- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Viktor0610 #14502 üzenetére
sejtettem... végülis már nem mostani de annyira szerettem, kikapcsolt pulzusméréssel 2 hónaponta elég volt tölteni,tökéltes. nem tudom van e most a piacon hasonló okosóra ami ugyancsak képes erre
egyébként tudtok olyat aki végez ilyen okosórákban akksi cserét?
-
Faterkam
addikt
válasz
Viktor0610 #14477 üzenetére
Ugyan az, mint nálad, 1.1.7.02
Az alkalmazás: 8.11.1
Algoritmus: 2.13.14 -
Undoroid
őstag
válasz
Viktor0610 #14439 üzenetére
Factory default? Az megvolt már és sajnos nem segített. Nem tudom, hogy akarok-e még költeni rá! Ismét kinyitom és megnézem azt, hogy nem-e sérült meg valami benne a régi akku miatt?! A régi akku még Januárban felpuffadt és lelökte az óráról a kijelzőegységet, de nem szakadt el semmi. Elég sok idő kellett az új akku megérkezéséhez! Sajnos úgy tűnik, hogy valami más hibája is keletkezett! Az új akku tökéletes, stimmel az icipici csatlakozója is, de erre hibára csak most leltem rá, amióta megy az új akku.
-
flash-
veterán
válasz
Viktor0610 #14379 üzenetére
szárazon jó..
ez egyébként más márkáknál is ilyen?vagy van olyan gyártó aminál ez megoldott probléma ? -
Ernesst
aktív tag
válasz
Viktor0610 #14336 üzenetére
Nagyon köszönöm, öröm és boldogság, így már működik. Az app automatikus indulási engedélye hiányzott.
-
Doki42
őstag
válasz
Viktor0610 #14332 üzenetére
Mindkettő tesztelve lesz, köszönöm!
-
markussandor
senior tag
válasz
Viktor0610 #14304 üzenetére
természetesen nem kapcsoltam be a DND-t (vagyis autón van, csak alvás közben kapcsolja ki), ezt már pár éve megszívtam :-)
@rita7107
Zepp Life-ot használok -
markussandor
senior tag
válasz
Viktor0610 #14301 üzenetére
Letöröltem, újra feltettem, minden engedélyt megadtam neki, amit csak kért (autostart, background, akku kímélés ki, lock), engedélyeztem, hogy a zepp life hozzáférjen az értesítésekhez, megadtam a kívánt appokat (amiket látni szeretnék), de továbbra is néma.
-
shagy
tag
válasz
Viktor0610 #14295 üzenetére
Valóban működik a Bip S-el? QR-kóddal párosítható az óra, a Zepp Life, pedig bt-alapján szeretné felvenni az eszközt. Vagy én csinálok valamit rosszul?
-
draco31
veterán
válasz
Viktor0610 #14204 üzenetére
Ha csak új telefonra van költözés, akkor nem kell a profilból törölni az órát. Vagy csak nekem volt így? Samu A50-esem volt, és Redmi Note 9 Pro-ra váltottam. Samun töröltem az appot, Note-on telepitettem, bejelentkeztem, és látta is az órát azonnal. Vagy csak volt valami a háttérben, ami ezt megoldotta?
-
Essejó
veterán
válasz
Viktor0610 #14204 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sinkapeter nek is.A Zepp-ből való eltávolítás után az órával már semmit nem kellett csinálni, mert csak a QR kódot adta a gomb megnyomására, ami kellett a másik telefonra való Zepp letöltéséhez, illetve az óra és a telefon csatlakoztatásához.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14199 üzenetére
Köszi. Sajnos távsegítséggel nehéz ezt megoldani 60 éves anyukámmal, de próbálkozik. Reménykedtem, hogy az amazon.de-ről rendelt nem valami habi cucc lesz, és legalább egy alap német vagy angol fogadja, de meglepődött ő is az orosz nyelven.
-
kirusz1
őstag
válasz
Viktor0610 #14160 üzenetére
szomorúan hallom.lehet tudni miért?
-
válasz
Nagyon sajnálom! Itt is segített nekem is.
-
Obyboy
addikt
válasz
Szomorúan olvasom, nagyon jó app.
-
válasz
Viktor0610 #14153 üzenetére
Köszönöm
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #14121 üzenetére
Köszi. Bluetooth miatt gondoltam
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #14102 üzenetére
Melyik verzió?
Nekem még 6.1.2a AeX van fent. -
draco31
veterán
válasz
Viktor0610 #14074 üzenetére
Magasabb a szám, akkor ez frissebb, nekem is azt hiszem első szériásom van.
A1608 a modell változatom. -
kissati66
tag
válasz
Viktor0610 #13993 üzenetére
Megoldódott, ez volt a baja. Az engedély meg volt adva, de csak az alkalmazás használatakor, ezt "mindig"-re állítva rendbejött. Köszönöm
-
válasz
Viktor0610 #13900 üzenetére
Az egész appot le kellett gyalulni, csak így sikerült.
Már csak a számlappal harcolok. Rg ygyárit használok, ami nincs fenn a telefonon és sehogy nem tudom rávenni a zeppet, hogy átküldje.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13847 üzenetére
Megszivatott azóta a mifit nem tud vissza csatlakozni, plussz elvette a jó Watchfacemet. IOS amúgy.
-
egykori
őstag
válasz
Viktor0610 #13810 üzenetére
Köszönöm!!
Igen, sajnos nem tekertem lejjebb, csak a Restartot láttam. -
beach head
senior tag
válasz
Viktor0610 #13746 üzenetére
elvileg ez is sima bip (global). de a zepp es a mi fit alkalmazas se talal frisebb fw-t. model a1608
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #13702 üzenetére
Szerintem az, mivel egyesekkel ellentétben nem várok el orvosi pontosságot egy optikai szenzor és egy gyorsulásmérő chip inputja és némi matematikai háttérbázis útján előállított adatoktól.
A GPS nekem megfelel, koca futásaimra tökéletesen megfelel.
Az értesítésekben meg nem zavarnak az ékezetek, nekem megfelel úgy is, bár tudom hogy a bandage át tudja fordítani ékezet nélküliekre. -
szumoo@gmail
tag
válasz
Viktor0610 #13636 üzenetére
Köszi így sikerült.
-
ktomcat
senior tag
válasz
Viktor0610 #13573 üzenetére
Köszi, ez volt a megoldás, csak fura volt hogy értesítés nélkül simán rezgett az óra
Van itt arra megoldás hogy két gombnyomásra elindítsa a sleep as androidos alvásfigyelést? az assistantra van lehetőség de ott csak a pulzust kezdi el jobban mérni nem indítja el a tasker actionba meg nem nagyon sikerült még belépni azon kívül hogy ki tudtam választani a lehetőségek közül -
vilmaboy
őstag
válasz
Viktor0610 #13568 üzenetére
Igen ezt a Notify is tudja, csak egy gondolat volt, hogy milyen jó lenne ha jelezhetné 😎
Valamint az.megoldható e, hogy ha jelzés jön rá, pl sms vagy valami, akkor ne nyissa ki a képernyőt. Azért zavar, mert pl vízben jön egy értesítés és utána elnyomkodja magát 😎
Arageus köszi neked is 😎
-
bazsimano
őstag
válasz
Viktor0610 #13484 üzenetére
elvileg az rendben van, szinkronizalva van...
-
gyuri2008
veterán
válasz
Viktor0610 #13462 üzenetére
Igen én is arra gondoltam.
És mit lehet csinálni?
Telefont váltani? -
flash-
veterán
válasz
Viktor0610 #13420 üzenetére
hát megvettem mert nemrég még elég ajánlott volt ehhez az órához a notify and fitness, de nekem a mi fittel mindig összeakad azért kérdezem.
és mit cisnáljak hogy ha elmegyek sportolni akkor azért már az elején müködjön a gps?
várok pár percet mégis kell sok idő hogy müködjön.. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13420 üzenetére
A Zepp jobb mint az Mi fit? Vagy miért azt?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #13385 üzenetére
Nekem hordva, karon 2,5 év után is tudja, mondjuk ritka bt kapcsolat mellett. De tudja
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #13385 üzenetére
Az elején 2 hónapos készenlétet is tudott folyamatos alvásfigyelés mellett is. De sajnos 1 év után elkezdett csökkeni , max feltöltés után csak 86% volt aztán 56, majd már csak valami 39.Az alvásfigyelést már nem is használom , mert akkor még gyakrabban kéne tölteni.
-
szelim74
csendes tag
válasz
Viktor0610 #13365 üzenetére
Érdekes, én már Zepp-ként töltöttem le, mégis Amazfit a neve.
Egyszer csak megérjük, hogy készen lesznek vele.
-
AlfaGyuri69
csendes tag
válasz
Viktor0610 #13339 üzenetére
Csak ezzel az alkalmazással használható?Pl a band 5-el nem?
-
HUNited
őstag
válasz
Viktor0610 #13212 üzenetére
Úgy gondolom ha FW probléma lenne, már mások is nyavalyognának miatta. Úgy látom csak én panaszkodtam eddig.
Speedshop nem a sarkon van, és baromira nem szeretek saját költségen csomagokat feladogatni, meg heteket várni mire az osztrákoktól visszajön a cucc. Nyilván ez lesz ha nincs más megoldás, de igazán megdögölhetett volna egy héttel korábban, és akkor még lenne elállási jogom, és nem kéne vele szenvednem.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Viktor0610 #13164 üzenetére
A szíj miatt nem megy. Levettem, és úgy pár másodperc alatt kalibrált. Ahogy visszatettem a szíjat ismét kérte a nyolcasokat. Persze, tudom, hogy a fém/mágnes zavarja az iránytűt, én is tanultam valamikor fizikából, de egyszerűen nem gondoltam erre, pedig egyértelmű.
-
gyuri2008
veterán
válasz
Viktor0610 #13118 üzenetére
Köszönöm,de csak magyarul beszélek,a Google meg nem fordítja le.
Ha lefordítanád nekem az órán levő szöveget megköszönöm. -
pilipi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #13118 üzenetére
Ez a "Hadd keressem meg neked a Google-ön" olyan öreges vicc vagy nem?
-
bazsimano
őstag
válasz
Viktor0610 #12960 üzenetére
Koszi mindenkinek a valaszokat. A kerdes arra iranyult, hogy ha valtoztatunk rajta..mint pl hogy elerheto legyen az ekezetes szoveg, az garanciavesztessel jar-e. Nem azt mondtam hogy atvaltom a menut..csak felsoroltam ezeket a lehetseges valtoztatasokat es , hogy garivesztessel jarnak.e ...ennyi :)
Akkor irok anszeviznek es a boltnak is es irasban megkerdezem toluk...aztan vagy valaszolnak vagy sem :)
Koszi megint a valaszokat! -
SztiviVander
addikt
válasz
Viktor0610 #12750 üzenetére
így van, bár akinek egy eszköze van annak nem hiszem hogy lenne értelme külön accountokat használni. illetve nem is tudja, mert ha egy adott fiókhoz hozzáadja mifitben a bip-et akkor amazfitbe hiába lép be egy másik fiókkal, oda nem fogja tudni hozzáadni addig míg a másik fióbúl a mifitben le nem választja. mondjuk így visszagondolva lehet nála pont ez volt a probléma...
-
Pinty0
friss újonc
válasz
Viktor0610 #12729 üzenetére
Kedves Viktor0610!
Elolvastam, többször is. De sajnos, mivel mezei felhasználó vagyok, nekem kicsit szájbarágósan kellene elmagyarázni, mert különben nem értem. Nem tudom mi az a moddolt app, meg hogy mi a helyzet a firmware-rel. -
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #12704 üzenetére
el is olvastad az elejétöl mit irtam??mondjuk a 12699??ezek szerint nem..mindegy,hagyjuk..
-
bazsimano
őstag
válasz
Viktor0610 #12686 üzenetére
leginkabb futashoz lenne
szoval lehet akkor inkabb az s lenne nyero nalam...
-
pilipi
aktív tag
válasz
Viktor0610 #12670 üzenetére
Keresgéltem a topikban az ékezet témakörében, arra jutottam, hogy a Mibandage alapból tudja, mókolás nélkül.
Az összefoglalóban nem találtam meg, hogy hol tudom beállítani, hogy ne csak átalakítsa a kérdőjelet-E betűre, hanem helyesen jelenjen meg.
Most ott tartok, hogy a mondat első karaktere helyesen megjelenik a többi nem.
Tehát ha azt írom, hogy :
Életmód árvíz az érkezik meg, hogy Életmod arviz
Ezért nem értem, hogy mit rontok el, mert működik meg nem is. -
DaDa
senior tag
válasz
Viktor0610 #12634 üzenetére
Igen, és nem olyan nagy ördöngösség. Ha rákeresel neten van pár jó leírás hozzá. Minimális számtech ismerettel szerintem menni fog. Így bármilyen egyedi watchface - t tudsz alkotni magadnak. Ha találsz olyat, ami tetszik azt pedig a saját ízlésedre szabhatod. Talán így a legegyszerűbb elkezdeni.
-
DaDa
senior tag
válasz
Viktor0610 #12632 üzenetére
Azért mert ez nem a valós naptárat mutatja, hanem képeket rak egymás után naponta/havonta. Sem a szoftver sem a memória nincs feljeszitve annyi képre, hogy több év is menjen rajta.
-
scream24
senior tag
válasz
Viktor0610 #12629 üzenetére
Másfél éve vettem, azóta a telefonom mindig néma üzemmódban van! 😊 Egyszer vagy kétszer buggyantam a tengerben is, ettől függetlenül hibátlanul teszi a dolgát! Ja igen, a gyári szíjat egyből ledobtam.
-
Dedó80
kezdő
válasz
Viktor0610 #12614 üzenetére
A Bandage 4.8.3-as verziója orvosolta a problémámat.
Bandage-ra is van vastagabb Bold font, ami a nagy Ő-t is tudja? -
TaylorPro
addikt
válasz
Viktor0610 #12618 üzenetére
A Bip nálam elment 70 napot is.
Kerámia szíjjal imádtam.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #12618 üzenetére
el is adtad?
-
TaylorPro
addikt
válasz
Viktor0610 #12615 üzenetére
Ez az óra ár-érték és akku világbajnok! Viszont, ha az aktív kijelző a cél, ami remek nagyon, akkor ez is szóba jöhet: [link]
Vagy ez: [link]Akku időben meg sem közelítik a Bip-et, de itt az anyag választás prémium, és a forma klasszikus. Szebb a kijelző, kerámia az óra kerete ami bitang ellenálló.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #12615 üzenetére
Azt is olvashatod, h ezek a régebbi példányok. Vmikor tavaly év elején változtattak a ragasztáson, az utána gyártottak elvileg már nem fognak így szétesni. Kb. egy évvel ezelőtti már "jerryrigeverything" YT videója is, amin sérülés nélkül nem is tudja szétszedni.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5274 üzenetére
A zuhanyt bírja, de ne nyomogasd a gombot.
Elvileg a nagy nyomásváltozást nem szereti, de az úszásnál van, zuhanyzásnál nincs. -
D4rkm4n
őstag
válasz
Viktor0610 #5270 üzenetére
Én magam használtam már töbször is a Balatonban.
Nem úszáshoz ugyan, de a pancsolást jól bírta. (Olvastam az elején, hogy mit ír ezzel kapcsolatban a gyártó, de én a személyes véleményetekre voltam kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával