Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! A Oneplus 6-om Android 10-re történő frissítését követően, a Notify & Fitness (eddig MiFit nélkül használtam) nem volt hajlandó kapcsolódni hozzá, így gondoltam felteszem a MiFit-et, hogy tudjon firmware-t frissíteni, ezt követően konkrétan gyári állapotba tette az órát, ugrott a fontom és az emoji megjelenítés is. Próbáltam mentve a dolgot sorban visszatenni a dolgokat, de ha az itt korábban linkelt egyik fontra ráteszem a Notifyból az emojikat akkor a font eltűnik és újra a MiFit tudja csak rendbe rakni, vagy ha visszateszek másik fontot. Ezen felül pedig a Notify továbbra sem kapcsolódik az órához. Valaki esetleg ütközött már bármelyik problémába?
-
Aksomatic
senior tag
Módosítottam egy watchface-t, hogy tudom megnézni hogy nem fogja brickelni a Bipemet ha felteszem?
-
Aksomatic
senior tag
Moddolt MiFitem van elvileg a firmware nélkül, és most updatelt A-GPS-t, ez okozhat valami gondot?
-
Aksomatic
senior tag
Tcx exportra lenne szükségem a futásaimhoz, viszont nem akarok a Notify & fitnessel galibát, hogy lehet a moddolt MiFitet úgy telepíteni hogy minden adat maradjon? Illetve, hogyan kavar be az óra firmware frissítéseknek a moddolt MiFit? Olyankor majd újra kell telepíteni az officialt? Ezt nem találtam az összefoglalóban
-
Aksomatic
senior tag
válasz
TaylorPro #6179 üzenetére
Mivel nyújt többet a Notify a MiFithez képest? Mert nekem az értesítések nem oldódnak meg az órával és nem tudom a Notify megoldást jelentene-e. A fő bajom hogy ha úgy állítom az Alert Bridge-t, hogy kivegye az emojikat és ékezeteket akkor 5-6 mpt késik az értesítés, és kicsit zavaró
-
Aksomatic
senior tag
A font csere az mennyire visszaállítható? Ha mégsem tetszene az adott font?
-
Aksomatic
senior tag
A Notify & fitness mennyibe kerül?
-
Aksomatic
senior tag
válasz
nylontacsko #5911 üzenetére
Azért komoly teszt alá lett vetve az óra
-
Aksomatic
senior tag
válasz
SamiCsillag #5779 üzenetére
Az összefoglalóban, találtam, ingyenes. A fontból kiszedi az ékezeteket így eltűnnek a kérdőjelek (így egy naposan még nem mertem a font telepítésbe belevágni)
az emojikat is kiveszi úgyhogy az sem zavar be, egészen jól testreszabható, nekem a MiFit mellé tökéletesen megfelel eddig. Már csak a hívófél kijelzése hiányzik hívásnál -
Aksomatic
senior tag
-
Aksomatic
senior tag
Üdv!
Csatlakozom a topikhoz mostmár mint felhasználó is, egyelőre MiFittel használom az órát, de nem minden értesítés érkezik meg, továbbá a hívó számát meg nevét sem jelzi ki. Ezekre mi a megoldás? -
Aksomatic
senior tag
Sziasztok!
Mi Band 2-ről szeretnék erre a készülékre váltani. Azt a Tools & MiBanddal használtam, és az lenne a kérdésem, hogy itt a külső alkalmazás használata mi pluszt ad, a MiFithez képest, mert visszaolvasásból nem igazán jövök rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest