- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutvolgyi_l
csendes újonc
válasz
juve600 #12884 üzenetére
Ez a moddolt verzió pontosan mit takar? Azt látom, hogy az oroszok műve, akárcsak a Master for Amazfit..
Egyébként felraktam az Amazfit-et (ktomcat) és ugyanúgy nem olvasta be az adadtokat, mint a Mi Fit, azaz ugyanazokat nem. A Master mindent visz, azt nem tudom, hogy a Pro verzió fizetős tétele (999 Ft) egyszeri, vagy havidíjas vajon? -
Upo
addikt
válasz
juve600 #12761 üzenetére
Hasonló, csak több eszközt támogat. A Mi Fit-ben pl. nincs Bip S, át kellett állnom.
Az viszont pozitív volt, hogy ugyanazzal a mi fiókkal bejelentkeztem ami a mi fit-ben volt, és mindent átvett, előzményeket, konfigurációt, stb. Ez még a sima Bip-el volt, 1-2 nappal azelőtt hogy bedöglött. Még újra se kellett párosítani se az órát, se a mérleget. Annyi, hogy az eszköz menük alatt lett egy aktiválás menüpont, azt megnyomtam, onnan az amazfit használta és a mi fit-ben lett kiszürkülve. Utána mi fit uninstall, és megy tovább minden.
Ha át akarsz állni, akkor először a play-es amazfit-el csináld, ne a moddal. A modokon nem megy a képernyő feloldás beállítása, gondolom tanúsítvány különbség miatt, ha kinyögi hogy állítsd vissza a képernyő feloldást akkor a mod elszáll. De ha megvan, akkor simán fel lehet tenni helyette.
A gyári amazfit-ben már van strava fiók gyárilag, sőt gpx export is, de pl. a lányom bip-jére nem küldte ki a hívó nevét (a mod igen). De nekem a bip s-re küldi a gyári is, van rá menüpont (amio sima bip-el hiányzik!).
Az amazfit mod-ban meg még vannak okosságok, kb. mint a mi fit-mi fit mod esetében. Bővített eszköz infó, külön mod beállítás menü ahol pl. lehet teló merülés figyelmeztetést is kérni vagy agps frissítést kézzel elindítani, csupa nagybetűs értesítést, hangulatjeleket állítani, időjárás szolgáltatót váltani, stb.
Az aktivitás menüben, ahol a mi fit mod-ban benne volt a strava szinkron, ott ezen endomondo szinkron van (mert a strava már gyárilag benne van), illetve szerver auth-os eszközöknél az engedélyezési kulcsot ki lehet másolni a 3rd party appok csatlakozásához (pl. gadgetbridge). -
zeon.hu
nagyúr
-
Dexter68
addikt
válasz
juve600 #11707 üzenetére
Moddolt Amazfit app
Most találtam csak rá, van belőle moddolt: https://portal.mi-room.ru/files/aex-amazfit-mod/ -
KPistike
aktív tag
válasz
juve600 #10779 üzenetére
Üdv!
Nem hiszem, hogy Bip miatt lenne, nálam ilyen helyzetben - azaz 3-4 csengetés után sem veszem fel - csak az órán szűnik meg a jelzés (firmware 1.1.5.36). Ha kattintok az "Ignore" gombra, akkor is csak Bip-en ignorálom, a telefon még csörög. Jelenleg LG G4 (H815) telefonnal használom, amin V29A rendszer van (7.0 Android).
Ha jól rémlik, a Te készülékedre már terjed a pre-Q, illetve Pie a stabil rendszer - nem lehet, hogy annak valami rejtett képessége a jelenség? -
toto0569
addikt
-
mgTerminator
veterán
válasz
juve600 #8200 üzenetére
Igen viszont nagyobb és félkövér lesz a betű, amivel nem is lenne semmi gond, csak a nagybetűnél a betű mellé teszi az ékezetet pl így: U'j értesítés
Én hiába próbáltam több félét, mindegyik ugyan úgy nézett ki... Pedig jó lenne ha picit nagyobbak lennének a betűk. Ha esetleg valaki tud normális betűtípust, szóljon -
Upo
addikt
válasz
juve600 #5607 üzenetére
Note4 mido-n nekem is csinálta a némítást, az őrületbe kergetett, wipe cache-dalvik, minden volt, aztán a 3.4.9 mi fit frissítés oldotta meg. Lehet hogy valami összeakadt a 3.4.8-ban a miui 10-el. Szerintem emiatt volt ez a gyors frissítés sorozat, az új 3.4.7-ben valamit elfúrtak, jött a 3.4.8, az meg némított miui 10-en, jött a 3.4.9.
-
Upo
addikt
válasz
juve600 #5320 üzenetére
Nem tudom, mint írtam, nem használom a tcxexport appot, nekem google play-es gyári mi fit van és hívó neve és az időjárás is működik vele. Megdöbbentő, de a 3.4.6 óta még egyszer se tudtam úgy az órára nézni, hogy ne lett volna ott a hőfok, régebbiekkel azért ritkán előfordult.
Bár olyan 3 hete már miuihu 10 van fent, lehet annak is része a dologban. A múlt heti óta meg mintha a gps vételt is gatyába rázták volna, megint tudom használni az endomondo+óra párost. -
nylontacsko
senior tag
-
válasz
juve600 #5073 üzenetére
Nekem Galaxy S4 van, azon sem megy, csak ha angolra van állítva a telefon. Volt idő korábban, mikor minden működött.
Egyébként megfigyeltem, hogy ha angolra van állítva a telefon, a MiFit beállításaiban, ott ahol a bejövő hívást lehet bekapcsolni, azon belül még van egy olyan lehetőség, hogy hívófél kijelzése. Angolul írja, de ezt jelenti és egy kapcsoló. Be lehet kapcsolni. Ha átállítom a telefont magyarra, a hívófél kijelzéses kapcsoló egész egyszerűen eltünik.
Ez lehet a kulcs. Tökéletes rejtély, hogy amúgy a magyar nyelvű telefonokon hogyan működhet a hívófél kijelzése. Egyáltalán nálam hogyan és miért működött korábban és most már miért nem működik többé. Érthetetlen. De elképzelhető, hogy Uponál még van valami progi fent és nála ezért megy. -
Upo
addikt
válasz
juve600 #5073 üzenetére
Miui 9-en is jó volt, nekem kezdettől működik. Előtte 8.4.26 volt (utolsó miui9), de 8.8.3-al is jó volt, régebben meg 1-2 hetente frissítettem romot.
Global romokat már rég nem használok, már redmi 2-nél leszoktam róla, a hiányzó/megszüntetett dolgok miatt. miuihu vagy eu rom, esetleg kínai dev angol nyelven (note4-en csak próbáltam régebben, előző telókon volt használva). -
-
-
válasz
juve600 #4970 üzenetére
Nekem sem írja ki. A 3.4.3-al kiírta, de ott meg az aktuális hőmérséklet nem frissült. Most a hőmérsékletet megint kiírja, de a hívó felet nem.
Egyenlőre marad ez a verzió. (3.4.6)
Majd akkor lesz érdemes megint frissíteni, ha új firmware is lesz hozzá. Akkor talán megint jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest