- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Átállítottam az órát olaszra a betűk miatt. Igaz hogy most jól jelennek meg az üzenetek, deaz egész nyelv olasz. Hogy lehet visszaállítani angolra vagy németre? Egyszerűen írja le valaki. Köszönöm. (A notify szerint olasz szoft verzio van rajta)
-
sepyi
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Azt hiszem a dolog el is dőlt. Már meg is rendeltem.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Mivel csak ezért az egy fukcióért szeretném megvenni az órát kérem hogy erősítsetek meg benne hogy működik az aktuális sebesség kijelzés. Az mindegy hogy melyik menüpontba, de hogy működik. Köszönöm.
-
sepyi
aktív tag
Igazad van. Viszont ebben az ársávban a gps hiánya okozta ezt a hiányt. Viszont ebben az órában van. Semmi akadálya nem lenne, hogy kijelezze a sebességet. Viszont akkor ki venné meg a méregdrága Garmin órákat? Ez viszont már off. El is búcsúzom. Várok még pár évet, míg leér az én szintemre a technika. Addig marad az öt éves lg l70 erre a célra.
-
sepyi
aktív tag
válasz
SzaboZE #12136 üzenetére
Köszönöm. Erre eddig telefont használtam. Pont azért, mert a gps pontosabb a km óránál és a megfelelő alkalmazásba menteni is tudja az adatokat. Gondoltam egy fitness óra kiválthatja a telefont, ami már kétszer landolt az aszfalton. De még nem tart itt a technika, vagy csak nincs rá igény. Mindenesetre mégegyszer köszi a választ.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Elnézést a kérdésért, de nem szeretnék akár feleslegesen 12 ezer hozzászólást elolvasni. Szeretnék egy okosórát vásárolni. A kritérium hogy kerékpározás közben lássam az aktuális sebességemet és pulzusszámomat. Képes erre ez az óra? Tehát nem arra van szükségem hogy utólag lássam az adatokat, hanem hogy az óra tekerés közben mutassa a sebességet. Köszönöm ha valaki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest