- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
válasz
gyemipapa #10732 üzenetére
En nappal is kikapcsolom, hatha tovabb birja.
Amugy viccet felreteve, en sem ertem az ejszakai kikapcsolast egy ilyen kis eszkoznel, de nem vagyunk egyformak. ELFOGADOM, hogy valaki igen, annak ellenere, hogy nem ERTEM. Lattam mar embert aki kenyerrel ette a dinnyet ...
-
powerwade
senior tag
Haldoklik az akksi.
-
powerwade
senior tag
Lásd összefoglaló: Ékezetes bold font. Próbálgass
-
powerwade
senior tag
válasz
noezmegmi #10152 üzenetére
A letolto ikonra kattintva tolti le a telefonra-gepre az adott verzioju apk-t.
dragonfx: A tcx export meg az edzes adatait tartalmazza, amit utana feltolthetsz a szamodra szimpatikus oldalra, hogy ott tovabb elemezd, vagy elteszed emlekbe a tobb szaz korabbi edzes file melle, hogy amikor oreg leszel es iszonyu tapasztalt, nosztalgiazhass, hogy regen 4:30 km/perces tempoval futottad le az 5 km-t egy borus oszi reggelen. A kaloria szamlalas mindig vicc, inkabb becsles mint hasznalhato info. Minden program maskepp szamolja, van par modszer. De tokmindegy, mert pontosan lehetetlen kiszamolni.
-
powerwade
senior tag
válasz
noezmegmi #10144 üzenetére
Leszeded meg1x a Telegram csatornajukrol.
-
powerwade
senior tag
Megerkezett a moddolt Mi Fit 4.0.0 is.
-
powerwade
senior tag
Hátha érdekel valakit, de a napokban leveleztem a Notify&Fitness fejlesztőjével, és a közös munka eredményét ma kaptam kézhez, egy teszt verziót az appból, ami támogatja az edzések Runalyze -be importálását kézzel vagy automatikusan. Még pár napig nyúzom aztán küldöm neki a visszajelzést, remélem küldi a frissítést Playen keresztül
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest