- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
lfarkas
aktív tag
válasz
KPistike #11069 üzenetére
Köszönöm, hogy nem fukarkodsz a "kimerítő" válaszadásban!!
Mivel nálam új az óra és tapasztalatokat gyűjtök, -képzeld az összefoglalót is elolvastam- abban reménykedtem, hogy talán 2019 augusztusában már van egyszerűbb törlési mód is mint az összefoglalóban leírtak.
Azután még annyi, hogy van a családban egy Pace is. Azzal ugye egyszerűbb egy ilyen művelet. Gondoltam rokonságban lehetnek ezért a konyhafőnökök mára tovább ügyeskedtek a mi örömünkre!
Szép estét, üdv !! -
Degeczi
nagyúr
válasz
KPistike #10738 üzenetére
Egyszerű mérlegelés: éjjelre kikapcsolással 40 helyett 45 naponta elég tölteni annyit tesz, h évente nem 9x, hanem csak 8x kell töltőre tenni... Ez a felhasználói komfortban is érzékelhetetlen, akku élettartamban pedig végképp, hiszen a készülék teljes élete során is egy kézen megszámolható töltési ciklussal kevesebbet eredményez, ami semmit nem számít.
Ehhez képest már a gomb elhasználódása is komolyabb tényező, mert az rossz esetben pár ezer megnyomástól is tönkremehet, ahol kevésbé elhanyagolható a napi visszakapcsolás miatti évi 365 nyomogatással több (bár többnyire persze ezzel sincs gond, de még mindig ezerszer valósabb szempont, mint az akkura hivatkozás)
-
DaDa
senior tag
válasz
KPistike #10738 üzenetére
Mivel a BT-t amúgy is kikapcsolom a telefonomon este, így a kapcsolat amúgy is megszakadna. Az elmúlt egy évben egyszer sem volt kapcsolódási probléma pedig 2 telefon csere is volt. Reggel bekapcsolom, még csak nem is pislogok már csatlakozott a telefonhoz /programhoz. (csak jól kell beallitani az androidot) De ahogy írtam az akku kímélés csak a pozitív hozama. Egyszerűen azért kapcsolom ki mert nem használom.
-
Allien
veterán
válasz
KPistike #10661 üzenetére
Csakhogy, a Verge-ben van LITE verzió. Pár dolgot kivettek belőle, de hozzá raktak egy bluetooth 5-s támogatást.
Nincs mikrofon, barométer, kevesebb szenzor, és sajna, úgy látom, kb 7 sportot támogat. Kb 20 napot bír, ezt írják, de lényegesen több, mint a Verge nem Lite verziója (5 nap)..
De amúgy:
[link] -
Mike76
tag
válasz
KPistike #8874 üzenetére
Persze, a a telefonra másolásnak nincs veszélye. Azt viszont nem tudom, hogy egy hibás .bin számlap feltöltése nem csinálhat-e téglát az órából. Elvileg nem - ha rosszul átírt bin-t másolsz át, azt nem is látja a MiFit, illetve hibás számlap esetén egyszerűen félbeszakad a feltöltés (egyszeri saját tapasztalat), de azért jobb az óvatosság.
-
snooze
veterán
válasz
KPistike #8849 üzenetére
Sajnos mint most is,ezért szorgalmazom az óralapokat az amazfit bip&cor wf appba feltöltetni,mivel az tudja a mifit szerver nélkül is felrakni,csak elfoglalt az emberke,aki felteszi,de igy is van fent jopár,ami itt lett modositva,de még van nála több is..
Melyik az az alkalmazás?Amit itt irtam?
-
mgTerminator
veterán
válasz
KPistike #8360 üzenetére
ASimple stratos nem az enyém, csak magyarosítottam, Bluetooth ikont cseréltem és a harang és hold ikon fordítva működtek. Utána csináltam egy olyan verziót amiben nem látszódik állandóan az ikon csak ha aktív.
Ez az inverzre való csere nem volt rossz ötlet, jobbal olvasható kevesebb fénynél is, viszont nekem baromi sok meló.
-
KPistike
aktív tag
válasz
KPistike #8355 üzenetére
Kicsit pontosítom a hozzászólásomat - az elmúlt időben átnézve az alkalmazás lehetőségeit.
Jól emlékeztem arra, hogy nem jelentkeztem be Amazfit Bip & Cor Watchfaces alkalmazásból, mert akárhogy nézem a menüszerkezetet, nincs erre lehetőség.
Alapértelmezett beállításokban is csak azt lehet megadni, melyik zászlót választanánk minden indításból, illetve az alkalmazás színtémáját. Az csak habja a tortának, hogy a megjelenítés igen csak kivonatos. Állítható az is, hogy milyen módon kívánjuk rendezni - azt állítottam be, hogy "Utoljára hozzáadott", de amiket az elmúlt napokban töltöttünk fel, kanyarba sem látszanak.
Amióta feltelepítettem, főleg arra használtam, hogy a telefonra másolt .bin állományokat tallóztam be, s állíttattam át Mi Fit által megjelenített óratémát egyedire - az új verzió sem győzött meg, hogy eltérjek ettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Óra topik
- BMW topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest