- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
Helóka!
Az driver probléma vagy mi lehet, hogy első indításkor nem működik billentyűzet csak miután újraindítom a gépet? (T480, 20L6)
-
Beethoven
tag
válasz
barnam_ #77139 üzenetére
Rendben. Köszi a tippet.
Holnap fogom tudni megnézni hogy beválik e az átállítás vagy sem. Aztán írok mindenképp a fejleményekről.Rákerestem itt a fórumon erre a hibajelenségre és valaki azt javasolta a masik tagnak hogy frissítse a bios-t.
Idáig hibátlanul ment a gép, semmi előzménye nem volt a hibának.
Kb olyan mint egy csatlakozói hiba vagy ilyesmi mert nem pörgeti fel a hdd-ket de hallani hogy szenved és próbálkozik. -
Beethoven
tag
Sziasztok!
Van egy R500 gépem aminek a következő a hibája:
2100 HDD0 initialization error (1)
A gép indításakor a hdd nem pörög fel, helyette halk intenzív nyüszögő hangot produkál néhány màsodpercig aztán kiírja a fenti szöveget.
Azt hittem hogy a hdd ment haza de nem mert vettem egy új vinyót és azzal ugyanez a produkció ergó nem a hdd-vel van a baj.Mi lehet a baj? Javítható-e? Ha igen kb mennyibe fog fájni?
Üdv.Beethoven
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Bővíteném a 14"-os T61-em.
A melyik cpu a max amit belerakhatok?Olvasgattam ezügyben sokat és három féle variáció is van:
1. T7700 2.4ghz
2. X9000 2.8ghz
3. valamelyik i3
Most akkor melyik?Üdv.
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Mostanában a T61-emnek az ODD része felöl(legalábbis úgy hallom) ritka és rendszertelen időközönként egy-egy hangos kattanás hallható. Talán a dvd nyitó mehanikája vagy az optika hülyült meg? Vagy szerintetek mi lehet a baj? -
Beethoven
tag
válasz
FoxiestFox #49507 üzenetére
Hát.. remélem csak az inverterrel lesz a probléma. Bár amilyen olcsón szereztem a gépet és amilyen nyomott árakon adják a bontott kijelzőket az is simán belefér. De nyílván az inverternek jobban örülnék
Köszi szépen a segítséget.By Beethoven
-
Beethoven
tag
válasz
FoxiestFox #49505 üzenetére
Ha netán cső azt hogy oldom meg? (bocsi ha hülye kérdés de még nem szedtem szét a gépet, főleg nem ezt a modelt)
Azt is találni hozzá bontásból és egyszerűen kicserélem, vagy hogy képzeljem el?
-
Beethoven
tag
Hali!
Jól tudom hogy ha egy T42-es thinkpadnak elszállt a kijelzővilágítása(kép van csak fény nincs), azt egy inverter cserével orvosolhatjuk?
By Beethoven
-
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Egy hp 6530b-ből kivett 14.1"-os 1440x900-as kijelzőt bele tudok építeni egy ibm t60-ba? Compatibilis vele?
By Beethoven
-
Beethoven
tag
T60-ba mekkora hdd tehető maximum?
-
Beethoven
tag
Hi!
T42 ill. T43-ba c2d proci tehető?
-
Beethoven
tag
Szasztok noti szakik!
Egy ibm t60-ba bele tudok tenni egy hp 6530b-ből kivett hp 24x sata dvd írót?
Csak mert szeretnék venni egy t60-ast de úgy látom a legtöbbnek kombója van, legalábbis az olcsóbbaknak és mivel van egy íróm fölösbe ráadásul satás gondoltam jó lehet bele. Maximum az előlap fog eltérni a ház síkjától de az legyen a legnagyobb bajBy Beethoven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged