- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én még óccóé' vettem kettőt (5k), betáraztam arra az esetre, ha elhalálozik valamelyik. Néha előveszem, akkut feltöltöm, oszt' jónapot.
Kezdek öregedni, nem vágyam a "még felhasználóbarátabb" irány. Azt kell tudnia, amit én akarok, hogy tudjon.
Ha meg már többet akarok, akkor a trendet tekintve nem nagyon van BIP után élet. Max egy kis R.I.P.
-
válasz
gyemipapa #11188 üzenetére
De mikor bejöttek anno a távirányítós tévék, nagy "divat" volt nylon fóliába tekerni a távot, "kímélendő". Fantasztikus esztétikai látvány volt a dohányzóasztalon, voltak, akik befőttesgumival rögzítették rajta a zacsit. :-D
És volt régen BP-en egy rádió, ahol ezeket az embereket virtuálisan fel lehetett jelenteni. -
válasz
ooooobi #10926 üzenetére
Nem nyírja ki a 870A-s töltő sem.
Szimplán felesleges.
Mivel ez feszültséggenerátoros meghajtás, ezért a feszültség (közel) állandó, az áramerőssé változik.
Ha nem kér többet 500mA-nál a töltés, akkor nem vesz fel többet (ezt a töltőelektronika szabályozza a telefonban, órában). Ezért a 2A-es csak annyit jelent, hogy max 2A-t tud leadni a töltőfej, de nem azt akarja rászuszakolni az eszközre töltéskor. -
-
válasz
PACSA75 #9885 üzenetére
@(#9884) Fall-N
&
@(#9883) morgyiÖrülök, hogy vannak, akik helyükön tudják kezelni a dolgokat.
Kategória, mint kulcsszó.
A hifis topikban is ez szokott a gond lenni, némelyek elfeledik a kategóriákat.Én is csak ismerkedni vettem az órákat (mindkettőt használtan), telefonos topikból tudom, hogy létezik a Xiaomi-együttható, így nem ért meglepetés. Amire vettem, arra tökéletes.
Néha pontosabb, néha nem, és mint említettem a tapasztalatom az, hogy nem bírja a tétlenséget rögzítéskor. Akkor megőrül, és összevissza kilengéseket produkál.
A pulzusmérő biztos nem med-dev szintű, főleg ritka mérési frekvenciával.Még azon gondolkodom, hogy rákötöm a kutyára egy 10km-es túránál, hogy mennyit megy ő, ha mi 10-et...
-
-
válasz
misimagaki #9564 üzenetére
Remélem csak a Xiaomi együttható fordult kedvezőtlen értékre.
És tudja... és tudja... és tudja...
Végre valaki számol ezzel is. -
Kipróbáltam a GPS-t többszö az órán.
Azt vettem észre, hogy ha elkezdem a futást vagy sétát (bringázást nem próbáltam még, ahhoz még nekem hideg van), akkor a legnagyobb keveredés induláskor, illetve közbenső megálláskor van. Nem mindig pontos helyről indul, amit egy huszárvágással (egyenes vonalú mozgással) korrigál, onnan jó, szépen leköveti a mozgást.
Ám ha megállok egy útjelzőnél, erdő széli infótáblánál, na akkor elkezd meggágyulni, össze-vissza ugrabugrál a pozíció, így pár tíz métert még pluszban "megyek", holott állok.
Ez puszta tapasztalat, semmi más. Mellette megy a telefonon a SportsTracker, ahol ezek a tüske-szerű ugrálások nincsenek.
Ez miatt van az, hogy 2-3 száz méter (több megállással még több) is lehet az eltérés a telefon és az óra rögzített útvonala között. -
-
-
válasz
tonyrulez #9350 üzenetére
Ezzel kibontod
módosítod a képeket
Ezzel (WF editor by ilgruppotester) tudsz grafikusan módosítgatni helyzeteket, stb.
Ugyanezzel visszacsomagolod.
Nem nehéz, menni fog.
-
válasz
Aliendej #9265 üzenetére
apk-ban?
Az inkább android csomag, mint számlap. Igaz, van olyan app, ami számlapokat tartalmaz, köztük magyarokat is - ha igaz, innen is szetek össze ((#8765) snooze)
Ha így gondoltad, akkor érthető.Amúgy a számlap maga .bin kiterjesztésű.
A Notify and fitness for amazfit alkalmazás pedig közvetlen eléréssel bír az amazfitwatchfaces oldalhoz, és a letöltötteken azonnal tudja is az órára küldeni.
-
Már ha mi accounttal használta.
Ha nem akkor mi a helyzet?(Vélhetően erre lenne jó a factory reset? Nem javaslat, inkább kérdés. Telefonoknál ugye tudom mit jelent, itt még nem, de logikusan csinál egy gyári visszaállítás, minekutána majd párosítani lehet egy új eszközzel. Esetleg erről van tapasztalat? Mintha a linkelt hsz ezt tartalmazná.)
-
válasz
internetezoo #9109 üzenetére
Szerintem tilos, hirdetni a hardverapro-n lehet.
-
-
válasz
martina79 #9062 üzenetére
Még majd annyi kérdés, hogy a délelőtt/délután milyen színű legyen.
Mert az eredetiben cián délelőtt, lila délután. Fehér alapon viszont nem feltétlenül jók ezek a színek.
Legyen pl. kék és fekete az elkülönülés?teljesen inverzen ilyen, még nem magyar a nap:
délelőttdélután
-
-
-
Na erre én azt vettem észre, hogy itt van némi izébigyó (pontosabban nem tudom megfogalmazni).
Valami olyasmit sejtek, hogy attól függ...
...hogy melyik mifit verzió, melyik droid verzió... és hogy ezeknek mi a kombinációja.Nekem megjelenik az online óratéma. dorid 6, mifit 3.4.7 (redmi 3s)
Feleségemnek megjelenik, droid 7, mifit 3.4.7, de neki még a helyi témák is ott van, mint lehetőség (redmi 4x)Még nem csináltam összevissza keresztpróbákat, bár az lenne az igazi.
@(#8487) Mike76
Érdekes koncepció.
Kiváncsi vagyok a json-ra. -
válasz
internetezoo #8457 üzenetére
Belehúztál rendesen!
-
válasz
shifty! #8420 üzenetére
Ahogy mgTerminator írta, más elven működik ez a kijelző - transzreflektív.
Én "néha" buherálom (mármint óratémákat cserélek), jellemzően fehér téma van rajta, és 12 napos üzemidőnél vagyok, ami mellé még 52%-os a töltöttségi szint.
Így úgy gondolom, hogy két hét simán megvan/lesz. Aztán hogy ez ±2 napot jelent, hát nemt'om. Szerintem belefér. -
-
válasz
mgTerminator #8290 üzenetére
Csak ügyesen!Ezzel aztán tényleg el lehet pöcsölni az időt
Asszem' érem miről beszélsz@(#8295) mgTerminator
Hát a gimp az néha pilótavizsgás - nekem... inkább Pinta-t használok, alap dolgokra tűrhető (szintén GNU licenszes, tehát free)
(Na jó, a paint-et is használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Trollok komolyan
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés