- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
válasz
donjohnson #113385 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Tegnap akartam telepíteni a W11et. Fura volt,h nem tudja. ABIOSban beállítottam a Secure Boot opciót...na azóta nem látja a rendszer ssd-t. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
Köszönöm szépen!
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
W540esen lehet TPM 2.0-ra frissíteni? Nekem egyelőre nem sikerült
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Rendelt már valaki billentyűt külföldi oldalról?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig keresek Thinkpad T540 / W540 háttérvilágításos magyar billentyűzetet Hátha ti tudtok valaki varázslót akinek lehet
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig W540hez keresek magyar, háttérvilágításos billentyűzetet. Tud valaki segíteni? Kerestem már mindenhol. De semmi. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Digitalpimp #110813 üzenetére
Szia! Itt is az segített. Köszönöm nektek
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Van egy TP T490s gép. Képet nem ad, de billentyű visszajelzések vannak. Pörög is. Windows frissítésre lett hagyva, majd ebéd után ilyen lett. Hogy tudom újraindítani? Tudnátok segíteni?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
W520hoz keresek TP drivert, mert nem tudom kikapcsolni a touchpadot, csak letiltani, néha pedig jól jönne
-
cellpeti
nagyúr
T540P billentyűzet jo lehet az én W540esemhez?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
W540esem van, fent van a TP driver, de mégse tudom letiltani.
-
cellpeti
nagyúr
világítósat vettem, de hogy milyen gyártmány, azt meg nem mondom. és a billzeten sincs rajta sajnos. Full fekete az alja, viszont a nagy gombokná nincs "drótos" rásegítés.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Sikerült szereznem egy T540 billentyűzetet. Igaz 3 billentyű hiányzik róla. Megpróbáltam átrakni, de nem mennek rá a W540 billentyűi. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
sketchifun #106269 üzenetére
Elvileg van
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Ha esetleg van valakinek kidobásra ítélt billentyűzete(T540/W540), akkor keresem az "u", "i" és a numerikus oldalról a "0" gombokat. Köszönöm szépen!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox #106244 üzenetére
Jaaa
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Miért van az,hogy procit cseréltem...i5-4330M-et i7-4800MQ-ra és a Windows10 mégis Core i5-nek látja még, csak az Aida látja az i7est?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Thinkpad W540-hez keresek billentyűzetet. Kit ajánlotok?
-
cellpeti
nagyúr
Kicsit más téma. Olvastam, hogy azért viszonylag sok hőt termel majd au i7-4800MQ- Használ valaki valamiféle hűtőpadot?
-
cellpeti
nagyúr
Habár csak pár hozzászólást olvastam vissza, de én a bővíthetőség pártján vagyok mindenképp.
Lehet valaki vesz egy ilyesmi gépet(legyen az Thinkpad T,W,P széria, vagy Dell XPS) és rájön, hogy esetlegesen kevés neki, az tudja bővíteni a gépét. Nekem tetszik ez a vonal. Aki vékony gépet akar, az úgyse ilyen szériákat néz sztem.Amúgy én most vettem a W540-be i5-2440M helyett egy Core i7-4800MQ-t
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Core i5-2440Met cserélném le Core i7-4800MQra? Nyerek vele annyit. Érdemes?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy W540em. Tegnap még BT-s fejhallgatóval néztem filmet. De most este ez nem megy. Eltűnt a BT-m
Fn+F8-val próbálkoztam, de nem hozza elő, semmi sem történik. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Maradt a HP gépemből 2x4GB DDR3 ramom. Mindkettő Hynix ram, de az egyik 12800(800) a másik 10600(667). Ha 1esével teszem bele mindegyikkel elindul. Ha viszont együtt teszem bele, akkor csak 4GB-ot ismer fel a Windows. Mielőtt azt mondanátok, hogy nem 64bites a Windows...16GB rammal vettem, azt felismerte, az 2x8GB DDR3 Samsung, azok egyformák.Jól gondolom, hogy a lassabb ramot nem számolja?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Lett ma egy W540esem. Bugyuta kérdés, de most olyan, mintha folyamatosan be lenne kapcsolva az FN billentyűm, ezt hogy és hol tudom változtatni?
-
cellpeti
nagyúr
Szia. T460s mennyire lehet eleg CAD, Inventor programokhoz?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Ganz-[HUN] #104590 üzenetére
Hm?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Néztem ki egy T460s modelt, érdemes rá beruházni. Amire nekem kellene, azt mind tudja. Jo proci, hosszú üzemidő...Van valami probléma vele?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
thomasvold #103563 üzenetére
Uhh, akkor lehet mégis "u" - sat kellene. 1.5ora igen karcsú
-
cellpeti
nagyúr
válasz
thomasvold #103554 üzenetére
mennyit bír 1 töltéssel?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Használ valaki T440p-t, i7 procival?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Milyen Thinkpadot ajánlotok használtba 150.000ig?
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Mostanában szeretnék notit venni. T420 vagy T430?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
a TP-k tudják kezelni az 5Ghz-es wifi kártyákat ugye? Tehát nyugodtan kicserélhetem majd?!
-
cellpeti
nagyúr
Thinkpad mellett döntöttem, de sajnos kicsit lejjebb kell adnom a dolgokat. Így már T410 és T510 között gondolkodom. Mindenképp jó lenne az 1600x900as felbontás
-
cellpeti
nagyúr
mennyiért lehet T420ba magyar billentyűzetet zsákmányolni?
-
cellpeti
nagyúr
T420nál mennyibe kerül a magyar bill?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Találtam T420ast elég jó árban Pesten. Olyan kérdésem lenne, hogy mire kell odafigyelni az általános(kijelző, touchpad, akksi, gombok) dolgokon kívűl, mikor megveszem?
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
T420ba lehet kijeklzőt cserélni? 1920x1080ra vagy 1440x900ast?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox #73328 üzenetére
az oldalán
-
cellpeti
nagyúr
Nem zavaró, hogy hátul van a T420nak a töltő csatlakozója?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox #73290 üzenetére
jaaaa...
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
miért ilyen "olcsó" a T420as TP?
Nézegetem 100.000 körül van már, míg a T500asokat adják 80körül, gyengébb hardverrel.
-
cellpeti
nagyúr
nagyon húzok egy T400 fele, de...
-
cellpeti
nagyúr
üdv
T61 a 15" jó gép? alap SW is lenne rajta, de amúgy csak HD film és kép, net, zene. Ahogy nézem most pont nincs alfánál.
-
cellpeti
nagyúr
Ma délután Székesfehérváron ellopták a notimat a kocsi csomagtartójából, ami benne volt még egy hátizsákban is.
Noti + töltő + wireless egér + 1 androidos telefon
6év fényképei..
-
cellpeti
nagyúr
kötötte már valaki össze a TV-t és a notit DP-HDMI kábellel?
-
cellpeti
nagyúr
találtam nagyon fa@a porfogót a billre, de csak angol billre
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Dhampir #63261 üzenetére
nekem semmi nem jött még elő az általatok felsoroltak közül.
CCleaner azonnal indul, nincs lagg, a feladatkezelő is teszi a dolgát szépen.
Mondjuk én filmet nézek, netezek, zenét szinkronizálok telóra, illetve SolidWorks-vel szoktam rajzolgatni. Viszont PowerManager tényleg nincs.
De mondjuk itt mintha írta volna valaki, hogy W7 kompatibilis módban megy.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
elcserélném a T410esemet egy ATI-s T500ra.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ami jó T410s-be az jó a T410be is? Erről lenne szó pontosan.
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
honnan tudok rendelni Displayport - HDMI kábelt ami működik és nem mérik aranyárba?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
most System Update-t indítottam a T410esen, és 3 azaz 3 kemény dolgot tud letölteni? Se akksi progi se semmi más értelmeset nem szed le. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
csak kérdeztem, mert nekem rohadtul bejön a szigetes billentyűzet és sztem jóval könyebb(bár végülis mindegy nekem) gépelni rajta.
-
cellpeti
nagyúr
hülye kérdés, de nem lehet a T410esbe szigetes billt rakni?
-
cellpeti
nagyúr
T410nél grafikailag erősebb a T500/T400?
-
cellpeti
nagyúr
dolgozik itt közületek valaki eGPU-val?
-
cellpeti
nagyúr
új akksit hol lehetne veni a T410be? Illetve egy új akksival mennyi ideig bírná?
-
cellpeti
nagyúr
menyasszonyom feldobta, hogy adjuk el a két notinkat ami most van és vegyünk egy jobbat. Megpróbálom ráfűzni majd egy T430u-ra
-
cellpeti
nagyúr
egyik ismerősöm is használt hűtőpadot. Én csak megemelem a lapost és a meleg levegő kimegy. Nem használtam még én se sose ilyen padot.
-
cellpeti
nagyúr
én úgyanúgy szeretném használni az SSD-t, mint a HDD. Érdemes ilyesmire SSD-t venni, vagy maradjak sztetek a HDDnél?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
FoxiestFox #62553 üzenetére
még megnézem, hogy milyen kell bele és jelentkezem majd. Köszi
-
cellpeti
nagyúr
Milyen BT-t ajánlotok T410esbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest