- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
őstag
válasz
littlebuddha #14509 üzenetére
Innen vettem a Bip U Pro-t idén (4 hónapja), semmi gond nem volt sem az üzlet lebonyolításával sem az órával.
-
kpityu2
őstag
válasz
littlebuddha #14509 üzenetére
Rendes elérhetősége van, címmel,cégjegyzékszámmaal, adószámal, telefonszámmal, alul meg a banki és árukereső appok logói. Szóval rendesen összerakott korrekt webshopnak tűnik, ami adott esetben utolérhető. Mondjuk az akció már hónapok óta lejárt. Én megkockáztatnám.
-
Dr.NX
addikt
válasz
littlebuddha #12265 üzenetére
És ha nem sikerül?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
littlebuddha #12262 üzenetére
Az időt 4 részre osztja. Órák tizes, egyes, percek tizes, egyes. Kell tíz kép a tizeseknek, 10 az egyeseknek. Add meg a 10 képet és megcsinálom, ha gondolod.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
littlebuddha #12262 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz
littlebuddha #12241 üzenetére
Hogyne lenne. Az E-ink kijelző csak akkor fogyaszt, amikor frissíteni kell a képet. A statikus kép önmagában nem igényel energiát! Tehát minél ritkábban frissül a kép, annál kevesebb a fogyasztás!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Múltkor felraktam egy mutatós óralapot(a mifitből letöltöttet) és azt hittem beszart az aksi benne(1 éves elmúlt). 8 napot ment egy töltéssel, míg előtte kb 30 napot is. Kicserélve az egyik gyárira megint hozza a kb 30 napot. Szóval van.
Más
Asszonynak vettem egy Amazfit GTR 42mm fehér okosórát és ha azon nincs bekapcsolva az AOD, akkor kb 35 napot elmegy. Nem rossz.AOD-val viszont 4 nap.
-
DaDa
senior tag
válasz
Igen, ahogy előttem is írták, ráadásul nagyon nagy különbség. Nem érdemes másodperces wf-et használni.
-
rjg
őstag
válasz
Igen. A mp-es óralapok többet fogyasztanak.
-
válasz
littlebuddha #12235 üzenetére
A MiBandage-ban beállítottam, hogy ha 3-szor nyomom a gombját törölje a telefonon az értesítéseket. Igaz ez mindent töröl.
Elolvasod és törlöd. -
DaDa
senior tag
válasz
littlebuddha #12233 üzenetére
Tudtommal ezt egy programmal sem lehet. Sem a mi fittel sem egyik 3rd appal sem. Ez egy védelmi funkció valószínűleg. Néha engem is dühít de sokszor direkt hagyom az órámon az értesítést, hogy ne feledjek el valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!