- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anita_88
újonc
Sziasztok
Csak megerősíteni tudom amit Upo irt, pulzusmérés automatikus volt mindig. Én standard módon használtam Mifit appal, mondjuk nem 40 naponta de havonta elég volt tölteni. Futás helyett én kutyasétát mértem ,néha futópadot, de nem volt gond. Óralapok közül a másodpercesek tényleg jobban fogyasztotta az aksit, de nem volt rá szükségem igy az is ok. Ha valahova másodperc kellett akkor "visszaszámlálás" vagy "stopper" funkciót használtam.
Reméltem ha valaki tapasztalt mar hasonlót, ezek szerint nem...
Párszor egész este töltőn volt ,nem tudom az volt e a baj, mindenesetre nagyon ugy fest feladta az aksi.
2 Nap telt el amióta kérdeztem, frissen feltöltött óra Factori Reset után 75% 15 perccel később 65% majd ezt kb tartotta 1 napig utána 55%. Nem volt időm vele jobban foglalkozni nem állítottam párosítás után semmit ma 20%. Most várok hátha teljesen lemerült állapotból újra feltöltve hogy reagál. De majdnem 2 évesen , meg persze alirol...mondjuk hivatalos üzletben álltálában az aku probléma amúgy sem garis.
Alternatívát GTS nézegetem meglátjuk meg békülök a heti aku töltéssel és a másik kijelzővel vagy vissza a bipre(favoritom lett hiába).
Mondjuk nem hittem hogy pont az aksi adja meg magát, mindent olvastam beázott.. betört... szétesett... , de h az aku adja meg magát na eddig sehol.
Megy szerintem a fiókba a mi band 2 mellé, utódját meg még nem tudom.
Belátható napsütésben,rengeteg különböző óralap, hosszú aku idő, GPS , egész tűrhető pulzusmérés, üzenetek kijelzése, hívás kijelzés ,telefon keresés... mit kell tudjon még egy óra
Hosszúra sikerült picit a monológomhátha segít valakinek aki hasonló cipőbe kerül
Köszönöm a tippeket/válaszokat
Legyen szép napotok és Kellemes Nyulat -
-
Anita_88
újonc
válasz
Quqesz #12271 üzenetére
Gyanúsan nem óralap. Feltöltés újra párosítás után 75% 15 perccel később 64%... Most hagyom eredetiben, eddig is csak mi fittel használtam. Még egy ötletem van, h hagyom lemerülni, és utana töltöm, eddig kb 15%nal már töltöttem. Reméltem h "csak" óralap, vagy frissítés. Van vkinek valami egyéb ötlete mit tehetnék?
-
Anita_88
újonc
sziasztok van valakinek tapasztalata 18 november óta van meg a bipem és pár hete kezdett az aksi rohamos gyorsasággal merülni. Feltöltés után kb. félórával már csak 68% és szűken egy hetet megy. Normális ez ennyi idő elteltével? Ma resetelem hátha csak egy óralap kavart be. Van másnak is hasonló tapasztalata?
-
Anita_88
újonc
https://de.aliexpress.com/item/Nylon-Schleife-Strap-f-r-Original-Xiaomi-Huami-Amazfit-Bip-BIT-Lite-Jugend-Smart-Uhr-Tragbare/32947017128.html?spm=a2g0x.search0104.8.51.27a06c28djgL0W
én alirol rendelek , mi band 2 vel volt elösször ilyen "textil" ,de ott az egyik kerettöl kipattogtam pedig eddig nem volt alergiàm (fém foglalat volt),ezek rugalmasabbak mint a szilikon, jobb benne az alvàs , a fém szijjakkal meg nem is probàlkoztam.
szoval most sötétkék van fekete biphez. -
Anita_88
újonc
Nemrég rendeltem én is egy Amazfit bipet, ezelött egy miband2-m volt. eddig mindent ugy csinàl mint a nagy könyvben le van irva leszàmitva 2 dolgot.
az egyik nem irja ki, ki hiv ,de nem nagyon akarnék kiegöszitö appot ,volt fenn aztàn össze akadtak.
ha mégis csak azzal megy melyik app a "legjobb"a màsik a Mi appon belül nem tudom elinditani az edzést , nem làtja mint hardver , ha az oràn inditom az edzést minden ok késöbb összeszinkronizàlja , ez normàlis ? mi bandal müködött (vagyis csak ugy müködött ha az appban elinditottam, nekem többnyire futopadra kell). Vagy felejtsem el a Mifitet?
elolvastam az összefoglalot ,de nem jöttem rà miért
Mi fir verzio 3.5.4
amazfit bip firmware verzio V1.1.5.04én Alirol rendeltem "international" verziot
Elöre is köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest