- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz
BalanceR #12386 üzenetére
Futáskor, biciklizéskor és nyugalomban úgy tűnik, hogy jól mér, de a szobabiciklizést nem állhatja. Elég szoros, hiszen mágneses fém szíjjal viselem, nem user error az biztos. Lehet, hogy ha nem észlel általa ismert "aktivitást", akkor nem hajlandó pulzust mérni. Bár az óráról a status menüpont alól kézileg indítva kutyakötelessége lenne mérni.
-
DaDa
senior tag
válasz
BalanceR #12350 üzenetére
Nekem már hónapok óta fent van. Semennyivel nem merül jobban és ugyan olyan stabil mint a gyári. Én is Bandage-el használom de nekem fent van mellette a modolt mi fit is (hogy ne frissítse csak az agps miatt) . De anélkül is megy tökéletesen. Én poweramppal vagy a huawei gyári zene lejatszójával használom a zene vezérlést. Mindkettőt tökéletesen vezérli. Kamera vezérlő nincs benne de nem is néztem, hogy van-e frissített sw mert ez tökéletes. Amúgy kamera vezérlést nem lehet bandage gomb vezerléséhez hozzá adni?
Szerk. : néztem és van benne fénykép készítés lehetőség, ez valószínű a videót is indítja.
-
danee992
tag
válasz
BalanceR #11997 üzenetére
Itt a flashelni való motyó.
Itt pedig a részletes angol leírás, hogy melyik appal hogyan kell flashelni.Nem, még nem csináltam meg, de nagyon felkeltette az érdeklődésem
-
DaDa
senior tag
válasz
BalanceR #10913 üzenetére
Nem, mert az új mi fittel jön az új Fw, tehát ha le van tiltva a play frissítés, akkor az fw sem fog frissüllni. Nekem kb 2 hónapja le van tiltva és azóta fw sem frissült. Azért tiltottam mert állandóan frissítette a font-ot és nem maradt meg a bold. Felraktam egy stabil verziót (3.6.0) és play off.
-
válasz
BalanceR #10889 üzenetére
-Összeakad valamivel? (Mi Fit / MiBandage...)
mifit-et használok csak azzal semmi baj nincs (de ha összeakadna is visszarakod a gyárit vagy amelyiket akarod)-Mit tartalmaz az FW? (Ha flashelem, elveszik a mostani fontkészletem, vagy bármi)
külön fw, res, ft tartozik hozzá-Stabil? Vettél észre bármilyen anomáliát?
már a 0.3 -as verziót is használtam azzal se volt anomália-A gyári MiFit nem akarja majd updatelni ezt az FW-t az eredetire?
ez is ugyan úgy működik mint bármi más fw, tehát ha a mifit-be frissebb van akkor befrissíti, tehát vagy ki kell herélni, vagy régebbi ("szignózott") verziót kell használniJa még azt elfelejtettem, hogy a mod képes arra, hogy az órán tudd állítani az ébresztés idejét
-
bexinho23
őstag
válasz
BalanceR #8894 üzenetére
Sosem értettem, miért lép vissza bizonyos dolgokban egy gyártó az előző modelljéhez képest. Ráadásul árban jelentősen magasabbra pozícionálva az új terméket.
-A képernyő mérettel és vele együtt a csökkentett felbontással még meg is barátkoznék. Ugyanis véleményem szerint a jelenlegi kijelzőn nem túl szép a megjelenített adat, s így talán kontúrosabbnak fog tűnni a szemnek a kisebb kijelzőn.
-NFC-nek örülök, de ha OTP Simple-lel nem használható, akkor nem ér semmit számomra.
-A 100%-os vízállóság nem rossz. Bár őszintén megmondva, egy évben 2-3 alkalom van, amikor ajánlott levennem az órát, így lényegében számomra csak egy plusz.
-Egy minőségben jobb anyagú szíjjnak nagyon örülnék. A mostani strapabíró, de a folyamatos irodai munka miatt a szíjj alja formátlanul, gusztustalanul elkopott.
-Igaz ez MiFit-re vonatkozik, de örülnék egy jobb szoftvertámogatásnak is, ami lehetővé tenné, hogy pl. Endomondo-val összekapcsolhassam az eszközt. -
válasz
BalanceR #8596 üzenetére
Az FW-nek van egy verzioszama
ha az adott mifitbe a FW verzioszam kisebb vagy egyenlo a bip-en levovel akkor nem fogja atflashelni
viszont ha magasabb verzioszam van benne akkor minden esetbe megkezdi a frissitest es onnantol az adott mifitbe levo FW lesz a bip-enonmagaba nem okoz osszeakadast vagy brick-et
ha megis ujabbra frissit ami neked nem megfelelo akkor kezzel kisebb vagy azonos verzioszamut is fel lehet rakni -
Mike76
tag
válasz
BalanceR #8557 üzenetére
A legegyszerűbb az lenne, ha tudnál linkelni egy számlapot, amelyik ebben a kis méretben tartalmazza az időjárás ikonjait. Szín, egyebek nem számítanak, azt pillanatok alatt tudom módosítani, viszont 26 darab képet szépen átméretezni már sokkal macerásabb.
Még valami: ragaszkodsz hozzá, hogy a dátum fordítva legyen, mint eredetileg (azaz a nap számmal jobbra kerüljön, a nap-hónap neve balra)? Ha nem, akkor az időjárásikont leszámítva kész vagyok a módosításokkal.
-
Mike76
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest