- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Hosszú idő óta nem jártam itt (Stratos-ra váltottam), viszont Anya kapott egy ilyen órát a MiBand2 helyett (gyenge lett a kijelző fényereje, ment a levesbe
)
Ha telepítem erről a mega-s linkről a [myamazfit.ru_BOLD_v5l.ft] fontot, akkor MiBandage nélkül is megjeleníti az ékezetes karaktereket, esetleg a hívó nevét (Mi A2 Lite készülék, természetesen magyar nyelven)
-
szpali
addikt
válasz
SamiCsillag #9279 üzenetére
ÚJDONSÁGOK
App:
• You can pair multiple devices of the same type now, and switch among them easily.
• We improved user experience and fixed known bugs.Tehát ha pl. van egy miband-ed, úgy általában, mert kicsi könnyű és kényelmes, de a mindennapokra seretsz órának kinéző órát hordani (nekem pl. stratos van), akkor egyszerre lehet mind2 a mifitben és te választod ki, hogy melyik mérjen (legalább is gondolom...)
már vagy 1,5 éve nincs mibandem, de most veszek egy 3-ast a stratos mellé, mert valljuk be, az sokszor nagy és kényelmetlen (pl. alvás) -
szpali
addikt
Állítólag csak azért frissült, mert ki lettek b@szba a play áruházból és hirtelen kellett intézkedni
-
szpali
addikt
válasz
AMDaZERG_1 #8131 üzenetére
tudtommal a Pace (vagy a Stratos) órákat lehet
(utóbbit csak azután sikerült, hogy feltettem rá a Verge-es MiHome-ot) -
szpali
addikt
válasz
supercharley #7925 üzenetére
Androidon megy rendben a cél súly beállítás. Próbáld meg a mi account webes felületén, hátha ¯\_(ツ)_/¯
-
szpali
addikt
válasz
tothferenc #7811 üzenetére
Ez ilyen, kijelentkezés-bejelentkezés
WF állításhoz dobd fel a mibandage-t a droidos telefonra. Egyszer végigzongorázod a lépéseket, utána már csak a wf beállítást kell. -
szpali
addikt
Úgy értettem, hogy át tudja nevetni könnyen értelmezhető nevekre
Nálam ilyen fantázia neveken mennek:
bw nike
digital
Dot
fekete
karácsony
Nike
Red -
szpali
addikt
válasz
internetezoo #7589 üzenetére
MiBandage-ban át tudod nevezni őket
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Ma este futás után véletlenül elindítottam még egy activity-t és most nem tudom leállítani.
Hiába nyomom hosszan a gombot, utána nem érzékeli az END gomb érintését, illetve semmilyen érintést.Hogyan lehet újraindítani, ha nem érzékel érintést?
(MiFit és MiBandage látják az órát) -
szpali
addikt
Sziasztok!
Picit OFF...
MiBandage van feltéve a MiFit mellé, ezt használom évek óta.Kérdésem, hogy létezik ilyen tudású alkalmazás Amazfit Stratoshoz is androidra, amivel be lehet állítani szűrési feltételeket az értesítésekhez? (pl. adott nevű viber/messenger csoport értesítései ne jelenjenek meg az órán, csak a telefonon, stb.)?
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
- Nem tudom, ez egyén függő. Nálam bevett mozdulat a kilövésük...
- Értesítésekre a MiBandage-t használom, sokkal testre szabhatóbb, mint a MiFit (pl. kulcsszavak tiltása)
- A endomondo látja az órát és rögzíteni is tudja a sportolás közbeni pulzus adatokat, amit ki tudsz menteni a futással együtt. -
szpali
addikt
Nálad lehet a hiba, nekem semmi ilyet nem produkál.
Profile/Bip/Run in background menüben a "Current phone" mire van állítva?
Nálam "Other phone brands" van kiválasztva és semmilyen extrém magas fogyasztást nem tapasztaltam.
Lakat sincs a mifit-en, használat (szinkronizálás) után egyszerűen kidobom a futó appok listájából és a GPS jelzés is eltűnik. -
szpali
addikt
váó
Ez elég új, én még nem láttam...Ami viszont érdekes, hogy a reggeli frissítés után ma este a futáskor egy olyan jó 600 méter után talált csak gps jelet
-
szpali
addikt
válasz
himpulator #6615 üzenetére
Dehogynem , ezért kérdeztem.
Futás köznem könnyen előfordul, hogy vizes a bőröm -
szpali
addikt
Sziasztok!
Kínzó kérdés... Bip vs Stratos (mármint egyik kezemen ez, másikon az):
https://photos.app.goo.gl/uLSANDuqhqmd5qmK8
Egészen eltérő pulzus értékek... Melyiknek higgyek? -
szpali
addikt
válasz
szaboakos88 #6275 üzenetére
Nálam a MiBandage frissíti aránylag gyakran.
-
szpali
addikt
válasz
snecizero #6150 üzenetére
Szia!
1. számlap .bin kiterjesztésű fájlt bemásolod a downloads mappádba (ha még nem lenne ott)
2. Bandage elindít
3. hamburger menü -> számlap
4. inicializálás szöveg alatti ikon -> átmegy a mifit-re
5. mifit-ben profil/bip/watch face settings
6. megkeresed a leggyökerebb számlapot és beállítod (mondjuk a havas házikósat)
7. visszaváltasz a bandage-ba
8. Számlap/Letöltés részen rányomsz a letöltött számlapok áthelyezése a download könyvtárból gombra
9. Feltöltés menüben rányomsz a kívánt számlap név előtti ikonra
10. átkerülsz a mifitbe, ha nem a watch face settings menübe kerülsz rögtön, akkor elnavigálsz oda (profil/Bip/watch face settings) és kiválasztod újra a gyökér számlapot, majd felszinkronizálod az órára
11. örülsz! -
szpali
addikt
válasz
SamiCsillag #5303 üzenetére
Tedd fel mellé a MiBandage alkalmazást, az átalakítja a karaktereket ékezet nélkülire
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
dangerzone #3420 üzenetére
A telegramos módosított mifit alkalmazással androidon ki lehet menteni gpx formátumba az edzéseket, amit endomondo/runkeeper/akármi ismernek
-
szpali
addikt
Pár napja nem jönnek át az órára a MiBandage-ben beállított értesítések.
MiFit fent van, azzal működik minden, csak ugye a karakter kódolás...
Újra telepítés, restart, minden megvolt. Engedélyek megadva. Az alkalmazásból indított teszt át megy, de ha viber/messenger/sms/email érkezik, azok nem.
Valakinek ötlet? -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3239 üzenetére
én így szoktam Mi Bandage-val:
1. telefonról tetszőleges számlap letölt .bin formátumban az https://amazfitwatchfaces.com/bip/ oldalról
2. bandage megnyit, bal fent "hamburger" menü/számlap menüpont
3. inicializálás eéindít a kis ikonnal, ekkor mifit automatikusan megnyit profil/amazfit bip/Óra téma beállítások/kiválasztod a leggagyibbat.
4. visssza mész a Bandage-ba, letöltés menüpont, letöltött számlap fájlok áthelyezése... felirat
5. feltöltés menüpont
5.a. a nevére kattintva át tudod nevezni kényelmesebbre, hogy megismerd melyik mi
5.b. a név előtti kis ikonra kattintva átmegy mifit-be, hogy feltölthesd az órára
6. mifitbe átmegy automatikusan, profil/amazfit bip/Óra téma beállítások/kiválasztod a korábban kiválasztott leggagyibbat és felszinkronizálod az órára -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3208 üzenetére
Szerintem érdemes, de ez erősen felhasználás függő.
Én egyszerre rendeltem Amazfit Cor-t és Bip-et. A Cor érkezett meg először, kb 1 hónapot használtam. Az volt vele az érzésem, hogy óra van a kezemen és ahogy haza értem, automatikusan levettem. Futásnál, vagy csak szabadban ugyan olyan olvashatatlan volt, mint a MiBand2. Nálam 1,5-2 hetet bírt.
A Bip valahogy észrevétlenebb, nem akarom azonnal levenni, tudok vele telefon nélkül is futni (bár a zene miatt azt is viszem), jól olvasható napfényben (napszemüveggek is) a kijelző.
Itt sokat írtam róluk:
https://m.facebook.com/groups/349757395463971?view=permalink&id=457286261377750 -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3205 üzenetére
Sorry, Akinek nem inge...
A Tools&... appot nem próbáltam, mivel a Mi Bandage-t használom már a MiBand2 óta (+a MiFit). Az megoldja az ékezetes karakterek átalakítását + a hívó név kijelzést.
iOS-en sz*póbb lehet a dolog, ott csak a MiFit szolgáltatásaira lehet alapozni, ami magyar nyelven használt készülék esetén okozhat gondokat (ha jól rémlik, ott nincs custom watch face lehetőség, csak incoming call felirattal jelzi a hívást név helyett, de majd egy almás kijavít, ha rosszul tudom)
-
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3201 üzenetére
Igen, a telefonra telepíthető alkalmazás(ok) magyar nyelvűek (MiFit, Mi Bandage és társaik)
Az óra fő menüpontjai egyértelmű ikonokkal is segítenek a tájékozódásban és a szöveges al-menüpontok (a Settings-ben pl. Watch face, Long button press, Brightness, Reset és társaik) sem igényelnek különösebb angol tudást.Ha valaki van olyan dilettáns, hogy ezekkel nem boldogul, akkor annak nem való ilyen óra (meg kb semmilyen technikai eszköz)
-
szpali
addikt
válasz
Grisa bácsi #3112 üzenetére
Gondolom értesítés szűrésre, mint a MiBandage-ban is van, hogy csak akkor jelezzen, ha tartalmaz vagy akkor ne jelezzen, ha tartalmaz bizonyos szavakat
-
szpali
addikt
Inkább tanuljál
Nem tud jegyzeteket tárolni, csak értesítéseket megjeleníteni. Nem kivitelezhetetlen, de előre el kell küldened magadnak a kívánt anyagot, hogy megjelenjen a telefonon értesítésként. Ezeket az óra tárolni tudja, de ha beesik egy újabb, akkor a korábbiak hátrébb sorolódnak vagy törlődnek. -
szpali
addikt
válasz
SztiviVander #3022 üzenetére
Fura, nekem érkezése után párosítottam a mifittel, majd utána beállítottam a szokásos dolgaimat a mibandage-ban és minden működött. Később egy fórumtárs készített nekem egy watchface-t azt még feltettem bandagéval és azóta is köszöni szépen jól van.
Tegnap megérkezett még 3db, azokat is bekonfiguráltam, egyet androidra, ahogy a sajátomat (ott a mibandage miatt akadtam el picit) és kettőt pedig iphone-on. Azoknál sem volt probléma...A fene se érti ezt
(#3023) Duliee
Kb. én is így, csak nem szopattam magam az ékezetes fonttal, megoldja a mibandage
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max fólia (2db)
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest