- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
Ma megérkezett a Bip S!
-
D1L1ZS
őstag
Értem, köszönöm a gyors választ.
Én még annó eustock.eu-ról rendeltem, amikor még lehetett onnan magánszemélyként vásárolni, valszeg akkor az még első szériás darab volt...
Szerintem ma meg is rendelem a Bip S-t!
SZERK:
Kérdésem, hogy vajon a Bip-et el kell-e. illetve el tudom e távolítani a Mi Fit appból?
-
D1L1ZS
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Utána olvasgattam, illetve YT-on néztem tesztet...tetszik.
Szerintem akkor el is dőlt a kérdés.
Bár nem tudom, ez a Bip S hogyan van összerakva, de ez is ragasztott kijelzős?
-
D1L1ZS
őstag
Szomorúan jelentem, hogy majdnem 2 év szolgálat után ma elengedte a ragasztás a kijelzőt..
Szerintetek mi legyen az utód? Ár/érték arányban melyik most a legjobb? Olyan 20-25 e HUF környékén gondolkodom.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Ma sajnos teremfoci közben elszakadt a szíj a Bip-emen.
Tudnátok ajánlani hozzá szíjat?
A lényeg számomra, hogy ne legyen csicsás, egyszerű hozzá való szíj legyen. Illetve minél hamarabb ide érjen.
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy ilyen kütyü beszerzésén. Mi Band 2-t váltana. Az EUStock-ról rendelhető termék nemzetközi verziós? Vagy EU verzió? Mert nincs feltüntetve az oldalukon.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest