- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Dalion #120560 üzenetére
"Megoldva, kéri a nem létező új jelszót, de ha üresen hagysz mindent és rényomsz a nyílra beenged, MS mekkora troll már jó ég, írok nekik mindjárt egy szerelmes levelet..."
Ilyet nekem a Win10 és a Win11 is csinál, jellemzően frissítés telepítése és az azt követő újraindítás után alkalmanként -
DeFranco
nagyúr
válasz
Dalion #120560 üzenetére
Nem lehet, hogy be volt állítva jelszó de automatikus bejelentkezésen volt, tehát ezt nem érzékelted?
Lehetett üres is, sokan hívtak már ilyennel (van olyan céges policy, ami megengedi, hogy az eszközjelszó üres legyen, mert amúgy a gép önmagában csak egy üres héj, tokenes remote eléréssel megy minden, gépre adat nem kerül), hogy kéri a módosítást mit csináljon, de igazából egy mindent üresen hagyott OK-val le lehetett tudni.
-
-
-
fattyu
veterán
válasz
Dalion #94703 üzenetére
mire nem elég az a kérdés?
van itthon olyan is. meg 2820m-es is.
Cégnél nyomkodok elég sokat top speces zbookokat 67xxqmekkel meg már mobil xeonos verziókat is.
egyáltalán nem érzem normál használatban fikarcnyival sem gyorsabbnak. tényleg hacsak nem spec felhasználás amihez kell az ujabb proci utasításkészlet akkor használd amíg él.
uj kedvencem a t420 a 2820qmel. atomerőmű kb, csak a sandy proci szívja az akkut mint állat
-
válasz
Dalion #91053 üzenetére
Én is most telepítem a T520-ast, 60Gb-os Force GT-t tettem bele, Win8.1 Pro-val, remélem minden klappolni fog.
Nagyon megérte, habár én rábeszéltem volna öcsémet egy T530-asra, mert ott még erősebb NVS-t kapott volna.
Habár most szívok a telepítésnél mert azt írja, hogy nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat, pedig MS oldaláról szedtem le az ISO-t.
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Dalion #77972 üzenetére
Tippeld meg: ha már a win8.1 is szenvedős akkor a win10 milyen?
Üzenem mindenki másnak: üljön a seggén mindenki. Majd 3 hónap múlva kiderül mekkora szopás. Tippre beledöglünk majd annyit fogunk szoftverezni és gépet újrahúzni, mert nem lehet másként megoldani az anomáliákat.
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Dalion
tag
válasz
Dalion #59513 üzenetére
Ha valaki tudna írni egy kisebb guide-ot a Throttlestop használatához az nagyon jó lenne, szerintem nem csak nekem, mert azt most kipróbáltam és működik, csak ott egy szórzót lehet megadni egyszerre amin üzemel és nem automatikusan skálázódik a megadott értékekre, mint az RMClock-nál. Vagy ha tudja vki, hogy itt hogyan lehet elérni ugyanazt az eredményt ne tartsa magában
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest