- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
buca84 #67573 üzenetére
(Ismerősömnek NVidiás T510-hez valami 2008-as gyártású 65W tápot adott Alfa, ki is nyiffant két hét után a táp, most épp az enyémmel (természetesen 90W-os) használja a gépet, nem tudom, azóta járt-e már BPesten, hogy kicseréltesse. Én meg már hiába is vinném vissza azt a 320GB-os Hitachi hdd-t, ami kb. 15GByte írásnyit működött (ez nem alfa hibája, ezt kiemelném!). Kicsomagoltam, (eredeti Lenovo, mert nekem csak olyanjaim vannak) UltraBaybe beraktam, T60 bebootol, DD klónozás megindult, 15GB-nál leállt IO hibával, azóta BIOS se látja a HDD-t semmiben))
-
rgeorge
addikt
válasz
buca84 #67573 üzenetére
A FRU alapján az a W700 adaptere, és ThinkWiki szerint nem is való a W520-hoz. Az én adapterem FRU-ja 45N0112 (P/N 45N0111).
ThinkWiki szerint ez az új kerek csatlakozó:
big barrel "advanced" connector
20V coax connector
20 Volt Coax. 7.5mm OD, 5.55mm ID, 0.8mm diameter central pin.
és ez a W700-é, ami Neked is van:
W700 Coax connector
6.0 mm outer, 3.0 mm inner diameter. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz
buca84 #64508 üzenetére
Nekem ilyen van rajta egészen pontosan.
(#64507) Dhampir Vidéki alatt a nem budapestit érted ugye? Elég zavaros a szerviz kalandomnak ez a része is, ugyanis én a budapesti központtal vettem fel a kapcsolatot, de Debrecenből küldték a tagot, aki elszállította tőlem, de állítólag elkerült Budapestre, aztán vissza Debrecenbe.... fene sem tudja, hogy ebből mi az igaz.
(#64506) Tim82 igen Tim, valóban te is ajánlottad, és biztos vagyok benne, hogy nem akartál rosszat. De tényleg minden úgy történt ahogy leírtam. Valóban hajmeresztő, ahogy mondod
(De legalább recovery CD-ket adtak ha már minden mást szétbarmoltak)
-
buca84
őstag
válasz
buca84 #63897 üzenetére
Ma kaptam választ a smartservice-től garancia hosszabbítás ügyben.
3év helyszíniről 4év helyszínire - 29.515 Ft
3év helyszíniről 5év helyszínire - 81.590 FtHa online lehetne hosszabítani, olcsóbban kijönne a dolog...
Ráadásul ezt az ajánlatot mostani árfolyam szerint kaptam... -
kecsawi
senior tag
válasz
buca84 #62855 üzenetére
Garancia hosszabbítások, értelem szerint...
Drive - meghajtó (HDD)
CRU - Ha te szereled be az alkatrészt
NBD - A DELL-nél legendás itthoni kiszállásos javítás, vagy csere (gondolom nem ithoni a honlapmentés)
battery - akkumulátor
( 3-4-5 évre vásárolható kiterjesztés)
Garancia után csak 1-2 évre vásárolható
Bocs a nyersfordításért, hirtelen ennyi -
Gondwana
addikt
válasz
buca84 #62063 üzenetére
Miért, a géphez màr van egy 170W-osod, nem? Akkut bekorlàtozod 30-70%, a 135W-ost meg bevàgod a gép mellé hordozòsnak, ha rajta van az akku, a kisebb töltő nem jàr teljesìtménykorlàtozással. (dokkon màs a helyzet, ràadàsul ha olyan a dokkolò, amin van LPT/rs232, tàpeltűnéskor sìmàn lekapcsol, ha biosban Enable legacy on dock van beàllìtva, 1ébként csak undockol)
-
Gondwana
addikt
válasz
buca84 #62048 üzenetére
A 4337 jò lesz T520-hoz, a hozzàcsomagolt 90W töltő miatt nem ìrjàk a 4magos i7-es gépeket (oda 170W kell, ugye...)
ThinkVantage gomb: régebben ìrtam mindkét registry opciòt, ami a beépìtett és az USB Ultranav funkciòjàt àllìtja bàrmire. ( files\\ keresőszò meg kellene, hogy talàlja)
-
Tim82
félisten
válasz
buca84 #58906 üzenetére
Ha jól olvastam, megcseréli.
Még ezt nézd meg, itt is működik a letöltési link és egy szót sem írnak Fn-Ctrl cseréről.
-
Tim82
félisten
válasz
buca84 #58895 üzenetére
Nem, akkor valamit nagyon benéztem a múltkor, hogy mi is kell neked, elnézést... X61 tablethez van lementve modbios nekem valahol, ha neked X60 tablethez kell, akkor nem tudok segíteni, mert azzal csak tönkretennéd a géped.
Közben meg is néztem (eszembe jutott, hogy a nekem meglévő modbios-okat a biztonság kedvéért feltoltam a mediafire-ra), nincs neked jó, X60 tablethez való modbios-om.
Nem tudom, hogy esetleg innen működik-e a letöltési link (ahogy nézem amúgy, Fn + Ctrl megcserélt verziós változat).
-
Francia91
veterán
-
lapa
veterán
válasz
buca84 #56694 üzenetére
én csak az x200 tabletről tudok nyilatkozni, azon megy az ujjal nyomkodás, de kicsit kézi a kalibrációja meg nem annyira vágja ha forgatod a képernyőt a gombbal. nem néztem utána mert nincs úgy használva, de biztos nem nagy ügy a forgatást megoldani. minden beállítás nélkül (live 10.04) is megy a kézzel tapizás, csak nem oda kattint. nemtom ezzel beljebb vagy-e.
-
Tim82
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
buca84 #34854 üzenetére
Anno én is kérdeztem ezt párszor
Az eredmény sajnos lesújtó...vagy 15" nonwide panelben voltak ips-ek pl T60, vagy 12" wide&non-wide gépeknél, pl x61 tab, x200 tab, 12.5" wide pl x220, jelenleg x230. Más méretben nem. Szóval ha ips-t akarsz új hw-rel akkor 12"-on tudod összehozni. Egy x200 panel cserével elég jó gép, x200 tabokban nem túl erős a cpu, meg sokféle panellal szerelték őket.
-
Borote
addikt
válasz
buca84 #34553 üzenetére
Aprón van (gondolom én) elfogadható áron, de majd a többiek megmondják, hogy megéri-e.
-
audi100td
nagyúr
válasz
buca84 #33206 üzenetére
Egyrészt az anyagiak (58k-ba fájt DVD íróval, WXGA+ kijelzővel, vadiúj eredeti akksival, tipptopp állapotban), másrészt az, hogy a HDD+SSD kivitelezése nem megoldható normálisan az X200/X201-nél, ami azért bosszantó tud lenni. Amúgy még mindig X20x a favorit, majd ha lemegy olyan szintre az ára, jöhet másodlagos gépnek, jelenleg még túl drága, a sok kiegészítő kütyükkel simán benne van 200-220k-ba (X201), AFFS-el 240-250, amiért lassan már IPS-ses X220-at kapni.
Chaser: erről akkor lemaradtam
mindegy, úgy is folyton cserélgeted a T60-akat, talán lesz még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Fotó állvány eladó
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged