- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
nylontacsko #11032 üzenetére
Több mint valószínű hogy vámhatár felett van, szóval ha nem EU raktárból rendelsz, nem úszod meg.
-
shifty!
senior tag
válasz
gyemipapa #10044 üzenetére
Ezt aláírom, ezért mondtam, hogy az adott technológia határain belül pontosnak ítélem a működését.
A BIP-el úszni egyáltalán nem célszerű, bár ezt a BIP soha nem is állította magáról, hogy ilyen szinten vízálló...
Ha a videó alapján korrekt a cucc, miért ne. Én félős vagyok ilyen rendelős tekintetben, ha egyszer veszek valamit, arról szeretném tudni, hogy minden szempontom szerint rendben van és tetszik, ez már egyéni preferencia.
-
shifty!
senior tag
válasz
gyemipapa #10042 üzenetére
Arra kiváncsi vagyok, ezek a kínai gyártók közötti rangsorban jóval a Xiaomi mögött állók milyen szoftvert tesznek mögé?
Milyen app szinkronizálja, rögzíti az adatokat, mennyire kezelhető az óra a gombokkal (mert ez ugye pl. nem érintőkijelzős), mennyire megbízható pl. a pulzus mérés, ha még egy Xiaomi gyártmánynál is felmerül kérdés a megbízhatóságával kapcsolatban - hogy indokolt, vagy sem, az egyéni preferencia kérdése, nekem eddig a technológia adottságait figyelembe véve pontosnak tűnnek az adatok, amiket egy edzés után visszakapok.Nem volt szerencsém ilyen ketyeréhez még, maga az óra nem nézne ki rosszul, de nekem pl szúrja a szemem az ECG Watch felirat (és ugye ki tudja mennyire stainless az a stainless és mennyire IP67 az az IP67...)
-
shifty!
senior tag
válasz
mgTerminator #8378 üzenetére
Kifejezetten nagyon jól néz ki, de érdekelne a tapasztalat, nem meríti jobban a fehér háttér az órát? Telefonoknál ugye fennáll ez a dolog, a világos háttér, a megvilágítás okán több energiát fogyaszt. Az órán mit tapasztaltok? Számottevő? Mert a világítás bekapcsolása néllkül is vsz jobban látszanak az adatok.
-
shifty!
senior tag
Sziasztok,
Az összefoglalós leírás alapján magyarosítottam a szoftvert, működik is flottul MiFit + Notify-al, egyedüli szívfájdalmam, hogy az értesítések szövegét még mindíg ékezetek nélkül jeleníti meg.
Kihagyhattam valamit? Nálatok működik az ékezetek megjelenítése?
-
-
shifty!
senior tag
Üdvölet!
Amolyan bejelentkező / lássam a listámban jelleggel írok ide, kaptam én is egy ilyen ketyerét, asszonynak van már október óta. Nem nagyon berhelem, jó cucc, számlapot kapott újat
Köszi az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest