- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #11027 üzenetére
Hát nálam pár óra után megint nem mutat semmit... Még ha megnyitom a MiFit-et akkor sem hajlandó semmilyen értéket megjeleníteni.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #11001 üzenetére
Mindenkinél működik az időjárás csak nálam nem?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #10960 üzenetére
Na közben rájöttem hogy a 4-es Mi Fit-től nem jelzi az időjárást, korábbit felrakva egyből megjelent...
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Rég nem jártam erre de most muszáj volt bekukkantanom, ugyanis az óra már egy jó ideje abszolút nem írja ki a időjárás hőmérsékletét, csak az ikont. Csak Mifit-et használok, 407 revolutions-t. Más is tapasztalt ilyesmit?
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #8907 üzenetére
Én ebben zuhanyzok, meg voltam strandon, szaunában is. Eddig no problem
-
mgTerminator
veterán
Ja történt változás.... Felébredek és küldi az értesítést hogy pl 7 óra 50 percet aludtam. Később küld megint egy értesítést hogy 8 óra 15 percet aludtam, aztán képes elmenni 9 óráig is. De ez csak egy példa volt. teszem hozzá hogy közben már megjártam a WC- és a konyhát is
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #8780 üzenetére
-
mgTerminator
veterán
Szerintetek melyiket tegyem fel az amazfitwatchfaces.com-ra?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #8654 üzenetére
Utólag láttam benne egy hibát amit gyorsan javítottam.
-
mgTerminator
veterán
Próbáltam csinálni nagyjából "saját" témát, hát ez lett belőle:
LetöltésTudom nem lett a legjobb, de ötletek jöhetnek privátban!
-
mgTerminator
veterán
Hát jelenleg így néz ki:
"Battery": {
"Icon": {
"X": 137,
"Y": 6,
"ImageIndex": 90,
"ImagesCount": 10
},
"Text": {
"TopLeftX": 141,
"TopLeftY": 7,
"BottomRightX": 158,
"BottomRightY": 14,
"Alignment": "TopRight",
"Spacing": 1,
"ImageIndex": 58,
"ImagesCount": 10
}De a helyzet változatlan. Egyébként én is erre gondoltam hogy fontos a sorrend...
-
mgTerminator
veterán
Aki szokott watchfacet csinálni, az nem tudja véletlenül hogy a BottomRightX és BottomRightY sorok mire valók? Mert nem változik semmi ha átírom...
"TopLeftX": 22,
"TopLeftY": 137,
"BottomRightX": 39,
"BottomRightY": 144,
"Alignment": "TopRight",
"Spacing": 1,
"ImageIndex": 58,
"ImagesCount": 10 -
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Színkódokat hol találok amit támogat a Bip kijelzóje?
-
mgTerminator
veterán
válasz
KPistike #8360 üzenetére
ASimple stratos nem az enyém, csak magyarosítottam, Bluetooth ikont cseréltem és a harang és hold ikon fordítva működtek. Utána csináltam egy olyan verziót amiben nem látszódik állandóan az ikon csak ha aktív.
Ez az inverzre való csere nem volt rossz ötlet, jobbal olvasható kevesebb fénynél is, viszont nekem baromi sok meló.
-
mgTerminator
veterán
Tudom, totál fölösleges a legfelső sor, a pulzus és a kalória, de az eredetiben is ott volt. Én csak a magyar napokat raktam bele, kicseréltem a WiFi jelet Bluetoothra, meg a ne zavarjanak és ébresztő ikon fordítva működött, igazából ennyit módosítottam rajta.
Gyuri és Attila: szívesen!
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
De
Szóval úgy oldottam meg hogy nem fent a Színek/szinezés menüpontban állítottam be a színt hanem kiválasztottam a kis festékes bödönt (paintben is az van) és annak a színét állítottam pirosra. Igaz egyenként kell kattintgatni de utána már csak felül kell írni.
Egyelőre itt tartok:
-
mgTerminator
veterán
válasz
cappa72 #8296 üzenetére
A magyarosítást megcsináltam újra, pirossal, átlátszó háttérrel pont ahogy az eredetiben is volt, ott ment a pöcsölés a paint-el, utána a GIMP-ben csináltam meg hogy átlátszó hátterű legyen.
Na mármost a színezés miatt ezt nem játszanám el újra mert hosszú, és egyszerűbb lenne a GIMP-ben megnyitni a fájlt, szín szerinti kijelöléssel kiválasztani és megadni neki az új színt. Na mármost ahogy én megváltoztatom a színét ő ugyan arra a beállításra mindig más árnyalatot ad neki, pl rózsaszínt vagy bordót, hiába állítom be ff0000 csutka pirosra...
-
mgTerminator
veterán
Aki GIMP-ben otthon van, legyen szíves írjon rám! A színezést nem értem, ha ugyan azt állítom be mindig más színt jelenít meg, így nehéz minden képnél találomra beállítani a színt....
-
mgTerminator
veterán
Valaki tudna segíteni privátban hogyan kell átszínezni egy számlapot kékről pirosra?
-
mgTerminator
veterán
válasz
CHIPman #8222 üzenetére
Nekem ebből a csomagból a "emoticon_BOLD_v4k.ft" van fent, jó maga a betűtípus, vannak ékezetes betűk és emojik is. Az originaltól nagyobbak a betűk, szóval aki gyengébben lát annak ez jobb választás lehet. Én még jól látok szerencsére de meló közben kényelmesebben el tudom olvasni ha hirtelen rá kell pillantani.
-
mgTerminator
veterán
válasz
juve600 #8200 üzenetére
Igen viszont nagyobb és félkövér lesz a betű, amivel nem is lenne semmi gond, csak a nagybetűnél a betű mellé teszi az ékezetet pl így: U'j értesítés
Én hiába próbáltam több félét, mindegyik ugyan úgy nézett ki... Pedig jó lenne ha picit nagyobbak lennének a betűk. Ha esetleg valaki tud normális betűtípust, szóljon -
mgTerminator
veterán
Ez volt fent eddig is, de nekem nem jelenített meg semmit, ha a Mi Bandage-ban bekaocsoltam hogy alakítsa át hangulatjellé akkor ilyet mutatott : )
Azzal amit másodjára küldtél meg tesz helyette 4 kérdőjelet...
Mifit 3.5.5. revolutions, MI Bandage 3.5.1 van fent, hol a hiba? -
mgTerminator
veterán
Moddolt Mifit fent van, mostmár várom a fontot! Köszi!
-
mgTerminator
veterán
válasz
internetezoo #8138 üzenetére
Majd megnézem ha gépközelben leszek, jövőhét vége felé talán....
Az Emoji-s fájt én is megköszönném! Illetve a sima Mifittel és bandage-al használom.
-
mgTerminator
veterán
válasz
internetezoo #8130 üzenetére
Ó hát ez nagyon nagyon pöpec lett!
Miért nem teszed fel a amazfitwatchfaces.com-ra?
Esetleg nagy munka lenne még egy piros verziót csinálni belőle?
-
mgTerminator
veterán
válasz
internetezoo #8126 üzenetére
Van ára $29....
Emoji telepítésben valaki tudna segíteni?
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #8113 üzenetére
Ebből valaki tudna csinálni magyar nyelvű napot és a napot hónapot megcserélné? Meg nem tudom esetleg a végeredményből lehetne egy pirosat is hogy menjen a piros szíjamhoz
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #8078 üzenetére
Valaki?
-
mgTerminator
veterán
Valaki tudna segíteni emoji telepítésben? Egyszerűen nem jön össze sehogy sem...
-
mgTerminator
veterán
Notify-vel felraktam az emoji fontot de csak vastagabbak lettek a betűk.... hogyan is kellene kinéznie?
-
mgTerminator
veterán
BÚÉK mindenkinek!
EZT valaki meg tudná csinálni nekem cián kékre? Köszi!
-
mgTerminator
veterán
Létezik az órához valami custom firmware amivel esetleg többet tud?
-
mgTerminator
veterán
Sziasztok! Gondolkozom egy Bip vételén. Hey+ alternatívaként gondoltam rá, mivel azzal jól át lettünk b@szv@...
Amire szükségem van: mutassa az időt, értesítést, ne naponta kelljen tölteni (mint a huawei watchot) mérje az alvást, és vízálló legyen.
Úgy tudom ezt mind tudja, de hogy áll a vízállósággal? Zuhanyt illetve strandot mennyire bírja? (olvastam a téma összefoglalót, de kíváncsi vagyok hogy van e aki napi szinten zuhanyzik benne?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest