-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
franc0
őstag
Nem is értem, hogy vitatkozhattok ezen...
A jelen árak mellett T400, nem kérdés.Az más tészta, hogy nemsoká szerzek egy zsanérhibás 4:3-as T61-et egy tálca sörért
-
franc0
őstag
válasz
buvartacsko #62925 üzenetére
Ránézésre olyan 0,4.
De mondom, nem az egész gép vastagabb, csak egy olyan 5 eurós nagyságú területen.
-
franc0
őstag
válasz
buvartacsko #62920 üzenetére
Az X200 háza a nagyobb hűtő miatt a hűtőnél kicsit vastagabb. Lényegtelen.
Racionális érv nem szól az X200s mellett. -
franc0
őstag
válasz
Robo sapiens #62204 üzenetére
Igen. Max fényerőn mind jó, ne aggódj.
Igen. -
franc0
őstag
Nade pont ez a lényeg.
OSX-en sohasem fogsz semiféle driverproblémába szaladni. Nem kell készülnöd semmire.
Nyilván simán megoldottam, mert én az 1%-ba tartozom, aki ért hozzá ennyire.Gondolom nem vagy autószerelő.
Majd amikor lerohadsz az út szélén a kocsiddal és nem tudod megoldani, vajon mit reagálnál ha valaki azt mondaná:
"Azért erre lehet számítani, és a megoldás is egyszerű.."Remélem érzed milyen hülyeséget mondtál.
Attól hogy ez egy "szakmai fórum", nem kapja mindenki intravénásan az internetet.
Ráadásul így 2014-ben azért a kényelem mindenekfelett. Nem én vagyok az eszközért, az eszköz van értem. -
franc0
őstag
válasz
CharlieDrop #62142 üzenetére
És akkor mi van?
Boltból levett Win7.
Írhattam volna Dellt is, nem ez a lényeg.Exem HP-ján is ugyanígy szívtam.
-
franc0
őstag
válasz
CharlieDrop #62032 üzenetére
Akkor vegyél egy iPad-et és próbáld ki. Ennyi.
Majd rájössz. -
franc0
őstag
válasz
CharlieDrop #62020 üzenetére
Ki beszélt itt előrelépésről?
Tablet helyett javaslom. Megvan a nagy noti ereje és egy mobil eszköz kényelme.
-
franc0
őstag
válasz
CharlieDrop #61996 üzenetére
Vegyél egy X201-et meg egy dokkolót.
-
franc0
őstag
válasz
Chaser #61683 üzenetére
Azért tisztázzuk, nem csak kétféle liga van. (bár tudom a legtöbb ember kettőnél többől nem tud választani)
1. van a bolti 30 ezres - OK
2. van az előzővel azonos gyártósoron készült cucc, ami az ebayen a kicikínaiaktól jó áron van
3. van a fullgagyi kitudja milyen belű, amiért már a Power Maneger is szól hogy necsináldjózsi mer bajleszA 3.-at én sem preferálom, de nem értem a 2.-kal mi a probléma.
De várom hogy linkeld a hivatalos lenovo dealert ahol garantáltan új 100%-os gyári lenovo certificate X200 akksit adnak el 2014-ben, akár 30 ezerért. -
franc0
őstag
Ugye az megvan hogy most 40-50 ezret érő hatéves laptopokba való akksikról beszélgetünk?
Ma egy X230-ba én is csak hivatalos csatornán venném az akksit.
Míg mondjuk egy X200-ba viszont már olymindegy... -
franc0
őstag
Én azt nem értem, mióta hiszünk el bármit egy mezítlábas minimálbéres ügyintézőnek. Fingja sincs semmiről, azt fogja mondani amivel a legkevesebb a meló hogy mehessen vissza fészbükozni.
Ha a céges jogász fejléces papíron küld valamit, azt el lehet kezdeni komolyan venni.
Tanuljuk meg ezeket végre. -
franc0
őstag
válasz
Blue Eagle #60913 üzenetére
Baromira nem értem ezt a rinyát egy Thinkpad topikban, ahol ott a Win matrica a gépen.
-
franc0
őstag
válasz
franc0 #58963 üzenetére
2 hét alatt megjött, csak ki voltam banolva ezért most reagálok.
Pro:
- olcsó
- két hét alatt itt volt
- PM nem szólt hogy nem gyári (Sanyo cellás)
- tényleg 0 ciklusos (PM szerint gyártva 2013/12/25 !!!)Kontra:
- 56 Wh helyett csak 48 Wh
- szorul, nehezen lehet cserélniNekem megérte.
-
franc0
őstag
Ahogy már beírtam korrábban is, sok múlik a töltőn ciripelés témában.
-
franc0
őstag
Hát ne nagyon nevetgélj, mert
a) kicsit régebb óta vagyok ebben a topikban aktív és tudom, hogy rengetegen ebayeznek ThinkPad alkatrészeket innen is
b) új gyári ThinkPad alkatrészeket nem olyan sok eladótól lehet venni, mint azt hiszed. Az akksi pedig slágertéma, így simán van rá esély.
Na pusza. -
franc0
őstag
Korrekt hirdetésnek tűnik. (X200 akku)
Bevállalnátok, vagy van rossz tapasztalat az eladóval? -
franc0
őstag
Az X200-am három különböző 90W-os töltővel próbáltam az elmúlt napokban, ebből egynél előjött a sokat emlegetett sípolás a gépből. De azt hiszem erről már volt szó, tehát nem feltétlen csak a gép tehet a sípolásról, hanem a töltő is.
Ami viszont érdekes, hogy ennél a sípolós töltőnél a CPU hőfoka kb 5 fokkal magasabb idle. Érdekelne, mitől lehet ez.
-
-
franc0
őstag
válasz
szektamokus #58196 üzenetére
Az X200 világbajnok ebben a témában.
De egyébként is, ha némán akarsz netezni és filmezni, arra már feltalálták a tabletet.Az X220 nálam tpfc fix1-en néma volt egyébként ugyanúgy, de jobban melegedett.
-
franc0
őstag
Hát én asztali gépnek is X-et vennék, csak rákötnék az Ultrabase-re egy Ultrasharpot...
-
franc0
őstag
válasz
SPeti1984 #57118 üzenetére
Itt a leírás.
Szerintem nem lehet külön ventit cserélni csak egyben az egész hűtőt. De majd kijavítanak, ha nem így van.Nekem van egy felesleges hűtőm, ha jársz Bp-n.
-
franc0
őstag
válasz
audi100td #57082 üzenetére
Nyilvánvalóan gyengébb, de még mindig sokkal jobb egy átlagos gépnél.
Ügyes tpfc-vel nem para, 2000 rpmig tulképp néma, 2400ig nem zavaró.
Bár az eléggé érdekes volt, amikor az előbb a takarómon hagytam idleben és arra figyeltem fel hogy hangos és 69 fok a cpu... X200 ilyet nem csinált soha. 60 fölé az nekem sose ment. -
franc0
őstag
Btw tegnap óta egyszerre van nálam X200 és egy X220, egy hétig mennek párhuzamosan, utána csak egy maradhat...
Ha van kérdés/igény akkor mondjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest