Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Igen, megérné, ha adná olcsón (60 dolcsi alatt).
De, nem adja. Itthon 20E körül (felett) találtam, amikor kerestem. Van más kínainál EUs raktárból, de ott már annyival drágább, hogy akkor inkább itthon vettem volna, természetesen. De, most mán mindegy, egyelőre marad a Verge Lite...
1 hét használatnál 77%-on van az akksi, ami nem rossz. Igaz, sportra nem használom...
-
RpPRO
őstag
Alvásfigyelésre pontatlan, ez tuti. Azt találtam viccesnek, hogy az asztalon figyel az óra x időt (tegnap ez nálam 5 óra volt) és arra az időszakra is szépen jelölte, hogy mikor volt deep sleep, light sleep. Ehhh.
Pulzusszámot viszont nagyjából pontosan mutatja, persze ez függ a hőmérséklettől is.
-
Upo
addikt
Most hogy így belegondoltam, már több mint 1 éves, sehol nem lett volna rá garancia. Eszembe jutott, hogy tavaly 11.11-ben vagy BF-ben volt 29.9$ az óra, és akkor az enyém már megvolt. Gondolatban sem volt még az itthoni forgalmazás, nem tudtam volna itthon venni, és angol verzió sem létezett. Ez is kínai, csak mod firmware segítségével hardver azonosító átírással lett angol. De most is működik, letisztítom a régi ragasztót a kijelző hátuljáról (áttetsző rugalmas ragasztó, nem is kétoldalas ahogy gondoltam), azután visszaragasztom.
-
dugesz77
őstag
Kíváncsi leszek akkor. A gyári szilikont nem bírta a kezem(még várok hozzá egy itt ajánlott szilikon azért) lehet elébe megyek a dolgoknak és kimosom már most. Eddig egy saját átalakított nato szíjat használtam hozzá azzal nem volt gondom.
-
Moddoltban van ilyen opció, magyarul írja, hívó fél adatainak kijelzése.
Moddolt kell hozzá, de semmilyen hátránya nincs. Legfeljebb annyi, hogy neked kell frissítened, nem Playről frissül.
A telefont sem kell angolra állítani.
Ha viszont Playes MiFit-et használsz, akkor kell az angol nyelvű telefon.
Én moddoltat használok, magyarra van állítva a telefon, van ilyen opcióm és működik is. -
Grisa bácsi
kezdő
Amazfit Mastert használok Mifit nélkül és így is működik, ahogy leírtad. Az alvást az óra rögzíti, de a Mifit csak az esti alvást jegyzi, a Master minden szinkronizáláskor frissíti az alvást is, bármikor alszol. Ez volt az egyik ok, ami miatt elhagytam a Mifitet. Notify, Bandage nem tudom, hogyan kezeli.
-
vince
őstag
A fővárosban biztosan találsz olyan fórumtársat, akinél meg tudod nézni. Lehet, hogy a lurdyban most nyílt mi store-ban is kint van, nem tudom. Ha Fehérváron vagy Veszprémben jársz, én is meg tudom mutatni az enyémet
Beltérben, ha van némi fény, olvasható a kijelző. Az automatikus háttérvilágítás kikapcsolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fedora Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hyundai, Kia topik
- eBay
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest