- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #126268 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
Nimda #126263 üzenetére
copilotot megkérdeztem neked, ezt válaszolta:
A hibakód -10 általában azt jelzi, hogy a meghajtó elavult, sérült vagy inkompatibilis. Íme néhány lépés, amit megpróbálhatsz a probléma megoldására:Meghajtó frissítése:
Nyisd meg az Eszközkezelőt (Device Manager).
Keresd meg a Biometrikus eszközök (Biometric Devices) szekciót.
Kattints jobb gombbal a Synaptics eszközre, majd válaszd az Eltávolítás (Uninstall) opciót.
Látogass el a Lenovo weboldalára, és töltsd le a legfrissebb meghajtócsomagot, vagy használd a Lenovo System Update vagy Lenovo Vantage alkalmazást1.
Windows Hello beállítása:Nyisd meg a Vezérlőpultot (Control Panel).
Válaszd a Programok és szolgáltatások (Programs and Features) opciót.
Távolítsd el a Lenovo Fingerprint Manager Pro alkalmazást.
Állítsd be az ujjlenyomatokat a Windows Hello segítségével1.
BIOS beállítások ellenőrzése:Indítsd újra a laptopot, és nyomd meg többször az F2 vagy Del gombot a BIOS beállítások eléréséhez.
Menj a Biztonság (Security) fülre, és engedélyezd az Intel SGX opciót.
Mentéshez nyomd meg az F10 gombot, majd indítsd újra a gépet2.
Ha ezek a lépések nem oldják meg a problémát, érdemes lehet további segítséget kérni a Lenovo támogatási oldalá -
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #125658 üzenetére
Ezért jó, hogy már az outlookban is van "like" funkció. Én úgy vagyok bekötve, hogyha valakitől segítséget kérek, akkor megköszönöm, ha megkapom.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Yellow73_a #124894 üzenetére
Az asszimetrikus dual miatt az i7-es csak 8-8-ig menne dualban, emiatt lehet, hogy az i5 16-16-ja jobb lenne. A kijelző lehet érdekes, mert a touch-osak sokszor fényesebb/tükröződőbb felületűek.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Jól sejtem, hogy T440p-be nem tudok bepattintani egy nvme ssd-t? Köszi!
-
Kbali
nagyúr
válasz
scarbantia #124304 üzenetére
Ehhez azért elég profinak kell lenni, hogy ne robbantsd fel a házat
-
Kbali
nagyúr
válasz
Sándor -P20- #119020 üzenetére
Ideapad - ezt kihagytad. Na a tiéd az az.
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
vicze #116726 üzenetére
Itt az IT management-en múlik minden, az is, ha szar külsős partnerrel szerződik, akik bent ülnek, de kb. a leszarom hozzáállással dolgoznak és hiába szólsz miatta, senkit nem érdekel. Pl. az említett akksicsere után úgy kaptam vissza a gépem, mintha azon reggelizett volna a szervizes és ez a "normális".
@i400 - tudom, mi a szitu, csak éppen emiatt erre lehet készülni, csak itt még ez sem történik meg. -
Kbali
nagyúr
válasz
vicze #116724 üzenetére
Egyes "rendszergazdák" tudnak hajmeresztő dolgokat tenni: elromlott az akksid? Kivesszük, majd ha sikerült rendelni, akkor kapsz másikat, addig ne akarj elmozdulni az asztalod mellől bekapcsolt géppel. Mindezt egy olyan szervezetben, ahol az inkriminált típust használja 1000+ ember (se tartalékgép, se tartalék akksi egy tudottan akksizabáló típusból HP Elitebook G5 széria).
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #112561 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #112360 üzenetére
Ez már múzeum, nem munkahely
-
Kbali
nagyúr
válasz
FoxiestFox #111490 üzenetére
Energia profil váltás?
-
Kbali
nagyúr
válasz
scarbantia #111200 üzenetére
topikgazdánk a Greencellt szokta ajánlani.
-
Kbali
nagyúr
Nemtom, lehet én nagyon alap felhasználó vagyok, de így néz ki most nálam: Chrome 4 ablakkal, IE 2 ablakkal, Skype 2-3 chat ablakkal, Slack, Teams, SoapUI, Notepad++, makrós xls, Outlook, Zoom, VPN, Symantec víruskergető és a 8 giga memória 70%-ig foglalt.
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! T440P-n az egyik USB azt csinálja, hogyha rákötöm az iphone-t, akkor folyamatosan jön a felcsatolás-lecsatolás hang. Win10 van fenn a gépen. A kérdésem, hogy a port haldoklik vagy a Win10 kezeli hüléyn az eszközt (másik portra dugva nem csinálja). Az inkriminált port a jobb oldali hátsó.
-
Kbali
nagyúr
válasz
darvinya #99277 üzenetére
az igazi az ez
Azóta épített már egy négykártyásat is, igaz azt rögtön vízzel.. -
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
válasz
kalapacsolok #98137 üzenetére
Vagy ilyesmi?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Donki Hóte #95614 üzenetére
Nekem ez 420, 440
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Egy t420i a páciens win10-zel. A wifi-t nem akarja bekapcsolni, csak ha a fizikai kapcsolóval ki-bekapcsolom. A gépházban kikapcsolva látszik a wifi, hiába húzom át a kapcsolót, nem kapcsol be addig, amíg a fizikai gombbal nem játszom. Ilyenkor "manuális", meg x. idő múlva visszakapcsolás opciók vannak. A gép most lett újrahúzva, mert elajándékoztam. Nálam nem volt soha semmi ilyen problémája, bekapcsoláskor rögtön csatlakozott a netre.
Az is lehet, hogy itt elállított valaki valamit, de nem jövök rá, hogy mit.Ha van ötlet, szívesen veszem.
Köszi!
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Kaptam egy értesítést az IT-nktól, hogy ne telepítsük a system update által felajánlott intel management engine update-et, mert ha nem sikerül, kuka lehet az alaplap.
-
Kbali
nagyúr
válasz
lajoslor #89334 üzenetére
Azt is jelenti, hogy a Lenovo Battery Manager win10-en kalap s*. A full elhasználódott akksimra is azt írja ki, hogy jó kondícióban van, holott win indításakor meg szól, hogy valami gebasz van - persze, mert 50% alatt van a kondíciója az 5 éves akksinak, amit egyáltalán nem kímélve használtak 3 évig - igaz bír 1 órát.
A képről is látszik, hogy 250 ciklus van az akksiban és kb. az eredeti kapacitása huszadát tudja.
-
Kbali
nagyúr
DVI-D lesz az nem? Akkor nem kell túl spéci átalakító, mert digitális mindkettő.
Gyors guglizás eredménye. -
Kbali
nagyúr
válasz
Tikakukac #89028 üzenetére
Persze van valami bibi a jó kis sanyo akksival, most jeleztem a supportunknak: 111 ciklussal már elvesztette a kapacitása 15-20%-át, ha leesik 20% körülire a töltöttség, pikk-pakk eléri a kikapcsolási határt úgy, hogy már hibernálni sincs ideje. 2 éve használom a gépet, de alapvetően második gép volt, csak most fogtam be elsődlegesnek (különben lenne már benne vagy 400 ciklus).
Vadiúj korában tudta a 6-8 órát, most kb. 3-4 órát. -
Kbali
nagyúr
T440p - tök jó akkuidő nem?
-
Kbali
nagyúr
válasz
SzalaiG #89001 üzenetére
A Tika által említett usanotebook reklámoz ilyesmi szolgáltatást.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Bluesummers #88779 üzenetére
Innen indultunk. Igen láttam, T-ből is egy párat. Arra jutott a tisztelt társaság, hogy a kívánságokat a Thinkpad-ek nem fedik le. Ezért merült fel a HP, ill. a Dell egy-két normálisabb típusa (merthogy van).
-
Kbali
nagyúr
válasz
Adrian Mole #88294 üzenetére
Nekem anno ilyet Vista alatt egy összeomlott VGA driver csinált. Próbáld azt, amit javasoltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Medence topik
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest