Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyca
senior tag
válasz
szumoo@gmail #12695 üzenetére
Az tény, hogy olvashatóbb, nekem ezekben a fehér alapú wf-ekkel csak az a bajom, hogy nem olvadnak bele az óra keretébe.
amtibacsi : nem olyan nehéz az inverz wf legyártása, mert szerencsére össze lehet lopkodni más wf-ből mind a két féle színárnyalatból az időjárás ikonokat és a számokat is.
-
Tyca
senior tag
válasz
rothfb #11090 üzenetére
Az enyém is szétesett. Használtan vettem, az előző tulaj nem tudom, hogy használta-e vízbe, én soha. Az enyémnél arra tippelek, hogy kapott pár ütést és az tett be neki. Párszor hozzávertem a kezemen ehhez-ahhoz, pl. ajtó sarkához, egyszer a fiam hajította le a parkettára. Rápattintottam egy védőtokot, az most összetartja, amíg megjön a ragasztó kínából
-
Tyca
senior tag
-
Tyca
senior tag
En ezt a kesest nem erzekelem N&F-szel, mert a telo 0-24-ben le van nalam nemitva. Viszont itt jon be a mibandage egyetlen elonye, hogy az tud olyat, hogy ha elveszik a kapcsolat az oraval, akkor leveszi a nemitast a telorol. Tudja ezt az amazfit tools?
-
Tyca
senior tag
Notify & Fitness-ben van olyan opció, hogy jelezze az órán, ha a teló feltöltődött? Nem találom sehol. Anno a miband2-n valamelyik 3rd party app tudott ilyet...
-
-
Tyca
senior tag
-
Tyca
senior tag
válasz
PACSA75 #10248 üzenetére
Nekem most frissitette a mifit az ora fw-et 1.1.5.24-re, de tovabbra is siman feltolja a N&F a watcfaceket. Viszont a magyar ekezetes betukkel szivok. Kizarolag az itt belinkelt moddolt mifit appal jelennek meg jol, de nekem N&F-szel kellene. Van valakinek tippje erre?
-
Tyca
senior tag
Nálam nem pont olyan a kép, mint nálad: [kép]
Az a 16/13 fok az mintha a napi min/max hőmérséklet lenne, ami a json-ban "Today" tagnév alatt fut, nálad a "Current" van kirakva a főképernyőre. De az meg olyan, mintha nem lenne rajta az időjárás képernyődön. Lehet, hogy ez időjárás szolgáltató függő? Én Amazfit Notify-vel használom az órát és ott az openweathermap.org a szolgáltató
-
Tyca
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest