- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
vtechun #13998 üzenetére
Szia! Talán két éve nekem sem bírta a vízet... pár alkatrész talán használható belőle, de kuka.
Kollégámnak mázlija volt, mert neki alaplap hibás lett és a kettőből sikerült egyet összeraknia.DaDa: én is folyamatosan nézelődőm mit lehetne helyette... de a transzreflektív kijelző és az üzemidő és az ár miatt nehéz. Már ott tartok, hogy GTS 2 mini vagy Huawei Band 6 -bár abban nincs GPS.
-
DaDa
senior tag
válasz
vtechun #14000 üzenetére
Én nemrég cseréltem egy Amazfit Gtr 2e-re. Le kellett mondanom a jó kis transflectiv kijelzőről mert most valami újat akartam, de cserébe az amoled tű élességét kaptam ami napfény kivételével jobb nekem. Napon is lehet azért látni. Akkuja kb. 35 napot bír, igaz nekem csak értesítő óraként van. Azt még szoknom kell, hogy ha csak úgy rá pillanatok nem látni mert aod-t nem használok de egyébként nagyon megszerettem. Mielőtt cseréltem okos óra guru lettem annyit megnézem már de nem találtam jobb alternatívát. 20 kap üzemidő alap volt. A Bip nagyon feltette a mércét. Tudom, hogy 2 óra feltölteni de örülök, hogy ha elmegyek 1 hétre nyaralni nem kell töltött vinnem. Sajnos az árhatárt feljebb kellett tolnom. 37 e-ért vettem itthon mert ebben a kategóriában már kell hazai gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest