- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
shifty! #10351 üzenetére
Hát ez így se jó
Pedig mikor csatlakozik mutat azért mást is az óra (egy felfele haladó nyilat)
Még arra gondolok, h a teló amihez csatlakoztatnám már őskövület (redmi note 2, ez enyém a szervizbe). Ha egyszer sikerülne kicserélni a képernyőjét a telómnak és visszakapom megpróbálom majd azzal, addig marad a band 3
köszi -
gyemipapa
senior tag
válasz
shifty! #10043 üzenetére
20 ezer alatt nem vár el az ember orvosi műszer pontosságot. Ezerszer kitárgyalt dolog, hogy sportoláshoz pulzusmérésre csak a mellkaspánt megbízható igazán, nyugalmi pulzust meg csak a hipochonderek méricskélnek rendszeresen, nyilván az EKG is inkább csak tájékoztató jellegű, nem helyettesíti (de nem is feladata) az orvosi EKG-t, és kardiológiai vizsgálatokat.
Ja, és úszni nyilván ebben sem célszerű, ahogy e téren a BIP sem igazán megbízható.
Amúgy ITT egy elég részletes, több mint egy órás videó róla. -
Jorgos01
tag
válasz
shifty! #8424 üzenetére
Én a kezdetektől fehér hátterű számlapokat használok, mert azokat én sokkal jobban látom.
Ezért is kértem Terminátor-t, hogy csináljon belőlük inverz verziót is, amit ezúton is köszönök neki, hogy megtette.
Fogyasztásban így is bírja, nincs kihatása annak, hogy fehér vagy fekete a háttér.
Ezért is csodálkozom, hogy a fellelhető számlapok kb. 80 % fekete hátterű. -
válasz
shifty! #8420 üzenetére
Ahogy mgTerminator írta, más elven működik ez a kijelző - transzreflektív.
Én "néha" buherálom (mármint óratémákat cserélek), jellemzően fehér téma van rajta, és 12 napos üzemidőnél vagyok, ami mellé még 52%-os a töltöttségi szint.
Így úgy gondolom, hogy két hét simán megvan/lesz. Aztán hogy ez ±2 napot jelent, hát nemt'om. Szerintem belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest