- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomszli11
tag
válasz
Tiger. #11916 üzenetére
Szia!
Sajnos ez a módszer nem jó, mert addig sikeres, hogy az Olasz nyelven írja az összes ékezetes karaktert, viszont amikor visszarakom a telefont magyar nyelvre, akkor a Bip marad olasz... Sajnos ezek után egyik appal se lehet vissza állítani, így csak egy Factory reset segített nekem a Bip-en, amitől sajnos újra elfelejtette az ékezetes karaktereket. -
-
JohnnyWeiss
tag
válasz
Tiger. #11157 üzenetére
Ez egy ismert probléma. Nem az engedélyekkel van gond és nem csak a pebble-nél, hanem a régebbi órák telefonos szoftverével, amiket már nem frissítenek.
("Android P has new permissions for reading phone calls. The Pebble app obviously isn't going to have access to this.") -
JohnnyWeiss
tag
válasz
Tiger. #11154 üzenetére
Igazából jelzi a hívásokat, de a hívó nevét vagy számát nem tudja kiírni, mert változott valami jogosultságkezelés az oprendszerben, így mindig csak ennyit ír ki: Unknown
Van külön egy app, amit fel kell tenni a telóra is meg az órára is, az már kííjra a hívót de az sem tökéletes. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Tiger. #11057 üzenetére
Nyugis hétvége van, hol marad a humorérzék?
(nem az óra-, hanem a haverod érintéséről írtál)
Mindenesetre ha hardveres probléma, akkor nincs mit tenni, tekintve hogy egy jól ragasztott példányt nem lehet roncsolás nélkül szétszedni, azaz még akkor sem lenne javítható, ha lenne hozzá alkatrész - ami persze a szétszedhetetlenség miatt nincs is.
-
-
-
nyogo83
senior tag
válasz
Tiger. #10409 üzenetére
Koszi.
Kisqp: volt restart, levalasztas/visszacsatlakozas. Az a furcsa amugy, hogy alig 1 eve teljesen hibatlanul mukodott minden. Az elejen voltak nehezsegek, mire osszeallt, hogy minden notifot jelezzen.
Viszont utana kb semmit se piszkaltam. Az igazsag az, hogy 90%-ban csak az ertesitesek miatt hasznalom, szoval az app-ba is csak neha a FW update miatt leptem be. Telefonon azota volt millio frissites, meg foverzio update es keszulekvaltas is, megis minden ment flottul.Ugyhogy jelenleg otletem sincs.
-
tothferenc
aktív tag
válasz
Tiger. #10125 üzenetére
Nem tudom, mit szenvedsz ennyit....
Kell a mifit, az amaztools-ot csak wf cserere hasznalom, mert igy ha dropboxbol megnyitnek pl egy wf-t (vagy a weboldalrol), egybol felajanlja, hogy ezzel megnyitja, es mar mehet is az orara. Nekem atjon egy csomo app ertesitese. Nincs mindegyiknek menupontja, azert van ott az Ertesitesek menuben a vegen, hogy Egyeb.
-
kissati66
tag
Feltettem én is ezt a fontot, végre megjelennek a magyar karakterek mellett a románok is (mivel Erdélyben élek, sok értesítés jött román nyelven, tele kérdőjelekkel), viszont ez a betűtípus jóval kissebb és vékonyabb, mint a myamazfit.ru_BOLD_v4p, amit eddig használtam. Tud valaki olyan fontot, amiben magyar, román karakterek egyaránt megjelennek és hasonló vagy épp olyan, mint a képen?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest