- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Ma reggel arra ébredtem, hogy a Bip "updatating A-GPS" felírattal molyol, azt hittem a szokásos dolog. Aztán egy óra múlva is ugyan az volt, próbáltam a gombot nyomkodni, újraindítani valahogy, vagy bármit csinálni, nem reagált. Ha beállítottam egy ébresztőt pl 5p későbbre a telefonomról, akkor rezgett.
Végül a telefonról egy másik WF töltöttem rá, úgy "helyreállt" a rend.Tapasztalt valaki hasonlót?
-
gzbotii
nagyúr
Amazfit Bip & Cor WatchFaces hogy tudok beállítani új WF, ha a kínai oldal (világítótorony nem elérhető?
-
gzbotii
nagyúr
A MiFit app utolsó két updateje óta nem lehet új watchfacest beállítani. Szuper. Remélem javítják.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
batai15 #10035 üzenetére
Most néztem meg, nekem nem is szerepel a fogyasztók között a MiFit vagy MiBandage [kép].
BT is csak 3%, pedig sose kapcsolom ki. [kép]Mi A2 Lite, ugyan olyan specifikációjú BT van benne elméletileg, mint a tiedben: Bluetooth 4.2, A2DP, LE
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sinkapeter #9937 üzenetére
Igazából azért is szeretnék szilikon szíjat, mert én tusolas, alvás közben is viselem. Szerintem egy fém szíj az nem viselne olyan jól.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sinkapeter #9934 üzenetére
Esetleg az is szóba jöhet, képet tudsz róla linkelni, kíváncsi vagyok, hogy néz ki vele
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Sinkapeter #9874 üzenetére
Én mindenképpen valami szilikon szíjat szeretnék, ami azért kényelmes is. Akkor nézek valamint Alin.
-
gzbotii
nagyúr
MiBandage appal (alap verzió) is teljes értékűen használható az óra, MiFit nélkül?
Utóbbi időben duplán kapok meg minden értesítést, egyszer idézőjelbe téve, ahol az első karakter egy kérdőjel lesz mindig, aztán másodjára hibátlanul. -
gzbotii
nagyúr
Magyarországi forrást, szíjhoz tudtok?
-
gzbotii
nagyúr
15 nap alatt 45% merült az óra. Ez mennyire normális? Alvás monitorozása és pulzusmérő ki van kapcsolva. Másodperc számláló nincs az oralapon.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
barcaforca #9836 üzenetére
Én inkább azt nem értem, hogy miért kapcsolid mi a telefont? Ha full offline akarsz lenni, repülő üzemmód. Kevésbé is merül így (egy bootolas Tibet fogyaszt mint egész éjjel repülő üzemmód).
-
gzbotii
nagyúr
Miért szeretnéd, hogy kikapcsoljon a kijelző? Mivel nincs háttérvilágítás (hacsak nem kapcsolod be), minimális a fogyasztás.
A színeknek semmi köze a fogyasztáshoz. Olyan watchfacet válsz, ami minél kevesebb változót jelenít meg (pl nincs lépes számláló, másodperc kijelzés, stb).
Nálam napi 3% merül, úgy, hogy jönnek azért az értesítések..
-
gzbotii
nagyúr
Az AmazfitBip Tool letöltés után, az .exe-ra kattintva csak két CMD ablak villan fel pár századmásodpercre utána meg nem történik semmi. Valaki esetleg tudna linkelni egy másik forrást, vagy segíteni, hogy mi lehet a baj?
Ugyan ez történt most laptopon is - mindkét gépen Win10 van.
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Tegnap vettem egy ilyen okosórát én is, itteni leírás alapján szépen hozzá is adtam a magyar karaktereket. Köszönet a leírásért
Mi Fit app szépen megőrizte az adataimat és minden beállítást, így ezzel nem kellett vacakolni, nagy piros pont.
Viszont, amit ma reggel észrevettem, hogy az a bug itt is jelen van, hogy reggel hiába nyomok a szundira, többet nem ébreszt. Mi Band 2-nél is jelen volt ez, többször megfigyeltem, nem én nyomtam ki álmosan, egyszerűen nem jelzett többet. Erre van valami fix, workaround?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Ékezetes karakterek használatára továbbra sincs "hivatalos" megoldás, csak az, ami az összefoglalóban is van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest