- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Nekem most megint azt játszotta, hogy csak 99%-ig töltött fel, akármit próbáltam: lehúztam, vissza, stb...
-
Kbali
nagyúr
válasz
fujifilm1 #14172 üzenetére
Érdekes ez az akksi téma. Nálam egyszer volt valami extra merülés a 3 év alatt, mióta megvan. Amit játszik viszont, hogy az uccsó 5 töltés az már majd' két napig tartott és egyszerre sosem tudta 100%-ig feltölteni magát, csak 99%-ig. Volt, hogy kétszer is le kellett húznom, visszaraknom a töltőt, hogy felmenjen 100-ig. Amúgy általában 10% alatt rakom töltőre. Az előző töltésnél asszem 50 napot bírt ki (8%-nál tettem töltőre). Folyamatosan be van kapcsolva az értesítés, pulzus 5 percenként, megy az aktivitás követés. GPS-es edzéskör most nem volt. Szóval nagyon csábít az Apple watch, de azt naponta, max 2 naponta tölteni kell. De addig biztosan nem lesz másik, amíg ez meg nem adja magát. Szíj még a gyári, egy utángyártottat már elhasználtam, nem igazán jött be.
-
Kbali
nagyúr
válasz
petrosilov #14168 üzenetére
Erre az attól függ lehet a válasz
Ha nekem kellene most választani, akkor lehet, hogyy egy komolyabbat néznék. De maradnék Amazfit vonalon (esetleg Honor).
Az enyém is 3 éves, viszonylag nehezen veszi fel a teljes töltöttséget, de most épp 24% 38 napnál járok (főleg üzenetek és napi lépésszámlálás). -
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
A korábban írt extra merülés most épp elmúlt, 40 nap alatt ment le 10%-ra értesítések, némi GPS-es bringázás, sétakövetés mellett. Kíváncsi vagyok, meddig marad.
-
Kbali
nagyúr
válasz
kárátékutyá #13938 üzenetére
Én is szinte kezdetektől iPhone-nal használom, általában jól működik,de nem 100%, csak kb. 90. De nekem ez még elfogadható szint.
-
Kbali
nagyúr
válasz
beach head #13915 üzenetére
Az órára le is töltődik az a-gps adatbázis? Merthogy nem a telefonról veszi a gps jelet. Ún. hidegindítás, amikor minden segédadat nélkül kell elindulnia, biza tarthat eddig.
-
Kbali
nagyúr
Bő két éves a BIP-em, most kezdi el azt játszani, hogy elsőre nem tölt fel csak 99%-ig. Igaz, 7%-on tudtam töltőre rakni 42 nap használat után (főleg üzenetek, de volt néhány GPS-es gyaloglás, bringa, sok normál lépésszámlálás, pulzus 5 percenként).
Viszont iOS alatt nem működik az alvásmonitorom. Annyira nem izgat, de pont most volt 2-3 olyan alkalom, amikor kipróbáltam volna, engedélezve is volt, de nem tudott adatot elemezni. -
Kbali
nagyúr
Most nekem is eljátszotta már, így 2 év után, hogy töltőre rakva megállt 99%-on a töltés, majd baromi lassan elérte a 100-at. Felvettem és kb. 2 óra alatt lement 98%-ra.
Viszont előtte 4x napja volt töltve úgy, hogy hagytam 9%-ig merülni.
Naponta lépésszámlálás, üzenetek, néha GPS-es gyaloglás és így bír ennyit. -
Kbali
nagyúr
válasz
oroszkrisz #12521 üzenetére
Én anno a Lumia820-ammal jártam úgy a második garanciális kijelzőcsere után, hogy az érdekes módon nagyon hamar összekarcolódott, míg a korábbiakon fólia nélkül sem volt karc. Nem volt az óra közelében homok vagy finom por? Az oda tud verni neki rendesen.
-
Kbali
nagyúr
válasz
PubliCat #10985 üzenetére
A gyári,órán lévő WF-ek között is van egy-két minimál - azokat nézted?
Ha rendszeresen frissítve van az A-GPS, akkor jó rálátásnál nálam 10-20 mp a GPS jelfogás. COld startnál vagy árnyékolásnál egy bármilyen GPS készülék percekig keresi a jelet, szerintem ez nem hiba. -
Kbali
nagyúr
válasz
SimonJanos #10969 üzenetére
Mármint észreveszi, hogy bringázol? Miből? Autózás, motorozás nem veri át?
-
Kbali
nagyúr
válasz
SimonJanos #10966 üzenetére
1. Napfényben látszik csak igazán jól
2. Bringàzást tudsz indítani az óráról
3. Görkorcsolyát nem ismeri -
Kbali
nagyúr
válasz
internetezoo #10907 üzenetére
Amilyen a nyilvántartása a postának, simán lehet ilyen fázis a nyomkövetésben
-
Kbali
nagyúr
Szervizbe kellett adnom a telefonom (iPhone SE), a cserébe kapott 5S-re mentésből visszatöltöttem a MiFit-et, de sem belépni, sem újraregisztrálni nem tudok. App-ot is töröltem már, ill. telepítettem újra, de semmi. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest