Két új Amazfit mutatkozott be

Az egyik az Amazfit Verge-re, a másik a Bip-re hasonlít, viszont mindkettő rendelkezik EKG-szenzorral.

Hirdetés

Két teljesen új Amazfit modellt mutatott be a Huami Amazfit Smart Watch 2 és Amazfit Health Watch néven, de a külső hasonlóság ellenére az eszközök nem az Amazfit Verge és az Amazfit Bip folytatásai. Az Amazfit Smart Watch 2 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED panelt kapott Gorilla Glass 3-mal, ami 326 ppi pixelsűrűséget jelent, az óratestben pedig a Qualcomm 2500 dolgozik 512 MB rendszermemóriával és 4 GB belső tárhellyel.

A kijelző egyébként teljesen megegyezik a jelenlegi legjobbnak titulált hordható panellel, amivel a Huawei Watch GT Active büszkélkedhet. Meg most már a Smart Watch 2 is. Mivel a készülék képes eSIM-et (4G; VoLTE) kezelni, nem maradt le a beszédmikrofon és a hangszóró sem. A beépített GPS sem maradt le, amely a GLONASS és a BeiDou rendszereinek adataihoz is hozzáfér.

Amazfit Smart Watch 2 Avengers Limited Edition
Amazfit Smart Watch 2 Avengers Limited Edition

A cirkónium kerámia burkolat vízálló, 5 atmoszféra nyomást tűr, ami az úszást is lehetővé teszi. 4G üzemmód esetén a 420 mAh-s akkumulátor 28 órás üzemidőt ígér. Az EKG-val szerelt változat ára 54 ezer forintnak megfelelő jüanon nyit, míg az alapmodell, amiben EKG nincs, csak pulzusszenzor, 41 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül. Az Amazfit Smart Watch 2-ből készül 5000 darab Avengers témájú speciális kiadás, ezekért 61 ezer forintot kell fizetni. A felárért díszcsomagolás, Avengers szíj és egyedi témák járnak.

A készülékek 60 percnyi EKG adatot képesek tárolni.
A készülékek 60 percnyi EKG adatot képesek tárolni. [+]

Az Amazfit Health Watch négyzetes dizájnt kapott 1,28 hüvelykes 176 x 176 pixel felbontású színes kijelzővel. Az üzemidő átlagosan 7 nap lesz a 200 mAh-s akkumulátorral, de a Health Watch nem is az üzemidővel szeretné felhívni magára a figyelmet. A lényeg a Huangshan No.1 nevű lapkakészlet, ami az első hordható okoseszközökbe szánt központi feldolgozóegység dedikált NPU-val. A négymagos, mesterséges intelligenciát kiszolgáló egység kardio-bioemtrikus motorral, EKG-val, EKG Pro rendszerrel és szívritmus rendellenességeket detektáló egységgel rendelkezik.

Amazfit Health Watch
Amazfit Health Watch [+]

Az Amazfit Health Watch-ról egyelőre több információ nem derült ki, leszámítva, hogy a fém tokozású eszköz 3 ATM nyomásig szintén vízálló és 100 dollárnak megfelelő jüanért lesz megvásárolható Kínában a jövő hónaptól. Ez körülbelül 28500 forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés