- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
Ez a két AC adapter jó lehet egy TP 510-hez?
42T5285 170W
41R0140 utazó töltő -
buca84
őstag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok! Gépcsere előtt állok. Az alábbi három gép a kiszemelt. Otthon lenne használva főleg dokkolón. elementary OS lenne rajta a fő rendszer, virtualbox-ban pedig windows.
- Dell Latitude E6430
- ThinkPad T420
- ThinkPad T520Eddig csak TP gépeim voltak, de kacsintgatok már a Dell irányába is.
A TP-khez van idehaza dokkoló, monitorállvány+dokkolótartó és pár kellék. A Dell-hez semmi.
Dell Latitude E6430-ból a NVS 5200M 1024MB verziót tudnám szerezni. Garancia 2016.11. Ajánlott lenne?
A hűtése jó ennek a gépnek? Volt NV-s TP-m és nagyon melegedett. BIOS-ban ki lehet kapcsolni?Köszi a válaszokat előre is! Érv ellenérv is érdekelne.
-
buca84
őstag
válasz
rgeorge #67576 üzenetére
7.9x5mm, a tűét nem tudom lemérni, nincs tolómérőm.
Úton van egy másik is felém, az így néz ki: [link]
Bár ezek után kicsit ellentmondásos, hogy a képen is más FRU van és a leírásban is. Majd ha megjön kiederül...Max túladok rajta.
Mindegy. Elkezdek gyűjteni arra az FRU-ra amit írtál. Sajna nem mostanában lesz meg, de addig használom mint eddig.
-
buca84
őstag
válasz
soldi3r #67569 üzenetére
Oks, de ha poénkodtok a "nyomorúságomon", legalább egy linket küldhettetek volna...
Amúgy nem hosszabító kellene, mert ami most van adapter, annak olyan a feje mint a T400-as 90Wosé, tehát belül a műanyag fogak nincsenek. Na nekem meg olyan kellene, ami a simát alakítja a műanyagfogassá.
-
buca84
őstag
válasz
Gondwana #67567 üzenetére
Persze, ez tök világos, csak baromi kellemetlen, hogy a 135W-os és a 170W os adapter is lötyög a gépben és ha egy picit megmozdul a kábel máris nem tölt vagy ha akksi sincs benne, akkor meg ki is kapcsol...
Házi barkáccsal kellene megoldani, úgy lenne a legegyszerűbb/leggyorsabb gondolom.
-
buca84
őstag
válasz
Pszihonaranc #64509 üzenetére
Írd meg a smarservices-nek a gondod, a szériát és ők tutira megmondják, hogy kimennek-e vagy sem?
-
buca84
őstag
válasz
Pszihonaranc #64503 üzenetére
Nekem next day businnes garancia van a gépen.
De ha írsz mailt nekik, vagy felhívod őket, segíteni fognak. -
buca84
őstag
válasz
Pszihonaranc #64501 üzenetére
Ha olyan gari van a gépen, akkor kijönnek. Én szombathelyi vagyok. Kijöttek kijelzőt cserélni. Előtte egyeztetések sorozata volt és flottul ment minden.
-
buca84
őstag
válasz
buca84 #63897 üzenetére
Ma kaptam választ a smartservice-től garancia hosszabbítás ügyben.
3év helyszíniről 4év helyszínire - 29.515 Ft
3év helyszíniről 5év helyszínire - 81.590 FtHa online lehetne hosszabítani, olcsóbban kijönne a dolog...
Ráadásul ezt az ajánlatot mostani árfolyam szerint kaptam... -
buca84
őstag
smartservice honnan szerzi be az alaktrészeket? USA vagy UK?
már egy hete várok az alaktrészre és a telefonjukra...ez normális?garanciát csak online lehet hosszabbítani, vagy pl a smartservise-n keresztül is?
-
buca84
őstag
-
buca84
őstag
Ha a smartservice-nél szeretnék gariztatni, akkor a futár az ingyen van, vagy ahogy a honlapjukon szerepel 1.500 Ft oda, 1.500 Ft vissza?
-
buca84
őstag
Az normális, hogy a W520 a dokkolón olyan furán billeg/mozog?
Rendesen csatlakozik minden mindenhez. Akku nélkül főleg ilyen.
Vagy szokjam meg, hogy ez ilyen?Linux (Ubuntu) alatt be lehet olyat állítani, hogy ne töltse fullra az akkut?
-
buca84
őstag
Egy 4337-es dokkoló jó lenne egy W520-hoz egy 170W-os adapterrel?
-
buca84
őstag
A T520 és a W520 alaplapja cserélhető faragás és barkács nélkül egy az egyben a két gép között?
-
buca84
őstag
Erről az oldalról vásárolt már valaki?
-
buca84
őstag
QM procis T520-hoz jó lehet a 4337-es dokkoló?
Lenovo oldalon csak 2 magosat írnak... -
buca84
őstag
T420 1600x900 -as kijelzőjének mi az FRU-ja?
-
buca84
őstag
Lenovo garancia hosszabbítás kb mennyibe fájna?
-
buca84
őstag
Alfa156-tól vennék még garis T420-at, aminek kis kijelző problémája van és gariban cserélnék ezt a hibát (Alfa írta, hogy cserélik).
A kérdés az, hogy szerintetek mi a legegyszerűbb:
- elküldi nekem futárral, majd én vissza a Humansoft-nak vagy a Dunaelektronikának garanciális javításra (amúgy iylenkor mit kell nekik írni? vagy érdemes telefonon egyeztetn velük?)
- megkérek egy Bp-i ismerőst, hogy menjen el Alfa156-hoz és vigye el a valamelyik szervízbe -
buca84
őstag
T420-ba milyen proci tehető bele a gyáriakon kívül, amivel még normálisan üzemel?
Hűtőt kell cserélni?Ezeket a fórumokat hol találom?
-
buca84
őstag
A T430-ban cserélhető a processzor? Ha igen, akkor hol találom, hogy milyeneket lehet bele tenni még?
-
buca84
őstag
Ezt cserélnék garanciában? Külföldi gép. Még van rá egy év garancia.
-
buca84
őstag
Milyen új Lenovo notebookot ajánlanátok általános felhasználásra (net, office, filmek) max 180e Ftig?
Köszi előre is! -
buca84
őstag
X60 tablethez jó az x61 whitelist bios?
-
buca84
őstag
64bites oprendszert tudok telepíteni egy L2400-es procival rendelkező X60 tabletre? 4GB memória van benne.
Fórumokon nem voltak bíztató kommentek. Illetve a systemrecue 64bites verziója se bootolt be rajta. -
buca84
őstag
X60 tablet milyen N-es wifi kártyákkal kompatibilis?
Illetve a DD2-es 800MHz-s memóriát is bele tudom tenni?
-
buca84
őstag
X61 tablethez honnan tudnék moddolt biost leszedni, hogy működjön a sataII?
-
buca84
őstag
X61 tablet normálisan működne 2+1 GB (hynix) memóriával?
Nem lenne semmi probléma? -
buca84
őstag
Valaki használ ubuntut vagy ubuntura épülő OS-t x61 tableten?
Ha igen, akkor minden működik normálisan?Újjal való érintés működik, vagy csak tollal?
-
buca84
őstag
Van egy T400-asom. Vettem bele egy ericsson f3507g kártyát.
A gépen elementary os van (ubuntu 12.04-nek felel meg).
A wifi visszajelző led melletti led nem világít.
Terminálból kiadva az lspci, lsusb nem mutat ericsson eszközt.
Felraktam a modem manager gui-t, de ez se lát eszközt.
Mit baltázhattam el?Bios-ban hol kellene megnézni, hogy be van-e kapcsolva? Ahol néztem a vezetéknélküli kapcsolatok, sőt az összes hálózatos dolog enebled-re volt állítva.
-
buca84
őstag
T400-ban hol találom a 3G kártya helye? SIM előkészítés van az akku alatt.
6476-6WA a típus. -
buca84
őstag
T400-ba milyen 3G kártyát érdemes szerezni, amit esetleg még az ubuntu (elemetary OS) is kezelne?
-
buca84
őstag
90W-os töltőt T400-hoz honnan érdemes beszerezni (ebay vagy inkább apró), illetve milyet érdemes (eredeti, utángyártott) ?
-
buca84
őstag
T400-n linux alatt ki használ WWAN-t?
Könnyű volt beállítani?
Illetve hogy kell bekapcsolni? -
buca84
őstag
Hol tudok szerezni lenovo adapterhez eu to uk átalakítót?
Megyek ki Angliába és ott gondolom nem mindenhol van eu-s konnektor.
Ez pl jó lenne? -
buca84
őstag
Van egy 10"-12"os tokom.
Hátha vki ilyet keres. -
buca84
őstag
válasz
buvartacsko #34852 üzenetére
milyen rendes vagy! de ezért van a fórum, nem? kérdésekre kapj választ, segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest