Hirdetés
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz internetezoo #13757 üzenetére
Ne görcsöljetek ennyit a magyar nyelv hiányán. Mivel maga az eszköz sem támogatja a nyelvet, így nem csoda, hogy a Mi Fitnél sem prioritás. Engem sosem érdekelt a magyar nyelv hiánya, rengeteg alkalmazás amit vettem nem tud más nyelven csak angolul. Mai világban amúgy sem árt ha tud az ember angolul, így fel sem tűnik különösen már ha valami angolul kommunikál velem.
-
sanyci
senior tag
válasz internetezoo #13754 üzenetére
Most komolyan arra vársz, hogy a MiFit fejlesztői reagáljanak arra, hogy te módosítottad az app-jukat, de nem megy
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
petij
tag
válasz internetezoo #13405 üzenetére
Bip S-en 2.1.1.46-ra frissült. Megjelentek új edzésformák, pl foci, pingpong, kosárlabda, tollas...
-
xedos
addikt
válasz internetezoo #12220 üzenetére
Nem éri meg. 7000Ft-ért láttam Facebook marketplacen komplett BIP-et...
-
SzaboZE
addikt
Létezik egy megoldás törött mobil kijelzők javítására, szerintem itt is működhet.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
gyemipapa
senior tag
Hogy vízálló-e törött kijelzővel? Még sérülésmentes állapotban is necces, épp elegen "befürödtek" vele, szó szerint is...
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
tothferenc
senior tag
válasz internetezoo #12226 üzenetére
Koszi. Most lattam marketplace-en, mar 10ert dobalnak hasznaltan.
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
tothferenc
senior tag
Max donort tudnal venni, plane ha a kijelzoje ep, es mukodik, rendszerint a doglott akkusokat eladjak. vagy hasznaltan nezel masikat. De ugy nez ki, ennek ennyi volt.
(Mas: a watchface-hez kerhetnek egy linket? )i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Dr.NX
addikt
Szerintem ennyi. Mire cseréled? Nem árulnak hozzá alkatrészt.
Elfogadom a sütiket.
-
SzaboZE
addikt
válasz internetezoo #11993 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
amtibacsi
aktív tag
válasz internetezoo #11734 üzenetére
Telón állítsd át a dátumot és szinkronizálj. Hátha bejön
-
internetezoo
senior tag
válasz internetezoo #11639 üzenetére
Visszajöttek az adatok. Úgy néz ki több óra kell neki.
-
Kbali
nagyúr
válasz internetezoo #10907 üzenetére
Amilyen a nyilvántartása a postának, simán lehet ilyen fázis a nyomkövetésben
-
gyuri2008
veterán
-
Nyiaz
aktív tag
válasz internetezoo #10468 üzenetére
Én kivenném a japán betűket, ha tudnám, plusz a másodpercmutató is felesleges, emiatt zabálja az aksit. Ha esetleg valakinek szintén tetszik és ért is hozzá..........
-
snooze
veterán
-
Ablakos
őstag
válasz internetezoo #9724 üzenetére
Ha nem is abszolút mérésre, de relatív magad kontrolljára teljesen jó látni az eredményeket.
-
törölt tag
válasz internetezoo #9724 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz vele, köze nincs a valósaghoz annak, amit "mér". A futótársad valószínűleg sűrűbb lépésekkel fut, kb. ilyesmi oka lehet a különbségnek, a pulzusmérő gyakorlatilag egy marketing célú dísz az órán.
-
Fall-N
veterán
válasz internetezoo #9224 üzenetére
Nekem még a gyári sem frissült, asszony Bipje tegnap frissült Mi Fiten belül.
Viszont a Mi Fit 3.5.9 még mindig nem jött ki a Playen.
-
Gloob
addikt
-
gyuri2008
veterán
válasz internetezoo #9148 üzenetére
Nem is lesz.A kinaiakat nem nagyon érdekli Magyarország.
Nekik India jobban tetszik.Sok ember sok telefont eltudnak adni.
Korcs ez az egész világ. -
nagyúr
válasz internetezoo #9109 üzenetére
Szerintem tilos, hirdetni a hardverapro-n lehet.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Bella80_
tag
válasz internetezoo #8713 üzenetére
Mi Fit: időjárás beállitása? hol találom meg, mert nem láttom? Köszi előre is a választ. Még az kimaradt, hogy a hivófél nevét be lehet állitani, hogy kijelezze vagy sem?
-
Dr.NX
addikt
válasz internetezoo #8683 üzenetére
Frissítettem az összefoglalóban az új miui.hu-s fájlokra.
Elfogadom a sütiket.
-
snooze
veterán
válasz internetezoo #8668 üzenetére
Neked hogyan lett benne magyar?nekem is frissült már,de semmi nyelvi változás..
GO Gunners!!!
-
sanyci
senior tag
válasz internetezoo #8512 üzenetére
SZVSZ sajátot használ, de ami miatt tetszik, hogy be tudja rakni a MiFit saját/helyi témái közé!
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
gyuri2008
veterán
válasz internetezoo #8478 üzenetére
Pl.az applikáció Magyarnyelvű?
Lehet az órát magyarosítani?;[ Szerkesztve ]
-
Acef
addikt
válasz internetezoo #8462 üzenetére
"vége nem zavaró mivel belül"
Igen, ebben biztosan jobb, de nekem az nem tetszik nekem az túl sportos/csajos?Ugye kinek a pap, ...
[ Szerkesztve ]
-
Doki42
őstag
Nagyon jó, beszerzek egyet én is. 😎
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
xedos
addikt
Én is ilyet használok.
-
nagyúr
válasz internetezoo #8457 üzenetére
Belehúztál rendesen!
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
vonyarc
tag
válasz internetezoo #8445 üzenetére
Tableten próbáltam. Ugyanaz.
-
vonyarc
tag
válasz internetezoo #8438 üzenetére
Azért mert már egy hete szenvedek. Amikor ez a menüeltünési mizéria volt nálam is jelentkezett. Factory resetet csináltam de elötte nem szüntettem meg a párosítást és azóta nem hajlandó az óra párosodni a Mi Fittel. Minden mással- Notify, Gadget, Amazfit master- igen, de a Mi Fittel nem. vagy 300szor próbáltam, mindent újraindítottam, Ezért gondoltam végső kinomban a lemerítésre. Mit tehetnék még? Hogy tudnám a párisítást megszüntetni ha nem kapcsolódik, hogy újra tudjam párosítani?
[ Szerkesztve ]
-
molnisz80
lelkes újonc
válasz internetezoo #8412 üzenetére
Kikapcsolni meg gyári visszaállítást nem tudtam mert eltünt a menüből és hiába javították az appot, nekem nem frissült le mert nem tudott valami miatt szinkronizálni. Viszont közben megoldódott. Lemerítettem teljesen majd rátettem tölteni, leszedtem az amazfit mastert és már látta is az órát. Kapcsolódott leszedtem az Mi fittet, azzal is lehettet párosítani.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket és a segítséget. -
gyuri2008
veterán
válasz internetezoo #8358 üzenetére
Nekem 3.5.0 van fent,tökéletes.
Ha frissítem,az órám vissza állna angolra. -
gyuri2008
veterán
-
gyuri2008
veterán
válasz internetezoo #8315 üzenetére
Tehát nem érdeme meg venni.
-
Dr.NX
addikt
válasz internetezoo #8266 üzenetére
Milyen patch-re gondolsz? Részemről nincs akadálya, úgy tudom nem ütközik házirendbe.
Elfogadom a sütiket.
-
Upo
addikt
válasz internetezoo #8196 üzenetére
Szerintem notify alatt a beállításokban kapcsold ki az ékezetek átalakítását. Biztos az cseréli le ékezet nélküliekre. De a bandage is tud ilyen átalakítást, nyilván akinek ékezetes/emojis font van fent, azoknak ki kell kapcsolnia, hogy úgy menjenek át az értesítések ahogy eredetileg vannak.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
snooze
veterán
válasz internetezoo #8220 üzenetére
Nagyon ugy néz ki,hogy órafüggö,mivel nekem a 3.5.6-al sem volt ilyen gond,és most sincs..koppkopp..
GO Gunners!!!
-
CHIPman
nagyúr
Ha ékezet nélkül megy ki az értesítés, az nem a font, hanem a kiküldő program "hibája" (valószínűleg beállítás). Mi Fittel próbáld, ha ott jó, akkor vagy azt kell használni, vagy meg kell keresni, hogy mi a "hiba".
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
juve600
nagyúr
nekem emoji nincs
-
huberpe
aktív tag
válasz internetezoo #8185 üzenetére
próbáld meg ezzel a betűkészlettel: [BOLD_v4p]
nálam így tökéltesen jönnek az ékezetes értesítések, bár én magát az órát nem magyarítottam. mifit+bandage kombót használok, a notify app-al nincs tapasztalaltom. -
M3oH
addikt
válasz internetezoo #8163 üzenetére
sztem ennyi adat már vagy zsúfolt vagy nagyon apró lesz. Illetve, kört a négyzetbe dolog nem jön be. De nyilván ez egyéni ízlés. Próbát megér mindenféleképp, főleg, ha van időd, kedved dolgozni vele.
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #8138 üzenetére
Majd megnézem ha gépközelben leszek, jövőhét vége felé talán....
Az Emoji-s fájt én is megköszönném! Illetve a sima Mifittel és bandage-al használom.
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #8130 üzenetére
Ó hát ez nagyon nagyon pöpec lett! Miért nem teszed fel a amazfitwatchfaces.com-ra?
Esetleg nagy munka lenne még egy piros verziót csinálni belőle?
-
mgTerminator
veterán
válasz internetezoo #8126 üzenetére
Van ára $29....
Emoji telepítésben valaki tudna segíteni?
-
Dr.NX
addikt
válasz internetezoo #7991 üzenetére
Szerkesztés közben elszabódott az összefoglaló, így kénytelen voltam egy régebbi mentést visszatenni.
Elfogadom a sütiket.
-
Tiger.
nagyúr
válasz internetezoo #7991 üzenetére
Olyan nincs, hogy garancia, csak szavatossági idő van.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
gyuri2008
veterán
válasz internetezoo #7831 üzenetére
A pulzust nem mérheti valami jól,a képből ítélve.
-
toto0569
addikt
válasz internetezoo #7831 üzenetére
De akkor is nagyon vékony a csukló.
-
Tiger.
nagyúr
válasz internetezoo #7785 üzenetére
😂 40 miatyank 😂
KPISTIKE. köszi 😁[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7785 üzenetére
Nálam pont máshoz kell(ene) fohászkodnia
Tiger.: Valamit összehoztam az ügyben, bár az átméretezés nem tett jót az ikonoknak
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz internetezoo #7749 üzenetére
Szia!
Ezt a betanítást hogy érted? Onnan indult ki ez a kérdés, hogy egy másik fajta aktivitásmérővel ugyanaz az egy órás otthoni torna lényegesen több kalóriaégetést mutatott többeknél, mint ezzel az órával. Nem tudom, hogy mi alapján számolják a kalóriaégetést ezek az aktivitásmérők, de szerintem egy applikációval vagy egy algoritmussal kalkulálják ki. Ezért gondoltam, hogy valami más appal esetleg megoldható egy újabb edzésforma trackelése De javítsatok ki, ha nem így van.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7750 üzenetére
Üdv!
Szerintem igen
Címer alapon készítettem én is egy tervet, de azt azért nem publikálom, mert a címer egy játékban szerepel - az ottani csapatunk címere. Bippel rendelkező csapattagoknak osztom csak meg.
Viszont magyarok kicsit többen vagyunk, a Te ötleted népszerűbb leszK. P.
-
rozsi71
tag
válasz internetezoo #7738 üzenetére
A 7709-ben válaszoltam is rá...
-
toto0569
addikt
válasz internetezoo #7720 üzenetére
Segítenél,hogy a Notify-ben hol kell keresnem?Meg van,most jó.
[ Szerkesztve ]
-
pavika
tag
válasz internetezoo #7693 üzenetére
Letöltöttem a linken lévő fájlt. Egy log kiterjesztésű szöveges fájlt kaptam. Az eddig nézett watchface-k bin kiterjesztésűek. Ez így nem jó, vagy én bénázok valamit?
-
pavika
tag
válasz internetezoo #7689 üzenetére
Igen. Az úgy jó lesz. Köszönöm.
-
KPistike
aktív tag
válasz internetezoo #7665 üzenetére
Üdv!
Nem rossz a módszer, személy szerint az összefoglalóban is linkelt WF editor by ilgruppotester alkalmazással bontom ki, illetve csomagolom az óraképet. Illetve a watchface.exe paraméter nélkül indítva a parancssorban kiírja, hogyan is kell kifejteni / csomagolni.
Néhány helyen még .bin kiterjesztéssel tesznek közzé lemezképeket is, én ezért nem társítottam.
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
huberpe
aktív tag
válasz internetezoo #7658 üzenetére
ott van az összefoglalóban egyébként.
[link] -
snooze
veterán
válasz internetezoo #7638 üzenetére
Link sikertelen betöltést ir az appba..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Mike76
tag
válasz internetezoo #7635 üzenetére
Ahová az AmazfitBipTools legenerálta a "számlapneve_packed.bin" állományt, ugyanott fogsz találni 10 darab "számlapneve_packed_animated_x.png" elnevezésű képet. Ha ezekből fűzöd össze az animált előnézeti .gif-et (mindegy, hogy mivel) akkor az úgy fog kinézni, mint az órán (és nem lesznek rajta valótlan színek, elvágott képek, stb).
-
gyemipapa
senior tag
válasz internetezoo #7632 üzenetére
Értem, de azt továbbra is fenntartom, hogy elég gáz, ha az ember az óráján nézi meg, milyen hónap van.
Tényleg, milyen hónap is van most?Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Mike76
tag
válasz internetezoo #7630 üzenetére
Csak így tovább!
Két megjegyzés: nem tudom mivel készítetted az előnézeti képet, de felső sávban lévő színeket (narancssárga, világoskék, lila) ebben a formában nem tudja a Bip, félrevezető lehet. Én az AmazfitBipTools által automatikusan létrehozott előnézeti .png képekből a gifmaker.me oldalon szoktam összefűzni az animált változatot.
A másik: érdemes kicsit megtanulni valamelyik nagyobb képszerkesztő használatát (GIMP, Photoshop, stb.), rengeteget tud gyorsítani a szerkesztésen egy nem célprogramhoz (pl. IrfanView) képest. Kíváncsiságból visszanéztem az egyik macerásabb számlapomat, hogy mennyi idő alatt lett kész. Ez lenne az:
Kb. 3 óra volt a tervezéstől az órára áttöltésig, úgy, hogy a fehér számjegyeken kívül mindent nekem kellett megrajzolni (ez többek között 20x6 számjegy elforgatását és megfelelő helyre elhelyezését jelentette).
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz internetezoo #7630 üzenetére
Ügyes, így első nekifutásra, de szerintem azért jó esetben arra még szoktunk emlékezni, milyen hónap van, helyette inkább a lépésszám talán hasznosabb lenne. Továbbá a hőfok és az akku % lehetne nagyobb.
[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
oba
addikt
válasz internetezoo #7622 üzenetére
Nálam rendszeresen, random szerűen tűnik el... csak úgy magától. És magától is jön vissza.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
szpali
addikt
válasz internetezoo #7589 üzenetére
MiBandage-ban át tudod nevezni őket
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
snooze
veterán
-
Jabby
őstag
válasz internetezoo #7580 üzenetére
Szuper!
-
Jabby
őstag
válasz internetezoo #7572 üzenetére
Ügyes vagy!
Esetleg a lépésszám nem férne el még a hét napja alatt? -
Dimond G
senior tag
válasz internetezoo #7574 üzenetére
Köszön! Megvan!
-
jan herz
tag
válasz internetezoo #7572 üzenetére
Ügyes munka!
Egyedül a n.a. jelzés nem kéne, de ez csak az én ízlésem....
-
detroitrw
addikt
válasz internetezoo #7564 üzenetére
Nincs olyan hogy magyaritas mivel minden kep nem pedig szoveg/karakter
Szal az elso kor mindenfelekeppen a tools-os kibontas hogy lasd mekkora az adott szoveg tartalmu kep pixelmerete, ha ez megvan akkor vagy keresel egy mar kesz face-t amibe "egyezo" meretu az adott szoveget tartalmazo kep s siman atnevezed/kicsereled
A masik megoldas, hogy az adott pixel nagysagu kepet megszerkeztedEhhez egyaltalan nem kell gui, max egy jobbra, balra, kozepre rendezesi "kulcs szo" ha szukseges
Egyebkent csak ujra le kell generalni a face-tPar face ami nagy valoszinuseggel atalakitas nelkul is hasznalhato:
[link], [link], [link][ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz internetezoo #7524 üzenetére
Nem muszáj szétkapcsolni, csak ne fusson. Task listából kidobod, vagy az alkalmazások menüben nyomsz rá egy kényszerített bezárást, akkor lehet hogy úgy is jó lesz.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz internetezoo #7522 üzenetére
Háttérben futást engedélyezni neki, akku kímélés alól kivenni, összes jogosultságot megadni. GPS legyen bekapcsolva. Mi fit-et erőszakkal bezárni, hogy ne menjen a háttérben.
Elsőre kicsit lassan csatlakozik, sokat kell várni. Ha nem, akkor többször megpróbálni.
Ha egyszer sikerült akkor már később könnyebben fog menni neki.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
VMatteo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest