- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
Aksomatic #6773 üzenetére
Üdv!
Nekem a Play-ről letöltött ingyenes Mi Fit van, és ahogy a böngészőt nyitottam, nálam is most történt e frissítés. Ha jól emlékszem, ez a frissítés annyit tesz, hogy a műholdak helyzetét frissíti, így gyorsabban pozicionálja be magát, amikor szükség van GPS-re, aktuális helyzetünkre. Egy szóval: szerintem nem okoz gondot, inkább segít
Szerk.: Fentiek ellenére fenntartom a jogot, hogy tévedek, és majd kijavít Valaki
-
Mike76
tag
válasz
Aksomatic #6096 üzenetére
Annyi időm biztosan nem lesz mostanában, hogy részletesen írjak róla. Egyébként ahogy detroitrw is írta, ha megnyitsz egy számlapot a szerkesztőben, akkor nem olyan nehéz ráérezni a logikájára.
Egy kis plusz segítség (talán nincs benne az összefoglalóban): Amazfit Bip Watchface Reference -
válasz
Aksomatic #6096 üzenetére
Az osszefoglaloba benne vannak a face szerkeszto alkalmazasok
Az egeszbe csak annyit kell felfogni, hogy minden amit latsz a szamok, abrak ... mind kulonallo kep, es ezeket a kepeket oda rakod ahova akarod.Ehhez nem kell tutorial, ha megnyitod szerkesztovel a json fajlt s ha nem latod az osszefuggeseket akkor hiaba lenne tutorial
Indulj el vele s ha elakadtal kerdezz
-
trobi28
addikt
válasz
Aksomatic #5791 üzenetére
Én kipróbáltam az összeset szerintem, ráadásul mindegyiket megvásároltam, amely megvásárolható volt a teljes funkciók használhatósága érdekében
. Mindegyiknél kellett valamilyen kompromisszumot kötni, vagy nem működött 100 % megbízhatósággal
A Amazfit Master -t használom pár napja, eddig hibátlan
Átjönnek az értesítések, egyszerűen átlátható, beállítható, szóval nekem ez jött be
Nem biztos hogy neked ez lesz a megfelelő app, próbálj ki mást is, a legtöbbe van ingyenes verzió korlátozott funkciókkal. -
-
Aksomatic
senior tag
-
wayne1
senior tag
válasz
Aksomatic #5590 üzenetére
Ugyanaz mint ami a Mi Band-hoz volt. Testreszabhatóak az app értesítések, az ébresztő , az óra gombjának funkciója, a pulzusmérés. Szóval sokkal több mindent be tudok állítani mint a MiFit-ben. Nem kifejezetten olcsó, de már a Mi Band-emnél megszoktam azt hogy sok mindent be tudok állítani vele.
-
-
trobi28
addikt
válasz
Aksomatic #5582 üzenetére
A legfrissebb play -es Mi Fitt magyar nyelven használva nem tudja kijelezni a hívó nevét. Vagy felteszed a moddoltat, vagy angolra állítod a készüléked és akkor megy az is. Nekem nem jelzi ki minden app értesítését A Mi Fit, ezért használok pluszba egy másik appot, pl. jó erre a Tools is
Ezekben az appkoban van még egy csomó plusz funkció, például a gombhoz rendelhetsz műveletet, zenevezérlés, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest