- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella80_
tag
1 hete megvan az okosórám, viszont pár dolgot egyszerűen nem tudok beállítani, igy szeretném ha segítenétek benne. Mi fit ill. amazfit notify applikációval használom. be van állítva az applikációban, ha bármilyen értesítés érkezik, jelezze az óra. Viszont a telefonomon nem tudom elolvasni, csak azt írja ki angolul, hogy üzenetem érkezett nézem meg a telefonon, vagy nem is lehetséges elolvasnom az órán? A Bluetooth kapcsolat nagyon hamar megszakad, amint eltávolodok a telefontól. (Xiaomi mi band 2 illetve honor band 4 óráim vannak azok nem veszítik el a kapcsolatot, de az amazfit állandóan) vagy nagyon kicsi a hatótávolsága? Hívófél nevét ki tudja jelezni az óra? ha igen hol kell beállítani.
-
Bella80_
tag
válasz
SamiCsillag #8715 üzenetére
Köszi megnéztem, de az már be volt állitva mégsem frissül soha az időjárás kijelzés. A hivó fél nevének kijelzését be lehet állítani?
-
Bella80_
tag
válasz
internetezoo #8713 üzenetére
Mi Fit: időjárás beállitása? hol találom meg, mert nem láttom? Köszi előre is a választ. Még az kimaradt, hogy a hivófél nevét be lehet állitani, hogy kijelezze vagy sem?
-
Bella80_
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, pár napja van meg az amazfit bip okosórám. Letöltöttem hozzá óratémát, viszont a hőmérséklet kijelzés soha nem változik, illetve a ikonja se, jelenleg süt a nap, pedig este van és esik... hogyan és mit kell beállitani, hogy az éppen aktuális hőmérsékletet lássam. Mi fit app van letöltve azzal is van szinkronizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest