- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1l9o8n6e
kezdő
köszi. még annyi gondom lenne hogy csak 97 százalékig tölti fel az aksit . újonnan lett vásárolva. persze tudom hogy régi óra, évekig ott állt a dobozában stb. 2szer is próbálkoztam a töltéssel hátha de ugyanugy max 97%.... most próbálom lemeríteni nullára és majd úgy feltölteni . ha az sem segít akkor gondolom akksi problem. vagy update? mert ahogy párosítottam a telóval azonnal updatelte a firmwaret.
-
-
fujifilm1
senior tag
Dr. NX. - nagyon köszi. már régóta keresek hozzá aksit.
De az "Amazfit BIP" alapján nem találtam régebben sem.Mostmár 5 -7 napot bír az aksi.
Van egy régi órám legalább három éves de még mindig bír három hetet - viszont annak nagyon karcos az üvege.Végül ezt választottam az ALI-ról: [link] (From:Italy, érkezés Oct 18. ~ 21USD) mert nem akarok várni, és a postával birkozni....
Esélyes volt még ez a két aksis változat, [link] de az áfa és posta koltségek nem tiszták számomra, - ez lenne az első Ali vásárlásom július óta.
Melyik tutorialt javasoljátok a szerelésre? -
Poki79
tag
Köszi a tippet, régóta foglalkoztat a dolog, ennyi most simán megér
Kiványcsi vagyok rá mennyivel lesznek pontosabbak az edzések. Én csak biciklizek meg teremben edzek, illetve úszok. Utóbbit sajnos sima bippel nem vállaltam be sose. Az edzőtermi edzést is csak a notify-vel tudtam átszerkeszteni (futógéppel mértem magam az órán), nem tudom mennyire pontos adatot számol vissza.
Ha nem válik be, akkor se bukok sokat rajta így. Még egyszer köszönöm az infót -
gyuri2008
veterán
B57% 9:27 PAI> Alacsony do g0 Közepes do 90 do 90 Itt minden, amit tudnod kell a PAI-ról. Kérdések és válaszok Mi vagyok a PAI? A huami-PAI "az egyéni fiziológiai tevékenységek mutatója. Az emberek pulzusszámát, a napi aktivitás intenzitását és az élettani adatokat többdimenziós, dinamikus és átfogó algoritmus segítségével értékelik, hogy elérjék az intuitív PAI értéket. Nem vizsgálják a izolált alapon, így rendszeres és átfogó ismereteket kap a fizikai állapotáról. A szokásos tevékenységek vagy bizonyos intenzitással járó gyakorlatok PAL-t fognak keresni. kapcsolódó halál és megnövekedett élettartam. * HUNT Fitness Study: Ez a HUNT tanulmány alprojektje, Ulrik Wisloff professzor vezetésével, a Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem Orvostudományi és Egészségtudományi Karán. A HUNT tanulmányt több mint 35 években, több mint 230 000 résztvevővel. További információ> HUAWEI
-
D1L1ZS
őstag
Értem, köszönöm a gyors választ.
Én még annó eustock.eu-ról rendeltem, amikor még lehetett onnan magánszemélyként vásárolni, valszeg akkor az még első szériás darab volt...
Szerintem ma meg is rendelem a Bip S-t!
SZERK:
Kérdésem, hogy vajon a Bip-et el kell-e. illetve el tudom e távolítani a Mi Fit appból?
-
Közben törtem a kobakom és igazatok van , nem a bip-et indítottam long pressel hanem egy másik "okosórát" a bipnél ami célra vezetett hogy addig próbálkoztam a párosításal míg össze nem jött, ebben segítség volt az amazfit aex is amikor kézzel kellett beírni a hitelesítő kulcsot .
Viktor0610
Csinál az valamit az unofficial amazfit appnál , hosszú gombnyomásra be lehet állítani hogy a google segédet vagy a hangerőszabályzót , némítást bírja működésre(sajnos hangerőt nem lehet nővelni vele ). -
-
Pinty0
friss újonc
Kedves SztiviVander!
Próbáltam. Az Amazfit nem tudja párosítani az órát. Látja, de ha rányomok a párosításra, akkor kiírja, hogy állítsa vissza az órát, próbálkozzon újra.
Fura, mert kereséskor azt írja, egy korábban párosított órát találtam. Pedig most raktam fel először az Amazfitet. Nincs ötleted mi lehet a baj?
Köszönöm
Pinty0 -
-
SzaboZE
addikt
Elgondolkodtatott, amit írtál, mert amikor én vettem (2017 ősz), akkor még e-ink kijelzővel reklámozták. Elképzelhető, hogy menet közben változtattak ezen? https://mobilesyrup.com/2018/05/26/amazefit-bip-pebble-smartwatch/
-
sepyi
aktív tag
Igazad van. Viszont ebben az ársávban a gps hiánya okozta ezt a hiányt. Viszont ebben az órában van. Semmi akadálya nem lenne, hogy kijelezze a sebességet. Viszont akkor ki venné meg a méregdrága Garmin órákat? Ez viszont már off. El is búcsúzom. Várok még pár évet, míg leér az én szintemre a technika. Addig marad az öt éves lg l70 erre a célra.
-
jopika
tag
-
törölt tag
A te mérésed miatt próbálgattam újra és újra, hátha, de soha nem sikerült a valósághoz hasonlót mérnem. A net meg tele van az enyémhez hasonló tapasztalattal. Lehet, hogy bizonyos szériák jobbak voltak a többinél.
HKorn:
Én is kipróbáltam az irodában ismét, 71->72. Ha felállok és megyek az órával a kezemen, akkor felmegy 90-re, de ha otthagyom és utána veszem fel, akkor marad. -
Napfénysüti
nagyúr
Én bringázáshoz egy Garmin Edge 510-est használok, párszor azzal hasonlítottam össze a Bip méréseit. Egyébként nem is tévedett vészesen sokat (se távban se pulzusnál).
Ha ligtosan nyomja az ember elég lehet a Bip de én is azt mondom ha valaki komolyabban sportol akkor megfontolandó egy céleszköz beszerzése. -
gyemipapa
senior tag
Itt nem családtagról van szó, ne csúsztassunk...
Én eleve ELŐBB fórumokon tájékozódtam, vagyis előtte regisztráltam, és csak utána vettem meg az órát, nem vaktában. És arra reagáltam, hogy nem kell csodálkozni, ha egy hülyén feltett kérdést poénra vesz valaki. De nyilván nem mindenkinek van humorérzéke. -
szebe
addikt
Kb. egy hónappal ezelőtti MA cikkben Health Watch-ként jelenik meg, hasonló specifikációkkal, bár a cikkben említett verzió EKG képes.
Egyelőre nem látom, ez miért lenne jobb, mint a sima.
-
KPistike
aktív tag
+2 - Lányom is leveszi tisztálkodáskor az órát
Szerk.: Sőt, telefonokat is, melyek IP68 (egyik még MIL-STD-810G) minősítésűek, óvjuk a nedvességtől és portól. Elhisszük, amit sugallanak a minősítések, de mégis ...
szebe: Nem irányelv, amit művelünk, csak így teszünk. Próbáld ki, esetleg váltogatva - egyik zuhany esetében leveszed, másiknál Saját meggyőződésed szerint Magadon hagyod. Jobban nem tudnám elmondani, gépelt szavak nem értethetnék meg Veled, mi miért vesszük le.
-
dragonfx
veterán
na siker.
felraktam mi bandage.t beállitottam mi fittől függelen üködjön.
de a számnlapcseréhez ir valami incializálást.de azt hol kell?
letöltötettem 3 bint file.t átraktam a mappába a wf nevűbe ott van alul feltöltés de rámegyek a nevét dobja csak ki változtatni de nem történik semmi.
??? -
törölt tag
Hú baszki, újra megnéztem az összefoglalót. Vicces, hogy még mindig az van a pulzusmérésnél, hogy meglepően pontos, mint ha csak egyedi probléma lenne, hogy az óra egyáltalan nem képes pulzust mérni, és fake adatokat generál, ami a populáció egy bizonyos szazalékánál viszonylag közel áll a valóshoz mozgásnál. Az újakat nem kellene hülyíteni, érdekes módon a trackelés instabilitása, pontatlansága sincs említve.
-
Fall-N
veterán
Ha a párosítást megszünteti az ember Mi Fitben, akkor törli a Mi accountból az órát és magától csinál egy FR-t. Itthon tesztelve. Utána nem kell az órán semmit sem csinálni.
Szóval ugyanazt csinálja, mintha a factory resetre nyomna az órán.
Arra viszont vigyázni kell, hogy kell internet kapcsolat, hogy a telefonon a Mi Fitből törölje az órát. Anélkül nem engedi a párosítást törölni!
-
Már ha mi accounttal használta.
Ha nem akkor mi a helyzet?(Vélhetően erre lenne jó a factory reset? Nem javaslat, inkább kérdés. Telefonoknál ugye tudom mit jelent, itt még nem, de logikusan csinál egy gyári visszaállítás, minekutána majd párosítani lehet egy új eszközzel. Esetleg erről van tapasztalat? Mintha a linkelt hsz ezt tartalmazná.)
-
gyemipapa
senior tag
Nem is viccnek, hanem humoros megjegyzésnek szántam, magas labda, írtam is, hogy "ezt nem lehetett kihagyni". Semmi bántó szándék nem volt benne, az érintett sem "reklamált", de úgy tűnik, vannak, akik be vannak savanyodva, ... sajnálom.
Azt továbbra sem értem, miért mások minősítenek egy nem nekik címzett ,egyáltalán nem rosszindulatú megjegyzést... -
snooze
veterán
Igen lehet,de csak az amazfit bip&cor wf-böl letöltöttek rakja oda,mást nem!
Pontosan ezért kellene annak az appnak a fejlesztöével kommunikálni,hogy csináljon egy magyar mappát is,oda fel lehetne töltetni az itt készülteket is,volt is egy jelentkezö,de elörejutás semmi..sajnos nem tudok angolul,igy én ezt nem tudom megcsináltatni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya