeruen csak tenyleg furcsa es ez volt a legkezenfekvobb kerdes.
A CPU a mostani ( T9400) normlaisan mukodik latszolag? Skalazodnak az orajelek? Indits el egy furmarkot, + CPUZ vagy aida64 et es nezd meg ha valoban 2.5 on megy a CPU.
Mas programban/jatekban is erzed a lassulast?Aida CPU teszt erdmenyek
CPU Queen T9400 2500mhz 10720
CPU PhotoWorxx T9400 2500mhz 3380
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz Grafirka #62862 üzenetére
Dehogy, gma val lenne vagy 5fps. A p8600 al ilyen 800x600 on 40fps is lazán megvolt legdurvább esetekben is 35fps most ugyan így t9400 al 20fps van jobb esetben 25. És nem értem a dolgot. De az is fura, hogy pl van a linx nevű program azt lefuttattam és kb 12-14gflops értéket adott holott pl p8400 tu 15 öt [link] De az is fura, hogy a Battlefield 3 meg megtáltosodott bár azt több napja próbáltam.
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Bővíteném a 14"-os T61-em.
A melyik cpu a max amit belerakhatok?Olvasgattam ezügyben sokat és három féle variáció is van:
1. T7700 2.4ghz
2. X9000 2.8ghz
3. valamelyik i3
Most akkor melyik?Üdv.
-
kmisi99
addikt
Miért lehet t500-nál, hogy amióta a p8600 at t9400 ra cseréltem far cry 3 ban mimimum 10fps-t vesztettem.
-
kecsawi
senior tag
válasz buca84 #62855 üzenetére
Garancia hosszabbítások, értelem szerint...
Drive - meghajtó (HDD)
CRU - Ha te szereled be az alkatrészt
NBD - A DELL-nél legendás itthoni kiszállásos javítás, vagy csere (gondolom nem ithoni a honlapmentés)
battery - akkumulátor
( 3-4-5 évre vásárolható kiterjesztés)
Garancia után csak 1-2 évre vásárolható
Bocs a nyersfordításért, hirtelen ennyi -
Dhampir
félisten
válasz FoxiestFox #62829 üzenetére
én tudom, hogy fosguriga
Guríts ide egyet hama' (mármint a gépet).
-
werszomjas
addikt
Lenovo gépeknél (T420) mire kell figyelni a garanciánál?
Itt is van olyan mint mostanában a dellnél, hogy honosítani kell a garit és csak akkor érvényes? Vagy ha nem magyarországi a gép, akkor itthon nem garanciás?
Számla bármi papír szokott kelleni, vagy csak a serial szám?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Tim82
félisten
válasz buca84 #62851 üzenetére
Linux (Ubuntu) alatt be lehet olyat állítani, hogy ne töltse fullra az akkut?
Gondolom, ez működhet a W520-nál is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
buca84
őstag
Az normális, hogy a W520 a dokkolón olyan furán billeg/mozog?
Rendesen csatlakozik minden mindenhez. Akku nélkül főleg ilyen.
Vagy szokjam meg, hogy ez ilyen?Linux (Ubuntu) alatt be lehet olyat állítani, hogy ne töltse fullra az akkut?
[ Szerkesztve ]
-
Peet91
aktív tag
válasz S.Feri #62848 üzenetére
Szia!
Jó lenne tudni, hogy utángyártott-e az akksi, vagy sem.
Tegyük fel hogy utángyártott. Ha a windows sípol hogy cseréld ki, de egyébként nincs gond a működéssel, akkor szerintem ignoráld, ha jól tudom ki lehet kapcsolni az értesítési központban. Ha a fenti megoldás nem szimpatikus, akkor esetleg megpróbálnám, hogy felteszem a lenovo support oldaláról a power managert, és egy battery maintenance-t futtatnék rajta, és ha így bekalibrálja az akksit, akkor remélhetőleg megoldódik a problémád. Abban majd a többiek megerősítenek/megcáfolnak, hogy utángyártott akksit szabad-e maintenance-nak alávetni.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz zsoltix #62840 üzenetére
Az IDA elérhető a c2d prociknál. A turbo elődje. Kb ugyanaz csak kisebb órajl emeléssel. Cpu és BIOS függő. Elmélteileg T400/500-aknál minden BIOS tudja, ezt az opciót nem néztem. Utána már csak a cpu-n múlik kb. Winben max performance és működik, de ez nem állandó. Hőfok és fogyasztás függvényében lekapcsol.
S.Feri: Power managert rakd fel és ott egy perform reset. Advanced-battery-maintenance-performe reset.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
S.Feri
őstag
Sziasztok,
Az lenne egy kérdésem, hogy egy X200-as noti win alatt azonnali akku cserét kér egy 69-80%-os töltöttségnél, pedig még jó egy óra használat van hátra az akkuidőből...
Semmilyen thinkpad segédprogi nincs fenn a gépen egyébként.
Mi okozhatja ezt, van esetleg gondja a notinak(mondjuk alaplapi probléma) vagy más, esetleg csak a gyenge akku ami cserére szorul?
Van rá valami tesztprogi esetleg?
Köszi a választ előre is!De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
YumeD
tag
Nna "fejlesztenek" a Levonónál... win8.1-es System Settings app-ba visszarakták a három verzióval ezelőtt kiszedett Mobile Hotspotot... megállíthatatlan a fejlődés... inkább az akksis cuccot csinálnák már meg...
-
cellpeti
nagyúr
honnan tudok rendelni Displayport - HDMI kábelt ami működik és nem mérik aranyárba?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tikakukac
titán
válasz zsoltix #62840 üzenetére
Ilyenkor van az, hogy gondolkozunk. Írják 1 helyen. És tízezer máshol pedig nem. Tehát akkor mi a szinte biztos verdikt? Elírták. Ahogy történt itt is. Intel oldala is sokat jelent ha megnézed, elég nehezen tudsz turbot adni i5 alatt mai napig.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Francia91
veterán
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
zsoltix
tag
Sziasztok! T400-nál p8400es procival szerelve érdemes turbo boostot bekapcsolni?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
Peet91
aktív tag
válasz cellpeti #62833 üzenetére
Sajnos az az általános tapasztalat, hogy bőven van mit összedrótoznia a lenovo-nak, mert a system update hogy a "signed" cumókat hajlandó letölteni. rgo megnézni a felismert eszközöket a gépben, megnézi hogy az adott eszközökhöz mik vannak hozzárendelve az adatbázisban adott oprendszer alatt, és ha éppen a Szaturnusz és Föld által bezárt szög egy tömpaszög a naphoz viszonyítva, akkor letölti. Elég egyszerűen lehetett ezt ellenőrizni, konkrétan megnézem, hogy win 8.1-hez milyen hivatalosan tesztelt és működő driver van x201-hez, és azokat leszedte. Még a win8-hoz tartozóakat sem szedi le automatikusan, nemhogy azokat, amik csak 7 alatt mennek. Szóval személy szerint lesz@rom az update-et, lenovo support oldalról leszedem ami kell, a sysupdate-et azért rakom fel, hátha talál a manuálisan felpakoltakhoz frissítést (mondjuk a kompatibilitási módban felrakott win7-esekhez esélytelen, bár ezt nem volt időm/kedvem rendesen kitesztelni). maximum erre jó szvsz.
-
HSM
félisten
válasz cellpeti #62833 üzenetére
Nekem win7 64bit alatt pöccre leszedett mindent, fel is telepített, csak lestem. Eddig az ilyenekkel mindig csak bajom volt, de ez hibátlanul megcsinálta. Egyedül a wifi-s progit (access connection, vagy mi) nem tettem fel, azzal rosszak a tapasztalataim, nekem a gyári wines megoldás tökéletes amúgy is.
(#62834) Tikakukac: win8-at használjon, akinek 3 élete van...
[ Szerkesztve ]
-
-
cellpeti
nagyúr
üdv
most System Update-t indítottam a T410esen, és 3 azaz 3 kemény dolgot tud letölteni? Se akksi progi se semmi más értelmeset nem szed le. Ötlet?
-
félisten
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha egy thinkpadnak nincsen meg a szamlaja es a garipapirja, akkor ezek nelkul is lehet-e a garanciat ervenyesiteni?
-
veterán
Új aksi, PM windows 8 sztorit sikerült kiderítenem. Ugye a win8-hoz való Power Manager programban nincs battery fül és így egy-két funkció nem érhető el. a win7-es meg nem települ win8-ra...
Viszont kompatibilitási módban lehet telepíteni és egyenlőre úgy néz ki, hogy jól működik a win7-hez ajánlott Power Manager win8 alatt...
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz rgeorge #62826 üzenetére
Én is hazavittem 3 utazót és egy PS3-at plusz 1 17"-es notit meg egy 1 10"-ost dobozzal át fél Pesten aztán meg haza vonattal. Ettől még rohadtul nehéz volt és kényelmetlen.
Ettől függetlenül egy 6 kilós hátizsákkal kikergethetnének a világból. 3kilóban nekem benne van egy noti, kaja és pia meg egy adag apróság. És ez úgy súrolja a kényelemhatárt. Sokan mozognak baráti körben is tonnás zsákkal. Én utálom. Ez nem puhányság ez komfort kérdése. Nem mindegy miben rohansz meg mész egész nap, ha tehetem mindent redukálok le amennyire lehet, ez így logikus. A többit a csacsik végzik, málhás szamár címszó alatt.
-
Peter M
tag
válasz FoxiestFox #62824 üzenetére
Hasonllítsd össze a többi workstation összeszerelésével
W540
Dell m4800
HP zBook15Hát ez nekem nagyon nem bejövős konstrukció, szerelhetősége és privát véleményem szerint a tartóssága már nem különbözik egy consumer gépétől viszont az ára legalább kicsit több
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
rgeorge
addikt
válasz Tikakukac #62823 üzenetére
Mármint, hogy nehéz lenne? Hát én elvagyok a w520-al (nagy akksi, háromnegyed kilós táp), 6 kilós a hátizsák. Simán gyaloglok is vele több kilométert, ha olyan kedvem van, ne legyünk már puhányok ( .
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
félisten
válasz rgeorge #62821 üzenetére
Mintha úgy láttam volna valahol, hogy van... mondjuk a kijelzőben lehet, hogy már tényleg nincs.
-
Tikakukac
titán
-
Peter M
tag
válasz rgeorge #62821 üzenetére
Nekem hihetetlen csalódás volt az összes teszt, én nagyon sokáig nézegettem W540est helyette inkább Dell M4800 lett (garanciás *zarakodast nem is említve - ki hogy holl csinálja most a helyszíni garanciát, több Lenovo oldal...)
Remélem javítanak valamit a köv szeriaval es nem ezt az utat követik...
-
rgeorge
addikt
válasz Peter M #62820 üzenetére
Ezt mondom én is, nem lehet benne rollcage, baromi vékony a fedlap, és hajlik, mint a fene. Kinyitva nem is merném megnézni, mennyire stabil.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Peter M
tag
válasz FoxiestFox #62819 üzenetére
x40esekbe nincs RollCage, súly oltárán fel lett áldozva...
-
félisten
-
rgeorge
addikt
Ha már szóba került a szigetes izé, kedden volt szerencsém 14 órán keresztül egy T540p közelében lenni. A kijelzőjét nem tudtam alaposabban megnézni, nem tűnt vészesnek, FHD volt mindenesetre, de nem olyan jó, mint az enyém. A billentyűzetet se próbálgattam, a numerikus rész eleve elriasztott tőle. A fedlap valami botrányos volt. Kinyitva a felső élében egy olyan kifli látszott oldalról, még Roberto Carlos is megirigyelte volna. Ilyet én bizony nem láttam még. Lecsukva, mikor a tulaj nem volt ott megnéztem, a fedlap felső sarkai felfelé felhajthatók voltak, mint egy könyv borítója, akár szamárfület is csinálhattam volna. Rögzítő pecek nélkül és ezzel a merevséggel ez nagyon gagyi. Egy D830-as Dell után vette a tulaj több, mint 5 év után, ez kizárt, hogy annyit bírjon nála.
-
cellpeti
nagyúr
csak kérdeztem, mert nekem rohadtul bejön a szigetes billentyűzet és sztem jóval könyebb(bár végülis mindegy nekem) gépelni rajta.
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz cellpeti #62809 üzenetére
Szerintem lehetetlen dolog...
(#62811) Tikakukac: Reszben ezert is valtottam T60p-rol T500-ra, kellett a DP a kep minosege miatt. Mikor egy komolyabb szerszam 3D-s rajzait/terveit kell bemutatnom, ott mar minosegileg keves az analog kimenet, a dokkot meg nem hurcolhatom a DVI miatt magammal
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tikakukac
titán
Úgyis állványon a gép, majd fotózom. De egyértelmű a diffi, kevésbé sasszeműek is kiszúrják a mosást a VGA-n. Ipon mindig tolta az analóg vs digitális különbséget, már csupán itt sokszor bukott 10-est egy moncsi ha csak analóg volt rajta-joggal.
-
HSM
félisten
válasz Tikakukac #62808 üzenetére
Alig van, mert a csapból is a HDMI folyik, rengeteg kütyü azt használja, csak a profibb, üzleti eszközöknél elterjedtebb a DP. Pedig én is DP párti vagyok. Csinálsz majd képet, mi a rossz az analógon bekötött képpel, mit figyeljek, ha kipróbálom?
Én is reseteltem a T410-esem akksiját, a 88-ról 86%-ra romló kondícióból feljavult elég rendesen a PM szerint bő 93%-ra. Érdekes, a HWiNFO a régi kondíciót látja. Bár még sokat nem játszottam vele, lehet, idővel észhez tér az is. Pana akku, 40 ciklussal, szomorú lettem volna, ha tényleg már csak 86% lett volna....
(#62809) cellpeti: Ha fordítva kérdeznéd, érteném, miért akarod, de így...
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
hülye kérdés, de nem lehet a T410esbe szigetes billt rakni?
-
Tikakukac
titán
Popszakma, nem tudok jobbat erre mondani
Mai termés: megjött a DP-DP kábel, mocsiba be, dokkba be, gyönyör a kép, remek vétel volt, csak tényleg fura, hogy alig van ilyen kábel ebayen is, ára sem annyira padló, de megérte.
Plusz egy 4 cellás akksit reseteltem ma és mint kiderült belenyúltam, ingyér lett egy 28 ciklusos akksi, 100%-os, pedig 4 éves és Sanyo. Zsíros, ebből ha lenne vagy 3 nagyon szépen lehetne rotálni őket
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Tikakukac #62806 üzenetére
Számomra ez kevéssé meglepő, tapasztaltam is. Ha belegondolunk, mennyi tranzisztornak kell hány különböző, lehetséges állapotban hányféle utasítás hatására megfelelően kapcsolni, akkor könnyen belátható, hogy az otthoni alapos tesztelés a szokásos programokkal kvázi semmit nem ér.
Volt olyan X58 rendszerem, ami többnapos intenzív tesztelés, és bő fél év hibátlan, intenzív üzem után filmlejátszás közben eldobta magát. Kiderült, háttérben terhelve a procit+filmlejátszás alatt 5 perc alatt reprodukálhatóan merevre fagy az egész. Persze, kis állítgatás után jó(nak tűnő) lett, de remélem a lényeg átment... -
tototos
őstag
Na 12 órás teszt után kijelenthetem hogy a x301-em a legkisebb feszültségen üzemel minden sebességen
-
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Villanyszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest