- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
snooze #14132 üzenetére
Nem dícsérték agyon a mobilaréna tesztjében. És nagy is. Nekem már a Bip is majdnem nagyobb, mint a csuklóm. A gyári óraszíjnál a második legszűkebb lyukat kellett használnom. Ez a bajom ezekkel a nagyfejű órákkal
Arról nem is beszélve, hogy ez is a nyomorult amoled....
-
Gloob
addikt
válasz
snooze #13599 üzenetére
Miért is lenne? Mivel a telefonról szinkronizálja az időt, a telefon pedig a szolgáltató rendszeridejével szinkronizál. A szolgáltató pedig majd a helyes időt fogja használni, ami az országnak megfelel. Egyébként gyanítom, hogy az EU-n beül egy idő számítás lesz, csak az időzónák maradnak meg.
-
-
Upo
addikt
válasz
snooze #12983 üzenetére
Az ide-oda üzengetést megelőzve:
A tárhelyemen van a HU_0166_MOD_BipS.zip [link]
Ez a számlapod kicsomagolva.
Ezt kitömöríted, átszínezed ahogy kívánod, betömöríted és visszaküldöd, akkor becsomagolom neked.Bip S palettával színezésről összedobtam a blogomban egy rövid írást: [link]
Ha meg ügyeskedni akarsz, akkor te is be tudod csomagolni számlapnak.
A felső linkről leszeded a BipS tools-t, és kicsomagolod egy mappába.
Egy másik ablakban megnyitod a számlap fájlok mappáját. Innen a json fájlt egérrel rádobod a másik ablakban a WatchFace.exe programra, és meg is csinálja a bin fájlt amit lehet felrakni az órára. Valahogy így:Sőt, ha óra számlap bin fájlt húzol rá, akkor meg egy alkönyvtárba kicsomagolja a számlapot, és lehet szerkeszteni.
-
Upo
addikt
válasz
snooze #12966 üzenetére
Mindegyik bip s számlap 64 színű, ez utóbbi a 64-ből használ kb. 6-ot. A bip ugyanezt a hatot használja az ő 8 színéből, úgyhogy kb. semmi nem látszik belőle.
a #12965-ben levőnél látványosabb, ott a háttér szürkéje és az alsó számsor narancsos színe olyan, ami a bip palettájában nincs, a bip-nek ezért kell dithereléssel (pöttyözés) elérnie a színhatást. Azokat a plusz színeket én kentem rá paint.net alatt a háttérképre és a narancs számjegyekre.
A te számlapod is ugyanúgy néz ki bip s-en mint a bipen volt. A kék talpacskák azok dithereltek, de én nem nyúltam semmihez a képeknél. Esetleg arra lehetne választani a bip s palettáról egy középkék színt, és akkor már 1-el több szín lesz benne mint a bip-en.
Látom hogy nagyon be vagy sózva ettől a 64 színtől. De ha egy 8 színű bip számlapot 1:1-ben átkonvertálsz bip s-re, akkor ugyanaz a 8 szín lesz rajta.
Ha te 64 színűt akarsz, akkor neki kell állni átfestegetni a számlapban a képeket.
Ez a bip s paletta, ezekből lehet válogatni:
Ezektől eltérő színt dithereléssel lehet szimulálni, csak itt többféle szín van amiből össze tudja pöttyözni, ezért valamivel jobban mutat.
Ilyen piros-kék-sárga-zöld számlapoknál nem lesz különbség, de az oroszoknál az egyik készítő adott egy linket ahol össze lehet hasonlítani a kettőt, ha mondjuk egy fotóból kell konvertálni: [link] -
Upo
addikt
válasz
snooze #12948 üzenetére
Ha a gyári van fent akkor asszem a 4.1.0-tól kezdve nem jelenik meg, a régebbiekben még ott volt.
Az AEX modban működik az újabbakon is. Viszont a 4.3.0-tól kezdve nem jelennek meg a régebben berakott számlapok. De csak annyi a trükk, hogy valamelyik online számlap mappájából be kell másolni az infos.xml fájlt a saját óratémák mappáiba.
A mod itt van, ha nincs telepített telegram akkor a "preview channel"-re kattintva be lehet jutni:
[link] -
-
Upo
addikt
válasz
snooze #12938 üzenetére
Mármint ez? [link]
Mi fit-el és amazfit-el is szinkronizál, ugyanaz a módszer csak a mappanév más, nem egy nagy cucc a dolog. Más órákra is van appja, band4, bip, gts. Van amihez jó a mi fit is. Nyilván a kódban és a szövegben benne van mindkét app, és csak az óra típus szűrés más.
De ha fent van a mi fit-ed, akkor próbálj hozzáadni egy órát, és ott lesz a listában hogy miket támogat. Ha van közte bip s akkor igen, ha nincs közte akkor nem.
De közben most közben felraktam egy másik telóra egy mi fit-et a play-ből, és csak verge lite és bip/bip lite van a watch részen.
Tehát nem támogatja a mi fit a bip s-t.
Az app meg amazfit-en keresztül is tesz fel számlapot.
De én inkább leszedem ami tetszik és berakom a local watchfaces fül alá. Helyből 1 kattintással teszi fel. -
SztiviVander
addikt
válasz
snooze #12725 üzenetére
Akkor ezek szerint .48-on megy a v6 font, szuper. Hátha egyszercsak mégis lefrissiti rá magát a bipem. Igy kép alapján ugyanolyannak tűnik mint az előző v4-es. Értesítésekben megjelennek az ékezetes betűk is gondolom. Egyébként a gyári font baromi ritkán frissül, talán ha egyre emlékszem az elmúlt 2.5 évben mióta van a bip.
-
SztiviVander
addikt
válasz
snooze #12721 üzenetére
Bocs elfelejtettem publikusra állítani. Nem tudom milyen, mert ha rárakom erre a .34 -es fw-re ezt a v6 fontot akkor jön a csatlakoztassa a mifitet duma. De gondolom ugyanúgy vastag és ékezetes mint a korábbiak.
-
SztiviVander
addikt
válasz
snooze #12717 üzenetére
No, ezért írtam hogy keresni kell mert az oroszok mindent is megoldanak.
Felraktam drive-ra, BOLD_v6.15_9_spec.ft fontot amire azt mndják hogy már a problémás fw-el is kompatblilis, ha gondolod rakd fel és kiderül. A nevében a "latin" ne zavarjon, azt írják hogy ez már uni és latin font egyben.
Én is ki akartam próbálni, viszont az a fura dolog van hogy leszedtem a 3.5.9 mifitet, felraktam a play-ról a 4.1-est ami le is frissítette szépen a bipet, de az 1.1.6.34 -esre... Az pedig még nem cseréli fontot mint az 1.1.6.48 tette, szóval maradt rajta szépen a myamazfitbold font amit tegnap ráraktam. Nem tudom hogy esetleg időközben visszavonták a 48-as fw vagy miért nem arra frissített (kikapcsolás/újrapárosítás után se talál a 34-esnél frisebb fw-t, bár nem lehetetlen hogy később majd igen), de most ez van. Igazából nekem így is jó -
SztiviVander
addikt
válasz
snooze #12705 üzenetére
Egyik font-al se indul el, se a legutolsó letölthető myamazfit.ru_BOLD_v4p -vel, se a myamazfit.ru_BOLD_v5l -el se a mili_chaohu -val. pff, viszont ez az új font annyira olvashatatlan lett, hogy én inkább visszaraktam, így:
-apkmirror-ról 3.5.9 es mifit letölt (mivel ebben volt utoljára fw file, 1.1.5.16 verzió, a többi fw már ota-s és ezért nem is lesz valószínűleg az újabb fw-ekkel kompatibilis moddolt font)
-kiszedtem belőle a mili_chaohu.fw/res/gps fájlt és ebben a sorrendben ráraktam gadgetbridge-el (amúgy a res felrakás után már elindul az óra), majd végül rá a myamazfit.ru_bold_v4p.ft
-play-en mifit frissítése letilt, 4.1-es mifit uninstall, apkmirror-os 3.5.9 telepítígy van jó font és frissül az agps. viszont nem friss a fw, na bumm úgyse látszott a frissítésekkel semmi érdemi változás az utóbbi időben.
Gadgetbridge wiki
MiFit 3.5.9 -
SztiviVander
addikt
válasz
snooze #12705 üzenetére
Igazad van, kipróbáltam, felraktam amit szoktam használni myamazfit.ru_BOLD_v4m fontot és valóban nem kompatibilis az új 1.1.6.48 fw-el. szóval vagy az van hogy régi fw vissza és no more mifit (mert akkor lefrissíta fw-t megint az újra), vagy keresni kell egy újabb moddolt fontot amit megeszik az új fw is.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
snooze #12699 üzenetére
Sokszor volt már róla szó (utoljára talán egy hete), h a legegyszerűbb egy tavaly tavaszi, 3.6-os verziójú Mifit-et fölrakni (pl. apkmirror-ról).
Az még nem erőszakolja vissza a gyári fontot - de nem utolsósorban sokkal kisebb, és kényelmesebben kezelhető, mint az a förmedény, amire a 4-es verziót átalakították. -
SztiviVander
addikt
válasz
snooze #12705 üzenetére
Ha az uj fw nem hajlando menni a regebbi custom fontokkal, akkor mifit nelkul tegyel fel egy regebbi fw-t (meg persze res es gps faljt is) es utana a custom fontot. gadgetbridge wiki oldalan le van irva hogy kell. utana meg ne hasznalj mifitet. en az utolso (mar ota-s) fw frissites ota meg nem probaltam rarakni a custom fontot.
-
-
DaDa
senior tag
válasz
snooze #12699 üzenetére
Igen ez mindenkinél így van, a miifit mindig frissíti ha nem a sajt font, fw, van fent. Vagy használod a bandage-t mi fit nélkül vagy a play-es mi fit helyett a modolt mi fitet rakod fel, ami nem frissít csak agps-t. Én is a modolt-al használom emiatt. Keress rá a keresőben itt a modolt szóra, sok mindenre választ kapsz.
-
Flashy
veterán
válasz
snooze #12688 üzenetére
egyik nap nekem se jelentek meg, kilőttem minden alkalmazást, ki-be kapcsolgattam Bluetooth-t, töröltem alkalmazás cache-et, talán még a telefont is újraindítottam, aztán egyszer csak megjelentek, megmaradt minden amit az Amazfit Watchfaces (vagy mi a neve) alkalmazással letöltettem.
-
-
-
SztiviVander
addikt
válasz
snooze #12331 üzenetére
nem az appban kell keresni, felmásolod telóra a font fájlt, valami fájlkezelőbe rátapicskolsz és megkérdi az android hogy mi a fenével nyissa meg, ott kell kiválasztani a bandage-t (ha tudja kezelni akkor megjelenik) vagy a gadgetbridge-t. utána már az app tudja hogy mit kell vele csinálnia. de ez egyébként gadgetbridge helpjébe is le van írva szerintem.
-
Fall-N
veterán
válasz
snooze #11886 üzenetére
Azért nem tudja, mert a készítője is írta, hogy a Mi Fit mellé való kiegészítésnek. A Mi Fit meg abban jó, hogy aktivitást rögzítsen.
Igazság szerint csak a magyar nyelv és az ékezetes betűk hiánya miatt meg az összes program értesítésének támogatása miatt kell külön program. Ha ezeket tudná a Mi Fit akkor nem kéne mellé más.
-
bexinho23
őstag
válasz
snooze #11101 üzenetére
Nekem mindegy, hogy milyen utanzat. Csaladban van ketto apple watch 3 (hugomnak es parjanak). Semmivel sem tud tobbet, mint egy bip. Persze millio tobb dologra hasznalhato, de tobb helyrol hallom, latom, hogy a hetkoznapokban ertesites, gps van hasznalva. Azonkivul mas nem. Nagyon ritkan a hivasfogadas. Nekem maga az apple rendszer nem bejovos. En sokkal jobban kedvelem a teljesen szemelyre szabhato androidot.
Okosora, vagy nevezzuk barminek is, nekem szukseges a hetkoznapokra es a kerekparozashoz. A hagyomanyosabb, kor alaku formak nem jonnek be, raadasul a robbseg ormotlan nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest