- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
kistewe #80069 üzenetére
Akkuról is ua. a helyzet és tápról is.
rgeorge: AMT-t már kilőttem, ua a helyzet.
RoboGuru: Jaja, ezeket néztem én is. Nem nagyon van ott olyan ami sipákolhatna.
Egyébként utánaolvastam a dolognak és van pár opció.
1. A mikrofon is bezavarhat, ha a hangerő magasra van állítva. Lekapcsolt mikrofon valakinek ezt megoldotta. (Kevésbé gondolom, hogy ez lenne a baj.)
2. USB Hub controller. (Ha ezeket lelövöm akkor az USB portok sem működnek majd gondolom :/ )
3. SD kártya olvasó sipákolt valakinek. Lekapcsolva megszűnt a dolog. (Ez még lehet is.)
4. BIOSban Disabling "CPU Power Management". (Na nekem ez tűnik a leginkább ludasnak.) Ezt lekapcsolva szinte mindenkinek megszűnt a ciripelés.
A CPU Power Management kikapcsolása okozhat valamilyen működési zavart, anomáliát? Vagy le lehet lőni?
A gép nincs most előttem, de majd este kipróbálom ezeket.
Szerk.:
Vagy esetleg régebbi PM Windows alatt? Most jelenleg mindenből a legfrissebb van fent.
-
HSM
félisten
válasz
kistewe #72194 üzenetére
Lenovo-nál egyből ott van a power managerben, de amúgy windóz energiagazdálkodásban, a séma beállítások közt a speciális alopción kell/lehet előtúrni.
Ja, igen, és ugyanott vannak "Felébresztési időzítők", azok is lehetnek hunyók, nálam azok is ki vannak kapcsolva.
Nálam amúgy az automatikus hibernálás is ki van kapcsolva, sosem hibernálja magát a gép, mindig csak alszik.Hibernálni csak akkor megy, ha én kérem rá.
-
Tim82
félisten
válasz
kistewe #72187 üzenetére
Barátnőm Inteles T500-a (Win 7 64 bit) szintén kb. minden negyedik alkalommal nem megy el sleep-be fedél lehajtás után.
Az én szintén Win 7 64 bites, Radeon + Intel kombós T500-amon mondjuk ez jóval ritkább, de ott is előfordul. (Csak játék kedvéért váltok át a HD3650-re, előtte-utána mindig az Intel GPU aktív.) Viszont nálam az RMClock megcsinálja azt néha, hogy úgy dönt, sleep-ből visszajőve akkor ő
sztrájkolkilép.Az X201-em CentOS 7-tel meg ugyanúgy viselkedik, mint a Mint-es E6230-ad.
-
-
Chaser
legenda
válasz
kistewe #68466 üzenetére
Én 60-ért jutottam hozzá újan itthonról. Edigiben br 75, cetelemes kártyával -10%. Csoportos rendeléseket is tolnak, úgy 50-52k lehet. Pár dolog azért nem tetszik. Annyira jó használni alig tudom letenni..meg szép, de lehet fokozni, ezért úton van edzett üveg-alu keretes hátlap, edzett üveg fólia, GG2 de legyen rajta fólia is. Fülese meg állítólag piszok jó, ezekhez gyárilag nem adnak. +4k lesz az is. Meg lehet a xiaomikhoz kapni valami karkötőt ami szimbiózisban van a telóval, tudom veszek egy olyat is
Mióta megvan nem gond ha el kell mennem itthonról, és azért jóval kisebb helyet foglal mint az x200
és mindkettőnek ua. a felbontása, 4,7-en azért sok volt a HD, itt pont jó. Ezzel kiváltottam egy tabletet is aminek magában nem sok értelmét látom.
-
-
Tim82
félisten
válasz
kistewe #67323 üzenetére
T30, A31, R32, esetleg a nem Pentium M-es, hanem Pentium 4-M-es R40.
Persze, lerohadt USB-s T40, T41 is jó lehet, azoknál szériahiba (ill. az Intel chipseté) az 1.1-re romlás az USB portoknál.
Szerintem nincs olyan feature BIOS-ban, hogy lekorlátozni az USB 2.0-s portokat 1.1-re.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
kistewe #66720 üzenetére
Már ezt is kitárgyaltuk régebben, hogy simán elviselnénk ha lehetne kitben kapni kijelzőt meg alaplapot és átszerelni. Nyilván kezem a biliben, ez azért így eléggé érdekes piacot képezne. De egy kis potenciált látok benne. Csak emögött rengeteg olyan érdek ami miatt ez lehetetlen.
-
-
soldi3r
veterán
válasz
kistewe #64361 üzenetére
Nalunk is van alkatresz kereskedelem, naponta jonnek, mennek a futarok. Nekem is gyanus a dolog, de nem kulonosebben erdekel. Ezert veszek mindent paypallal, holnapra a szamlamon lesz a gep ara.
(#64366) Dhampir, gumtreen talaltam. Biztosra akkor veszem, ha mar nalam van
-
Tikakukac
titán
válasz
kistewe #64059 üzenetére
Csodát ne várj, lesz 1 gép 1 kijelző és cső, sokadik x200AFFS-t rakom össze ez ugyanez.
Csak itt már tudom honnan kell kijelzőt mókolni és remek ötletet adott nekem valamelyik nap a sors, hogy honnan lesz olcsón gép. Kérdés, hogy befér-e a keretbe, mert lesz egy 2 hetes európai körutam és elvisz majd 150 ropit ennyit nehezen tudok spórolni gépre. Amit nem fogok használni, mert úgyis mindig van másik...
-
Gondwana
addikt
válasz
kistewe #63946 üzenetére
A probléma az ott kezdődik, amikor ilyen minőségi földeléses helyen belemérsz a konnektorba és a multiméter 110V-ot mutat a 0 és a föld között, pedig normáliséknál a csillagpontnál ezek össze is vannak kötve. Namost ide neked nem kell harmadik derót, egyszerűen a 20V-os ThinkPad tápod is 110V-ra lesz a radiátortól. Attól függetlenül, hogy oda be van-e kötve a GND, vagy sincs.
-
Gondwana
addikt
válasz
kistewe #63941 üzenetére
Méresd ki a földelést abban a konnektorban, ahova bedugva a tápot ilyent csinál a notid, mert más gebahban is részed lehet. Alapvetően nem a noti a gond, hanem a hosszan a fázis melletti GND földeletlen végéig a kapacitása.
Szerk.: Ja, és természetesen, amikor beviszed a szervízbe, ott nem produkálná, náluk jó a földelés.
-
Declare
őstag
válasz
kistewe #63934 üzenetére
Igen világít
, ez az alapértelmezett állása
(de mondom ez a világít ez erős túlzás, épp hogy dereng ott valami...de határozottan dereng...)
Akkor szerviz
Az hogy három év (ha jól tudom) világ garancia, az azt jelenti, hogy bevihetem Hamburgba is egy lenovo szervizbe és megnézik nekem? Ez ingyenes dolog?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged