- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Inkább drága lehet a kihozatal, mert rajtuk kívül nem nagyon használja más, így az OLED lehet az olcsóbb és egyébként is eye candy így könnyebben el lehet adni. Másrészt mindkettőnek van előnye és hátránya.
A transzreflektív kijelzőnek az, hogy nem kell állandó háttérvilágítás és fényben még jobban is látszik, mint a többi kijelző, ami meg pont nehezen látható. Viszont csak 8 vagy 16 bites a színkezelése, így csúnya és nem annyira kontrasztos a képe, bár ez szerintem ennél a felhasználásnál nem baj. Az OLED meg szintén takarékos és szép a képe, viszont az AoD rosszabb, mint a transzreflektívnél.
-
Fall-N
veterán
válasz
draco31 #14006 üzenetére
Én nem szaroznék vele, két komponensű ragasztót használnék, az a betont is megragasztja és csak a kalapács segít.
vtechun: Az az oka, hogy nagyobb a kereslet az OLED-re, lassan az az egyeduralkodó. Én is jobban preferálnám a transzreflektív kijelzőt, de nincs bajom a Band 5 OLED-jével sem.
-
Fall-N
veterán
válasz
beach head #13915 üzenetére
Légkörtől is függ. Nekem van egy Bryton Rider 15-ösöm, ami szintén GPS+GNS, de ha felhős az ég akkor nehezebben talál jelet. Ahol én lakom a belvárosban ott amúgy is alrébb kell mennem, mert az utcámban valami zavarja a jelet és nem talál műholdat. Egy 100 m-es körben több perc mire csatlakozik. Viszont a szomszédos utcákban rögtön fogja a jelet. A Bip ugyanezt produkálja hajszál pontosan, így tudom, hogy nem az eszközökkel van baj. Telefonnal ilyen gond nincs.
-
Fall-N
veterán
válasz
internetezoo #13757 üzenetére
Ne görcsöljetek ennyit a magyar nyelv hiányán. Mivel maga az eszköz sem támogatja a nyelvet, így nem csoda, hogy a Mi Fitnél sem prioritás. Engem sosem érdekelt a magyar nyelv hiánya, rengeteg alkalmazás amit vettem nem tud más nyelven csak angolul. Mai világban amúgy sem árt ha tud az ember angolul, így fel sem tűnik különösen már ha valami angolul kommunikál velem.
-
Fall-N
veterán
válasz
beach head #13655 üzenetére
Én ezért vettem Mi Band 4-et. Ezekre tökéletes és nem baj a forma, mert kényelmesebb a mérete. Másik alternatíva a Honor Band 4 vagy 5. Mindkettő kezeli az ékezeteket, nézd meg a teszteket itt az oldalon. Harmadik alternatíva a Samsung Fit 2, arról is van teszt.
Én a Haylou órákat nem ajánlom, mert több teszt szerint nem a legjobbak. Főleg szoftveres téren buknak el. Bár már van a Mi Bandage készítője által csinált programo (Hello Haylou), hasonló mint a Mi Bandage.
-
Fall-N
veterán
Nekem sima Bip van nem S. Azért várjuk, mert a .48-as firmware óta támogatja az ékezetes karaktereket az óra. Így már elviekben a Zepp / Mi Fit is tudja normálisan küldeni az értesítéseket, krixkrax karakterek nélkül.
Persze "okosban" meg lehet ezt oldani (meg is tettem), de illene tudnia alapból, ha a konkurens márkák tudják.
-
Fall-N
veterán
válasz
szabi__memo #13513 üzenetére
Én is ezt mondom, elég gáz. A Huawei cuccai mind tudják már elég régóta, sőt a többi dzsunkább kínai gyártók is. Magyarul már megjelenés napjától kéne tudnia out of box.
-
Fall-N
veterán
válasz
HoaryFox #13511 üzenetére
Állítólag a legújabb fw. tudja a Bipnél is. Az más kérdés, hogy sajnos nem sok mindenkinek dobta fel a frissítést. Ha megtalálom a firmware-t akkor manuálisan rárakom.
Amúgy szerintem jól sikerült a Bip S, és a transzreflektív kijelző miatt annyira nem baj a kisebb fényerő. Este úgyis elég.
Nekem az élvezetes font van rakva, amúgy is csak egy programot akarok használni, így elég a Mi Bandage.
-
Fall-N
veterán
válasz
szelim74 #13501 üzenetére
Részben vannak. A nagybetűkkel biztos hogy nem működik, illetve az ú, ű, ő, í sem.
Ha nem fontos a hivatalos Mi Fit/Amazfit akkor persze fel lehet tenni betűkészletet és használni 3rd party alkalmazással. Egyedül az A-GPS frissítés, ami hiányozhat így. A Notify a többit tudja az esetleges firmware frissítéseket is.
-
Fall-N
veterán
[Amazfit Bip S] Nem sokat változtattak rajta.
-
Fall-N
veterán
válasz
snooze #11886 üzenetére
Azért nem tudja, mert a készítője is írta, hogy a Mi Fit mellé való kiegészítésnek. A Mi Fit meg abban jó, hogy aktivitást rögzítsen.
Igazság szerint csak a magyar nyelv és az ékezetes betűk hiánya miatt meg az összes program értesítésének támogatása miatt kell külön program. Ha ezeket tudná a Mi Fit akkor nem kéne mellé más.
-
Fall-N
veterán
válasz
fujifilm1 #11718 üzenetére
Félre ne értsd csak azért írtam, mert a Notify ami a legprofibb és régóta tudja ezeket a dolgokat. Magam részéről én megvettem, de már régóta a MiBandage-t használom, mert kevesebbet fogyaszt. Ezt is megvettem és bőven elegendő a tudása.
Az open source men jól hangzik, de gyakorlati előnye nincs és általában a fizetős alkalmazások profibbak és amúgy sem sajnálom a fejlesztőtől a pénzt.
-
Fall-N
veterán
válasz
moriak #11603 üzenetére
A fő gond nem ez. Az a baj, hogy hivatalosan kellene támogatnia az ékezetes és számunkra nem fontos, más speciális nyelvi betűket, hogy ne kelljen mókolni vagy venni egy alkalmazást ezért. Vagy ha már nincs ékezetes betű akkor cserélje ki a Mi Fit ékezet nélkülire, nem nagy dolog lenne ezt beleírni a Mi Fitbe.
Az is röhej, hogy tényleg meg kell venni egy külső alkalmazást, mert ha hívnak akkor az Incoming call jelzést a hajamra kenhetem, mert azt sem képes a Mi Fit kiírni, hogy ki hív. Nagyon nem mindegy, hogy fontos-e a hívás vagy csak spam vagy nem annyira fontos és ráér a visszahívás.
Kíváncsi leszek a Huami hozzáállására, amikor most jött ki a valódi Xiaomi óra, ami ezeket alapból tudja a Wear OS miatt. Ettől függetlenül megéri az óra, meg érdemes megvenni mellé a Mi Bandaget hozzá, vagy más programot. Csak bosszantó hogy lenne rá lehetőség ezekre csak a fejlesztők nem élnek vele.
-
Fall-N
veterán
válasz
#21329600 #11511 üzenetére
Kár itt vergődnöd már végig olvastam mit szenvedsz itt össze. Arra nem gondolsz, hogy nem a többiek a hülyék hanem a tiéd lehet esetleg hibás?
A zöld LED átvilágítja a bőrt és az ott található ereket vizsgálja, ami alapján méri a pulzust. Ez persze lehet pontatlan is, de nyugalmi állapotban pontos. Nálam ha be volt állítva bizonyos időközönként hogy mérjen, de nem volt rajtam éppen az óra, akkor nem mért semmit és a kijelzőn is az utolsó mért értéket mutatja. Használtam próbaként futáshoz és biciklihez is és reálisan mutatta a pulzus adatokat.
Úgyhogy ha neked nem így van akkor garanciában csináltasd meg ne összeesküvés elméleteket gyártsál! Szerinted nem lett volna már botrány belőle ha nem mérne és csak dísz lenne a LED? Az összes tesztelő is mind hülye aki a Bipet tesztelte?
-
-
Fall-N
veterán
válasz
SztiviVander #11385 üzenetére
Át szoktam nézni csak most siettem.
Egyébként szeritem olcsón tényleg jó a Mi Band 4, mert hasonló a tudása már a Biphez csak az always on, ami nincs.
-
Fall-N
veterán
válasz
SztiviVander #11382 üzenetére
A hülye billentyűzet írta át. AMOLED kijelző akart lenni.
-
Fall-N
veterán
Vagy vegyél egy Mi Band 4-et, az kb. fele ennyibe kerül és már színes AMIKRE kijelző van abban is.
-
Fall-N
veterán
válasz
Napfénysüti #11269 üzenetére
Szerintem is, főleg hogy komolyabb GPS-es órák mind tudják a BLE-t vagy az ANT+-t így a sokkal pontosabb HR öv is csatlakoztatható hozzájuk meg a CAD (pedálfordulat) szenzor is.
-
Fall-N
veterán
válasz
bexinho23 #11262 üzenetére
Én erre jobbnak tartok egy kerékpáros komputert. Van egy Bryton 15-öm, ami 22900 Ft és lehet hozzá később venni szenzorokat is. Bipet erre nem használom. Bár elvileg mindkettő GPS-szel mér, de valószínűleg a Bryton pontosabb. Abban van amúgy is Glonass támogatás is.
Futáshoz meg egy sportóra jobb HR övvel az elvileg kerékpárhoz is jó.
-
Fall-N
veterán
válasz
Degeczi #11209 üzenetére
A vizállóság nem csak a ragasztáson múlik. A legkritikusabb pont, mint a hagyományos óráknál a gombnál van, értelemszerűen óráknál ez a korona. Mivel ott mozog az alkatrész, így ott keletkezhet rés a víznek. Búvár óráknál ezt meg tudják oldani tömítéssel (komolyabbaknál tömítés rendszer van) + koronazárral, de ez egy egyszerű filléres műanyag ketyere. Nem véletlenül nem vállal rá garanciát a Xiaomi/Huami ha beázik. Ráadásul a még tökéletesen vízálló búvár órákban is tud a tömítés öregedni, amit illik ellenőrizni és cserélni pár évente. Na ezt most szétszedni sem lehet (roncsolásmentesen), amit a sima óránál könnyű megtenni.
Így én nem kisérteném a sorsot és nem venném vízbe. A topikban meg említeni sem érdemes, mert valaki megszívja és beázik neki és kuka lesz a vége. Hivatalosan nem vízálló ez a lényeg és mindenki így próbálkozzon vele! De egy ennyire hullámzó minőségű cuccnál amúgy sem szerencsés, amikor a régebbi szériák maguktól is szétestek.
-
Fall-N
veterán
válasz
JohnnyWeiss #11138 üzenetére
Ugyanolyan fekete szíj van az összes órához, amihez sötét színű jár. Nekem 2 db cinnamon red van itthon.
-
-
-
Fall-N
veterán
Megvettem tegnap a Tools & Amazfit nevű cuccot az értesítésekhez és jobban bírja a telefon akkuja, mint a Notify-jal. Sajnos a tudása is kevesebb, mint a Notifynak.
-
Fall-N
veterán
Figyu ha EMUI van a telefonon akkor ne csodálkozz és nincs több kérdésem. Egyszer volt Huawei telefonom és azóta sem. Egyszerűen nem úgy működik rajta az Android ahogy kellene. Nálam Android One azon normálisan működik minden. Biztos hogy nem fut normálisan a MiFit a háttérben és ezért nem működik megfelelően az egész. Hiába állítasz be bármit rajta az EMUI "jobban tudja" és úgyis kilövi a háttérből.
Másik ilyen "kedvencem" a MIUI, bár az legalább a saját alkalmazásait nem piszkálja. Az más kérdés, hogy minden mást igen.
Nem véletlenül tiltotta le a VLC az EMUI telefonokat nem olyan rég. Azóta feloldották a zárat.
-
Fall-N
veterán
A legegyszerűbb az Amazfit Bip and Cor WatchFaces program telepítésével lehet. Be kell tallózni az egyedi számlapot + a hozzá tartozó előnézeti képet, majd utána Mi Fitben be lehet állítani.
snooze: Nem csak a saját wf-eket tudja beállítani.
-
Fall-N
veterán
válasz
#73495296 #9700 üzenetére
Értem mit írsz, a komolyabban futnál arra gondoltam, hogy aki az adatok komolyabban érdeklik, azoknak ez az óra nem lesz elég pontos. Nem maga a futásra gondoltam, hogy valaki versenyszerűen űzi-e. Persze ez az óra is alkalmas valamilyen szinten, de ezt a Bipet átlag emberekre tervezték inkább akiket motiválhat egy ilyen eszköz, hogy mozogjon és szeresse meg a mozgást. Nem véletlenül van benne a figyelmeztető jelzés ha nem mozog az ember X ideje. Aki sportol annak nincs ilyenre szüksége.
A lépésszámláló is totál semmitmondó egy aktív embernek, mert nem ezen múlik a fittség. Lehet hogy valakinek nincs meg a 10000 lépés egy nap (erről is van cikk a neten, hogy hülyeség és félreértés miatt lett ez a 10000-es szám), de mellette aktívan edz más sportot.
#9701: ezzel sincs gond, valaki nem a sport miatt vette meg és óraként használja. Búvár órát sem csak búvárok használnak, sőt inkább ők nem. Szerintem is jobb a kvarc óra helyett. Ha igazi óra akkor meg legyen mechanikus.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
#73495296 #9694 üzenetére
Nem csak sportra jó. Én például arra nem használom, hanem a (némított) telefon értesítéseire és a hívás jelzésére a munkahelyen. Egyébként is sportra vannak céleszközök (az említett Garminok például), meg nem elég pontos ahhoz az Amazfit. Aki komolyabban fut az vesz mellkaspántot vagy futáshoz célórát. Ezek az adatok amiket a Bip nyújt csak tájékoztató jellegűek.
Erre régebben kétpálcás kínai SIM-es órákat használtam (kártya nélkül BT-vel), de nem szerettem, mert naponta kellett tölteni és nem volt aktív a kijelző. Ennek pont az ellenkezője a Bip, így pont jó.
-
Fall-N
veterán
válasz
PACSA75 #9540 üzenetére
Az a lényeg, hogy csak a Notifyban szabad beállítani a dolgokat, a Mi Fitben mindent inkaktívan kell hagyni. Így Notifyban a pulzus részben beállítasz egy értéket, hogy milyen időközönként mérje a pulzust. Valószínűleg most a folyamatosan van.
Nincs semmi trükk, egyszerre csak az egyiken szabad beállítani valamit, mert összeakad a kettő. Ezért írtam, hogy praktikusan a Mi Fithez csak csatlakozzon az óra, minden mást meg kezeljen a külső alkalmazás. Itt lényegtelen melyik.
-
Fall-N
veterán
Rendesen nem mutatja, mert akkor átállt volna magától. Az utolsó szinkront úgy értsd, hogy azzal igazítja az órát a pontos időhöz. Valami basic óra szerű az SoC-ben van, mert a PC is tudja az időt, mégis internet kell ahhoz, hogy szinkronizálja. De első használatakor ott is meg kell adni a BIOS-ban az időt.
A Bipnél az első párosítás alatt kapja meg a telefonról az időt, nem véletlenül nem mutat semmit, ameddig nincs társítva.Az időt mint egységet a CPU frekvenciájából ki tudja kalkulálni, de klasszikus értelemben nincs benne semmilyen óraszerkezet. A kvarc is kristály rezgéséből "tudja" az időt.
De a példánál maradva, a Bip ha utaznál egy vagy több időzónát akkor az idő az órán ezt nem követné le, ha nincs aktív BT kapcsolat.
-
Fall-N
veterán
Nekem átállt mindenféle trükk nélkül. Mondjuk nálam 0-24 h megy az óra és a telefon között a kapcsolat, mert jelentéktelen a fogyasztása a telefon akkujára nézve (~ 4-6 %).
Nem tudom mi az alap beállítás a szinkronnál, de logikus is, hogy a telefon átáll és ezt leszinkronizálja az óra felé a Mi Fit.
snooze: Hogy is tudott volna átállni? Ebben nincs semmilyen óra szerkezet (Pl. kvarc), így BT szinkron nélkül honnan tudná az időt? Az időt is a telefon alapján jeleníti meg, mint az összes okosóra. Ha nincs a kettő között a kapcsolat akkor a legutolsó szinkron adatait mutatja.
-
Fall-N
veterán
Meg a Notify is. Ezért sincs említve, mert szóra sem érdemes.
Én leteszteltem az összes segédprogramot és kettőt meg is vettem.
Először a Mi Bandage lett, amit használtam és megvettem. Tökéletes a Mi Fit mellé, mert annak a hiányosságait kiegészíti. Viszont a grafikonok nem elég részletesek és nehezen értelmezhetőek. Az oszlop diagramm jobb lenne. Ezenkívül nem tudja az edzéseket megjeleníteni és bár relatív, de csúnyák a widgetek.
Jó az ékezetes szavak átalakítására és értesítésekre (nagy betűsítés is megy). Tud időjárást, ébresztést, zenevezérlést stb.Második befutó a Notify and Fitness for Amazfit. Rengeteg mindent tud, sőt teljesen ki is tudja váltani a Mi Fitet. Ezért is ez mellett döntöttem végül. Ez tud alvás-elemzést, edzéseket és értelmes és részletes oszlop diagrammok vannak benne. Kicsit bonyolult is a beállítások rengetege miatt, de szerintem és sokak szerint is ez a legjobb a kategóriában. Tud Sleep as Android és Tasker integrációt is. Firmware frissítés és számlap csere is megvan vele pillanatok alatt.
A harmadik amit próbáltam az az Tools & Amazfit. Ebből csak fizetős változat van így nincs ingyenes próba lehetőség. Így ha nem tetszik marad a refund két órán belül. Ennek is normális oszlop diagrammos nézete van, tud értesítéseket a latin ékezet nélküli karakterekkel csak kicsit beállítgatni kell. Nem alapból tudja, hanem a betűket tudja kicserélni, amit definiálni lehet. Például é -> e, á -> a, Á -> A, É -> E. Edzést ez sem tud, így csak kiegészíti a Mi Fitet. Kevesebbet is tud a Mi Bandage-nál, így nem éri meg megvenni.
Az utolsó versenyző az Amazfit Master. Ez egy orosz fejlesztő munkája, így sajnos latin karakterek átírása (transzliteráció) mint opció nem volt szempont a fejlesztés során. Egyébként tetszetős a kinézete és tudása, bár alvás elemzést és edzéseket ez sem tudja. Mi Fit nélkül is működik, ezt kérdezi is első beüzemeléskor. Ha Mi Fit nélkül használjuk, akkor csinál egy factory resetet az órán, ami kellemetlen lehet, én is így jártam vele. Erre lehetett volna figyelmeztetés, ha félrenyomna az ember.
Remélem tudtam segíteni dönteni, ha valaki most vette a Bipet.
-
Fall-N
veterán
válasz
Atomgeszi #9372 üzenetére
Dehogy kell. Bemész bármelyik óráshoz és tud adni bújtatót. Én annó a Casio órámnál fogyasztottam el párat.
Én is textil szíjakat vettem a Biphez csak még nem jöttek meg. Az egyik egy kétrészes ZULU szíj a másik meg egy tépőzáras.
A gyári szíjban a legidegesítőbb, hogy szedi a port és a szöszt.
-
Fall-N
veterán
Van rá jobb módszer is. Az Amazfit Bip & Cor WatchFaces programmal be lehet tallózni helyi letöltött fájlokat. (Egyszerre kell a .bin és az élőnézeti .gif fájlokat betallózni.) Utána ott lesznek az importált számlapok a Mi Fitben a számlapok között (helyi fül). Így nem kell minden egyes számlapnál szarakodni, elég rányomni ott és már át is kerül az óralap.
-
Fall-N
veterán
válasz
Freiherr #9300 üzenetére
Ahogy frissül a Mi Fit, akkor első újracsatlakozásnál (bezár a program frissítés közben) frissíti a firmwaret ha megnyitod az alkalmazást
Próbálj meg egy adattörlést a Mi Fitnél. Elvileg nem történik semmi különös miatta, vissza szinkronizálja utána a dolgokat a Mi szerverről.szerk.: Látom megoldódott.
Nálam jól működik a Notify igaz néha manuálisan is kell erőltetni a szinkront, mert nem minden adatot visz át.
-
Fall-N
veterán
válasz
martina79 #9238 üzenetére
Lásd #9220 amit írtam. Hülyeség az órán nyomni factoryt, mert ez lesz a vége, ahogyan jártál. Netes kapcsolat mellett kell a párosítást megszüntetni Mi Fitben (ekkor törli is a Mi accountból az órát) és utána amúgy is factoryt csinál az órán.
Nem is tudom minek rakták bele az óra firmwarejébe. Illetve akkor van csak értelme, ha nem Mi Fitet használ az ember hanem Notifyt vagy Amazfit Toolst. Azokhoz amúgy sem kötelező a hivatalos Mi Fit.
-
Fall-N
veterán
válasz
internetezoo #9224 üzenetére
Nekem még a gyári sem frissült, asszony Bipje tegnap frissült Mi Fiten belül.
Viszont a Mi Fit 3.5.9 még mindig nem jött ki a Playen.
-
Fall-N
veterán
Én sem. Az asszony is kapott tőlem egy Bipet, pedig magától eszébe sem jutott volna venni, sőt ellenezte. Most meg megszerette.
Egyedül az Amazfit Stratos, amire váltanék felfelé a kerámia ház miatt. De nem fogok, mert a Bip is bőven tetszik és elég.
Viszont az új Verge nem jön be, nem szeretem a OLED kijelzőt semmilyen formában, nálam ez deal break. A transzreflektív kijelző pont, ami eddig nagy előny volt az Amazfitnél. A műanyag ház meg visszalépés a kerámia után. Nem nagy dolog, de na azért mégis visszafelé fejlődik a vonal. Lásd Bip 2 ami gyengébb, mint a Bip.
(Szerintem a Mi Band 3 sem fejlődött eleget. A Mi Band 3-nak színes kijelzővel kellett volna kijönni, ahogy a(z egyelőre) belpiacos hey+ kijött ott.)
-
Fall-N
veterán
Ha a párosítást megszünteti az ember Mi Fitben, akkor törli a Mi accountból az órát és magától csinál egy FR-t. Itthon tesztelve. Utána nem kell az órán semmit sem csinálni.
Szóval ugyanazt csinálja, mintha a factory resetre nyomna az órán.
Arra viszont vigyázni kell, hogy kell internet kapcsolat, hogy a telefonon a Mi Fitből törölje az órát. Anélkül nem engedi a párosítást törölni!
-
Fall-N
veterán
Miért ne lenne? Nem Mi Fit kell hanem Mi Bandage vagy a Notify. Nem érdemes erőltetni a Mi Fitet. Nekem csak azért van fent, hogy csatlakozzon a telefonhoz az óra, meg hogy időnként frissítse az A-GPS-t. Minden másra a Notify jó. Sőt még többet is tud, amit nem használok ki.
De a Mi Bandage is tudja az időjárást frissíteni, több szolgáltató is van mindkettőben.
-
Fall-N
veterán
válasz
malna88 #9130 üzenetére
Nullázni úgy tudod az órát, hogy a Mi Fitben rányomsz a párosítás megszűntetésére. Ekkor törlődik minden az óráról.
Tegnap nekem szarakodott a kapcsolat a telefon és az óra között, nem csatlakozott sehogy sem egymáshoz a két eszköz. Én is a párosítást töröltem, majd újra párosítottam a Mi Fitben. Azzal helyre is jött. A múltkor kérdezett ismeretlen ébresztés is végre törlődött.
-
Fall-N
veterán
Nem tudom mikor mutatja a Play Áruház, de már február 27-én kijött a Mi Fit 3.5.9. Apkmirroron már fent van azóta. link
-
Fall-N
veterán
Ezt a témát valaki tudná angol vagy magyar nyelvűvé tenni?
-
Fall-N
veterán
válasz
Habsteve #9079 üzenetére
Ezért írtam az órás topikban, hogy nem érdemes órát/okosórát szaunába vinni. A nagy hőingadozást semmilyen csoda tömítés nem bírja 100%-ig tűrni. Meg attól, hogy valamilyen eszköz vízálló, attól még nem fogja bírni a szaunázást.
Ha tudsz is szerezni egy donor órát alkatrésznek, akkor sem lesz rá semmi garancia, hogy normálisan fog utána működni. Lehet, hogy az alaplap (vagyis a NYÁK) is károsodott a kicsapódó pára miatt.
-
Fall-N
veterán
válasz
gallimi #9081 üzenetére
Nincs mit várnod, garanciában csináltasd meg
@Tiger. Az kicsit sok lenne. Egyébként számol egy előre beállított séma szerint, mint minden óra/program. Mérni nem lehet amúgy sem a kalória égetését. Még az edzőtermi gépek is így kalkulálják ki a kor, nem, súly és esetleg az aktuális pulzus alapján.
Diamond G Tipikus EMUI baj. Ki kell venni az optimalizálás az akku kímélés alól. Sok programnak nyűgjei van az EMUI/MIUI alatt ezért sem vettem többet Huaweit. Barátnőm telefonján például bárhogy állítom be a MIUI alatt akkor is kilövi a Blokadat.
-
Fall-N
veterán
Az hogyan lehet, hogy a Bipen van egy ébresztő, ami Tomorrow 15:21 pedig se MiFit, se Notify alatt nincs ilyen beállítva.
Valahogy lehet törölni? Vagy valami más alkalmazás jelzése zavarhat be?
-
Fall-N
veterán
Aki Milanese fém szijat használ az hogyan áll vele hosszabb távon? Voltam órásnál, ahol persze nem találtam semmit a Biphez. Viszont azt mondta nekem, hogy nem szabad műanyag tokhoz fém szíjat tenni, mert hosszabb távon a tokfüleket tönkreteszi a fém csatlakozás éles széle. Meg azt mondta még hogy nem rugalmas a fém, így ha netán húzódik az óra akkor letölthető a tokfül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest